Angol nyelvi utazás

Az angol nyelv elsajátítása ott a legélvezetesebb ahol a nyelv eredeti közegében él. Utazz, kalandozz, éld át a nyelvet!

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Last Minute nyári vakáció Észak-Londonba vagy Brightonba 💂🏼🎡

Takaríts meg akár 400 GBP-t Brightonban vagy Észak-Londonban. Felejthetetlen élmények várnak rád Angliában! A helyek száma korlátozott.

Szerezd meg most

Angol nyelvtanulás külföldön

Az angol nyelvtanulás leghasznosabb és egyben legizgalmasabb módja, ha külföldön tanulsz. A különböző országokban található angol nyelviskolák azért messze a legnépszerűbbek, mert napjainkban az angol nyelvet több száz millió ember beszéli a világon és egyre fontosabb szerepet játszik a hétköznapi és a szakmai életben egyaránt.

Válaszd a külföldi angoltanulást, töltsd tartalmasan a szabadidőd: utazz, tanulj és szórakozz egyszerre! Az angol nyelvtanulás külföldön sokkal izgalmasabb, mint otthon. Feledhetetlen élményeket szerezhetsz, bepillantva az ország kultúrájába és megismerve annak hagyományait, történelmét, mindennapi életét és különlegességeit.

Az angol nyelvi utazás keretében többfajta angol nyelvtanulási lehetőség közül választhatsz. Kezdők és haladók is jelentkezhetnek, általános vagy intenzív, csoportos vagy egyéni angol tanfolyamra is van lehetőség. Ezek akár üzleti angol órákkal is kiegészülhetnek, ha szükségét érzed. Jelentkezz és valósítsd meg céljaid!

Felnőttek

Fiatalok

Berlin

A kultúra és a vásárlás szerelmeseinek

Üzleti nyelv

Miért érdemes külföldi angol nyelvtanfolyamra jelentkezni?

Egy angol nyelvtanfolyam elvégzésének kétségkívül számos előnye van. Az angol a világ leggyakrabban használt nyelveinek egyike, a kereskedelem és az üzlet élet területén szinte elengedhetetlen.

Angol nyelvtanulás külföldön: Angliában, Kanadában, Máltán vagy az Egyesült Államokban. Ezekben az országokban az angol hivatalos nyelv és a mindennapi kommunikáció eszköze. Nyelvtudásod és kommunikációs készséged is rengeteget fejlődhet, ha angol anyanyelvűekkel és  nyelvtanárokkal beszélgetsz. Nyelvtanfolyamaink segítségével a lehető leggyorsabban tudsz eredményt elérni és lehetőséged van megismerni a vendéglátó ország kultúráját, világszemléletét és megtapasztalni az ott lakók vendégszeretetét.

Fedezd fel az angolszász vidékek kultúráját, szerezz új ismeretségeket külföldön, vakációzz és az angol tanulás szinte magától fog menni!