Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti nyelvtanulás külföldön

A Sprachcaffe egy egyedülálló cég, mely több, mint 30 éve szervez külföldi nyelvtanulással egybekötött utazásokat a világ minden tájáról érkező diákok számára. Tapasztalatunk és egyéniségünk az, mely a többi, külföldi nyelvtanfolyamokat szervező cégtől megkülönböztet minket.

Annak érdekében, hogy a szakmában helytálljunk, manapság egyre jobb nyelvtudásra van szükség. A megfelelő nyelvtudást legkönnyebben úgy tudjuk elsajátítani, ha részt veszünk egy üzleti nyelvtanfolyamon külföldön abban az országban, ahol a nyelvet beszélik. Ily módon a nyelvtanulás külföldön nemcsak a nyelvórán, hanem a mindennapi események során is folyamatosan történik velünk. A nyelvórán elsajátított tudást a nyelvórán kívül használva hamar elmélyíthetjük.

Utazz és tanulj üzleti angolt

✓ Az üzleti szférában nélkülözhetetlen
✓ 1 billióan beszélik világszerte
✓ Kanada, Málta, Anglia

Részletek

Utazz és tanulj üzleti német nyelvet

✓ Igen hasznos az üzleti életben
✓ 100 millió beszélő világszerte
✓ Nemzetközi közeg

Részletek

Utazz és tanulj üzleti kínai nyelvet

✓ A legtöbbek által beszélt nyelv
✓ Jelentős karrierlehetőségek
✓ Egy lenyűgöző kultúra megismerése

Részletek

Utazz és tanulj üzleti francia nyelvet

✓ Minden kontinensen beszélt nyelv
✓ Szélesítsd karrierlehetőségeidet
✓ Tanulj Kanadában

Részletek

Utazz és tanulj üzleti olasz nyelvet

✓ Tanulj és nyaralj a napfénnyel Olaszországban
✓ Ismerd meg az olasz nyelvet és kultúrát
✓ Tanulj és nyaralj

Részletek

Utazz és tanulj üzleti spanyol nyelvet

✓ Utazd körbe a világot és tanulj spanyolul
✓ Világszinten széles körben használt nyelv
✓ Kuba, Spanyolország, Mexikó

Részletek

Vegyél részt üzleti nyelvtanulás külföldön programunkon és tanulj szakképzett, anyanyelvi tanárainktól speciális üzleti angol, spanyol, francia, olasz, német és kínai nyelvet.

Nyelvtanáraink segítenek neked abban, hogy az üzleti életben szükséges könnyed párbeszédektől az apró retorikai fogások alkalmazásáig minden tudást elsajátíts. Az üzleti nyelvtanfolyam külföldön sokkal hatékonyabb, mintha otthon tanulnál, mert folyamatosan használod a nyelvet az órákon kívül is.

Határozd meg a külföldi nyelvtanulás célját:

Célod bármi lehet: akár az, hogy alapszinten beszéld a nyelvet vagy esetleg az, hogy aktívan részt tudj venni a tárgyalásokon – ez a te döntésed. Mi a céljaidnak megfelelő nyelvtanfolyamot kínáljuk és szívesen adunk tanácsot a tanfolyam kiválasztásával kapcsolatban.

Mérd fel meg jelenlegi nyelvtudásod:

Online szintfelmérő tesztünk segítségével könnyen és gyorsan felmérheted nyelvtudásod. Így mi is biztosíthatjuk, hogy a megfelelő nyelvi csoportba kerülsz. A Sprachcaffe szakmai tanfolyamai egyszerre hasznosak és szórakoztatók.

Tanfolyamtípusok

A Sprachcaffe magánórákat is kínál hallgatóinak, ez nagyban hozzájárulhat az üzleti nyelv elsajátításához. Az egyéni oktatás lehetővé teszi a tanár számára, hogy teljes mértékben a tanulóra koncentráljon, és a tananyagot az ő igényeinek megfelelően alakítsa.

A külföldi üzleti nyelvtanfolyam során diákjaink az üzleti életben szükséges nyelvi készségeiket fejleszthetik - gyakorlatot szereznek a hivatalos levelezés, az üzleti tárgyalás vagy a nemzetközi ügyfelekkel való egyeztetés területén. Külön kérésre arra is  lehetőség van, hogy diákjaink a magánórán egy adott nyelven tartott prezentációra vagy interjúra készüljenek fel meghatározott témában. A nyelvóra egy meghatározott szakterület szókincsének elsajátításában is segítségedre lehet (orvostudomány, közgazdaság vagy jog).

A rugalmas tanmenet mellett a magánórák előnye az is, hogy az órák időpontját te választhatod meg. Diákjaink saját időbeosztásuk szerint eldönthetik, hogy naponta hány magánórán vesznek részt és azok időpontját is kiválaszthatják. A csoportos nyelvtanfolyamot tehát egyéni nyelvórákkal egészítheted ki.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy csoportos üzleti angol nyelvtanfolyamokat Máltán és Angliában (Brighton, London) tartunk, máshol csak egyéni oktatásra van lehetőség.

Üzleti nyelvtanfolyamok - helyszínek

Az üzleti nyelvtanulás külföldön program helyszínei között mindenki megtalálhatja azt, amire leginkább vágyik, legyen az tengerpart, kultúra, éjszakai élet vagy sport. Külföldi nyelvtanfolyamaink során diákjaink minden napjukat idegennyelvi környezetben töltik, így a nyelvtanulás a nyelvórák után is folytatódik. Ilyen körülmények között sokkal hamarabb kezdesz el idegen nyelven kommunikálni.

Szállás

 

Annak érdekében, hogy diákjaink a nyelvórák előtt és után is jól érezzék magukat, többféle szálláslehetőséget kínálunk. Az adott helyszínen kínált szálláslehetőségekről további információt az adott helyszínt bemutató oldalon találsz.

A különböző szálláslehetőségekkel kapcsolatos általános információkért kattints a megfelelő linkre:

Egyéni ajánlat

Oszd meg velünk elképzeléseidet arról, hogy milyen szakmai területen szeretnél bővebb nyelvi ismereteket szerezni! Személyre szabott ajánlataik pontosan azt kínálják, amire vágysz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy idegen nyelven is sikeresen kommunikálj az üzleti életben!