Francia nyelvi utazás

A romantika, a divat, a művészfilmek, a dallamos költészet nyelve. Kalandozz francia nyelvi tájakon.

Tudj meg többet »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Francia nyelvtanulás külföldön

A külföldi francia nyelvtanulás a leghatékonyabb és legizgalmasabb módja a nyelv elsajátításának vagy a meglévő nyelvtudás felfrissítésének. A külföldi francia nyelvtanfolyam azért kiemelkedően népszerű, mert a francia az angol után a második legfontosabb nyelv Európában, emellett pedig a romantika, a divat, a művészfilmek és a hangulatos nyáresti beszélgetések lágyan csengő hangjait idézi.

A francia nyelvtanulás külföldön felejthetetlen nyaralást és gyors fejlődést biztosít. Szerezz életre szóló élményeket és ismerd meg Franciaország kultúráját, az ország hagyományait és különlegességeit!

Felnőttek

Fiatalok

Üzleti nyelv

Ha a külföldi francia nyelvtanulás mellett döntesz, többfajta nyelvtanfolyam közül választhatsz: általános, intenzív, csoportos, és egyéni tanfolyamainkat mind kezdőknek mind haladóknak ajánljuk. Nincs más hátra, minthogy meghatározd, mi a célod a külföldi francia nyelvtanulással. Kezdő vagy de haladó szintre szeretnél kerülni? Még sosem tanultál franciát, de tetszik a nyelv? Esetleg tökéletesre csiszolnád felsőfokú nyelvtudásod? Bármi is legyen a célod, mi segítünk annak elérésében. Tekintsd meg ajánlatainkat, válassz úti célt és tanfolyamtípust a Sprachcaffe kínálatából! Tanulóink egyik kedvenc választása a francia nyelvtanfolyam Párizsban, amely Európa egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, a romantika városa, a divat, a filmművészet és az európai kozmetikai ipar központja. Párizsban éjjel-nappal zajlik az élet, sokszínűségével és multikulturalizmusával kitűnik a többi francia város közül. Ha az autentikus francia életmódot szeretnéd megismerni utazz a csodálatos tengerparti Nizzába, amely Dél-Franciaország kulturális, kereskedelmi, turisztikai és üzleti központja. Éghajlatával, homokos tengerpartjával, vendégszeretetével, látnivalóival, kulturális kínálatával sok százezer látogatót vonz évente. Ha igazi kuriózumra vágysz és már felfedezted Franciaország minden szegletét, a kanadai Montreálba - a kétnyelvű városba - is érdemes ellátogatni.

Miért érdemes külföldi francia nyelvtanulást választani?

A külföldi francia nyelvtanulásnak rengeteg előnye van: a francia az egyik legfontosabb nyelv az üzleti életben, az európai politikában és a világ számos más részén is hallhatjuk dallamos csengését. Külföldi francia nyelvtanulási programunk keretében a nyelvet anyanyelvi környezetben tanulhatod Franciaország két népszerű városában és a kanadai Montreálban.

Franciaországban a francia a hivatalos nyelv és a mindennapi kommunikáció nyelve. Látogass el velünk a divat fővárosába, Párizsba, és sétálj a világhírű Champs-Élysées-n vagy utazz melegebb égtájra a mesés déli tengerparti városba, Nizzába. Ha a tengerentúlra vágysz, utazz Montreálba, ahol angol és francia tudásod párhuzamosan fejlesztheted. 

Online francia nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus