Angol nyelvi tábor Kanadába fiataloknak

Az angol tanulás élménye Kanada festői tájain, egy életre szóló élmény lesz. Tanulj, utazz, kirándulj, barátkozz.

Válassz helyszínt

Angol nyelvtanfolyam fiataloknak Kanadában

Eleged van az iskolapadból de szeretnél igazán jól tudni angolul? Ha úgy látod, az angol órád nem elég hatékony, egy angol nyelvi tábor a megfelelő megoldás! Angol ifjúsági nyelvi táboraink igen népszerűek a diákok körében, mivel az angol a legfontosabb idegen nyelv az iskolában, a szakmai-, és a magánéletben egyaránt.

A nyelvi tábor Kanadában a legmegfelelőbb és legizgalmasabb módszer az angol nyelvtanuláshoz. Az ifjúsági nyelvtanfolyam keretében rengeteg új, a világ messzi tájairól érkező barátot szerezhetsz és felfedezhetsz egy eddig ismeretlen kultúrát! Kanada sokszínű városában, Torontóban, vagy a kétnyelvű Montreálban várunk nyári angol táborainkban.

Angol nyelvi táborok Kanadában

A nyelvi tábor Kanadában tanulást és szórakozást is ígér: a hatékony angol nyelvtanulást fantasztikus nyaralással kötheted össze. Torontóban az amerikai életstílus brit színvonallal és mediterrán temperamentummal társul. Itt ismerheted meg a világ legtöbb kultúráját egy helyen! Toronto sokszínű, vidám és tele van életkedvvel – mindemellett Észak-Amerika legbiztonságosabb és legtisztább városa!Kanada másik központi városa, Montreál, is csak rád vár! A kétnyelvű város számos izgalmat és felfedezni valót tartogat a nemzetközi diákok számára.

A kanadai nyelvi tábor ára a tanfolyamon kívül a szállást és a teljes ellátást is tartalmazza. A szállást az iskola kollégiumában és vendéglátó családnál biztosítjuk. A diákok általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatnak, melyek kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelőek. A nyelvi tábor azonban nem csak az angol nyelvtanulásról szól. Délutánonként és hétvégenként változatos programokra várjuk a diákokat: kirándulásokat, sportprogramokat és bulikat szervezünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezd magad a kanadai nyelvi táborban és felejthetetlen élményekben legyen részed új barátaiddal!

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából kanadai nyelvi tábort választani?

A kanadai angol nyelvi tábor ideje alatt nem csak nyelvet sajátítod el, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted.  Mivel angol anyanyelvűek között élsz majd, mindenhol hallod és használod a nyelvet, így garantáltan sokkal többet tanulsz, mint amennyit egy hagyományos nyelvkurzuson. Az út során felfedezheted a kanadaiak hagyományait, szokásait, kiemelkedő ünnepeit és az egyedülálló kanadai konyhát. Utazz velünk kanadai nyelvi táborunkba és kezdődhet a kaland!

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok

INGYENES online katalógus