Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Szerezd meg a világ egyik legelismertebb nyelvvizsgáját a Sprachcaffe segítségével! A Cambridge Certificate a Cambridge-i egyetem angol nyelvismeretet felmérő és igazoló tanúsítványa a nem anyanyelvi beszélők számára. Évente mintegy 3 millió ember veszi teszi le ezt a nyelvvizsgát 130 országban szerte a világon. A vállalatok és az egyetemek egyaránt elismerik, így álláskeresőknek és egyetemekre felvételiző hallgatóknak egyaránt hasznos lehet.

Felkészülés a sikeres nyelvvizsgára

Cél

Cambridge Certificate = First (B2)

Szint

Előfeltétel az A2-es szint

Tanítás

Napi 4 óra
17:00-20:00

Időtartam

6 hónap = 24 hét

A 6 hónapos online tanfolyamon felkészítünk a Cambridge First Certificate of English (FCE) nyelvvizsgára. A tanfolyam megkezdése előtt már szilárd angol nyelvtudással kell rendelkezned, az előkészítő csak így lehet sikeres. A szóbeli és az írásbeli kommunikációs készségeket heti 20 órában fejlesztjük, emellett nagy hangsúly kerül a nyelvtani szabályok megértésére és az ismeretek elmélyítésére is. Tanáraink Cambridge-specifikus példák és gyakorlatok segítségével bevezetnek a nyelvvizsga menetébe és megismertetnek felépítésével. További információ az angol nyelvvizsgáról»

Határidők

Jelentkezz a Cambridge nyelvvizsga előkészítőre 2021. február 1-ig vagy 2021. április 2-ig.

Nyelvvizsga dátumok

Lehetséges vizsgaidőpontok: 21/02/2021, 26/08/2021, 11/11/2021 vagy 11/30/2021.

Az angol a világ egyik legszélesebb körben beszélt nyelve: hivatalos nyelv az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Kanadában, Ausztráliában, Indiában, valamint néhány karibi és afrikai országban is. A munkahelyen és a mindennapi életben is szükség lehet rá, nem beszélve arról, hogy az emelt szintű nyelvvizsga sok egyetemen is alapkövetelmény. A nemzetközi üzleti kapcsolatok korában a vállalatok jelentős többsége is kifogástalan nyelvtudást vár el alkalmazottaitól. Az angol nyelv alapos ismerete tehát ma minden eddiginél fontosabb!

A Cambridge-i nyelvvizsga megszerzése

Kiscsoportos oktatás,  4-12 fővel, azonos célokkal

250 € / hét

 ✓ 4-12 hasonló nyelvi szinten álló résztvevő

 ✓ Heti 20 óra (1 óra = 45 perc)

✓ Időtartam 24 hét

✓ Interaktív csoportos tanulás, a nyelv használata a gyakorlatban

Kérj ajánlatot a Cambridge előkészítőre

Kérdések és válaszok az online angol tanfolyammal kapcsolatban

Milyen előnyei vannak a tanulócsoportoknak?

A Sprachcaffe-nál mindig ugyanabban a csoportban tanulhatsz, ezt tanáraink állítják össze a résztvevők nyelvtudása alapján. Ennek előnyei:
1. A tanár megismeri a résztvevők erősségeit és gyengeségeit, így személyre szabott oktatást kínálhat
2. A résztvevők megismerik egymást és alkalmazkodni tudnak egymáshoz; ez elősegíti a kommunikációt és felszabadítja a gátlásokat.
3. Nem mindig kell követni a tankönyvben meghatározott témákat. A tanár rugalmasságot kínál, amely lehetővé teszi a konkrét témákra való összpontosítást.
4. Olyan barátságok alakulhatnak ki, amelyek a tanfolyam után is megmaradnak.
Ha esetleg nem érzed jól magad az adott csoportban vagy nem felel meg a nyelvi szintednek, bármikor bizalommal fordulhatsz oktatóinkhoz és segítenek egy másik csapatba történő áthelyezésben.

Mire lesz szükségem a részvételhez?

  • Stabil internet-hozzáférés
  • PC, laptop, okostelefon vagy táblagép (webkamerával és mikrofonnal)
  • (esetleg telefon)
  • Internet böngésző vagy okostelefon alkalmazás
A részvételhez csak az internet és a videocsevegésre használt eszköz szükséges. Ideális esetben webkamera és mikrofon is tartozik a számítógéphez, de ez okostelefon szelfikamerája is megfelel. Az online osztálytermet egy linken keresztül lehet elérni a böngészőn vagy telefonos alkalmazáson keresztül.

Ha nincs vagy nem akarod bekapcsolni a kamerád, akkor is részt vehetsz a videocsevegésben, és láthatod a többi résztvevőt. A tanárral való kommunikációhoz viszont szükség lesz mikrofonra. Ha nem rendelkezel mikrofonnal, akkor egy ingyenesen hívható telefonszámod tudsz beszélni.

Bármikor válthatsz a mobil vagy asztali eszközök között (például az egyik tanfolyamot okostelefonon, a következőt pedig a számítógépen követheted nyomon).

Kipróbálhatom, hogy minden technikai eszköz működik-e, mielőtt részt veszek az órán?

A Cisco bevált szoftverére támaszkodunk, emellett természetesen részt vehetsz egy teszthíváson. Ezáltal megbizonyosodhatsz arról, hogy webkamerád és mikrofonod megfelelően van beállítva és, hogy online tantermünk megfelelően működik-e. Arra egyébként nagyon kicsi az esély, hogy bármilyen probléma adódna.

Hogyan vehetek részt az órákon?

Előzetesen e-mailben kapsz majd egy linket és hozzáférési adatokat.
Ha webböngésződön keresztül szeretnél részt venni az órán, egyszerűen kattints a megadott linkre. Ezután le kell töltened és futtatnod egy fájlt, melyet követően azonnal a virtuális osztályteremben találod magad.
Ha okostelefonoddal szeretnél részt venni az online nyelvtanfolyamon, először telepítened kell a megfelelő alkalmazást, majd ebben megadni a hozzáféréshez szükséges adatokat.
Telefonon keresztül is bejelentkezhetsz, ehhez tárcsázd az e-mailben található ingyenes telefonszámot, majd add meg a kért PIN kódot.
A tanóra mindig akkor kezdődik, amikor a tanár elérhető online.