Német nyelvi utazás

Az üzlet, a költészet, a filozófia, a tudományok, a politika nyelve. Feledkezz bele el a német nyelv és kultúra rejtelmeibe.

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német nyelvtanulás külföldön

A külföldi német nyelvtanulás nem csak nyelvtudásod felfrissítésében segít, hanem a szabadságodat is tartalmassá teheted egy nyelvi utazás által. A nyelvtanfolyam Németország különböző városaiban igényelhető, annak hosszá is Te határozhatod meg. Fedezz fel egy országot, ismerd meg kultúráját, szokásait, miközben német nyelvtudásod is gyorsan fejlődik. Életre szóló élményt szerezhetsz, ha a külföldi német nyelvtanfolyam mellett döntesz!

A németországi nyelvtanfolyam népszerűsége folyamatosan nő. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy a német nyelvnek igen nagy szerepe van Európa gazdasági életében, másrészt Németországon kívül Ausztriában és Svájcban is hivatalos nyelvként beszélik. A német nyelvet a világ hét országában körülbelül 107 millió ember használja nap mint nap.

Az alábbi helyszíneken várnak német nyelvtanfolyamok:

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Tanuld a nyelvet ott, ahol azt minden nap beszélik, szerezz életre szóló élményeket, pillants be Németország lenyűgöző kultúrájába, ismerd meg az ország lakóit és hagyományait!

Két helyszínen kínálunk lehetőséget német nyelvtanulásra. Választhatod Hessen tartomány legnagyobb városát, az Európai Központi Bank székhelyét: a német nyelvtanfolyam Frankfurtban minden korosztály számára kínál elég látnivalót és programot. Emellett figyelmedbe ajánljuk Münchent is, amely a hagyományok és a modernitás izgalmas ötvözete. Számtalan hangulatos kávézóval, sörözővel, múzeummal, színházzal és további kulturális érdekességekkel várja az utazókat.

A német nyelvtanulás Németországban kezdőknek és haladóknak is ajánlott, emellett általános, intenzív, csoportos, és egyéni tanfolyamaink közül választhatnak diákjaink. Német nyelvtanfolyamok várnak rád a német nyelv eredeti közegében, ott ahol a nyelv él. Tűzd ki az elérni kívánt célt és fedezd fel Németországot! A kezdő német nyelvtanfolyamtól, a haladó német nyelvtanfolyamig minden vár, a nyelvi szint nem akadály, bármennyire is beszéld a német nyelvet, szeretettel várunk.

Miért érdemes a külföldi német nyelvtanulást választani?

A német az egyik legfontosabb nyelv az európai politikában, az üzleti életben és a tudományos kutatásban is kulcsszerepet játszik. Német kurzusaink segítségével anyanyelvi beszélők környezetében sajátíthatod el a nyelvet Frankfurtban vagy Münchenben. A Sprachcaffe-nál a német nyelvtanfolyamok rendszeresen indulnak, minden nyelvi szinten, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.

A német nyelvtanulás során nem csak nyelvtudásod fejlesztheted, hanem felfedezheted a német világszemléletet, betekinthetsz az emberek hétköznapjaiba és megismerheted a helyiek vendégszeretetét. Beszélgess a helyiekkel egy frissítő sör mellett Németország hangulatos sörkertjeiben és fedezd fel az ország legszebb városait!

Online német nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!