Angol nyelvi tábor Kanadába fiataloknak

Az angol tanulás élménye Kanada festői tájain, egy életre szóló élmény lesz. Tanulj, utazz, kirándulj, barátkozz.

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam fiataloknak Kanadában

Eleged van az iskolapadból de szeretnél igazán jól tudni angolul? Ha úgy látod, az angol órád nem elég hatékony, egy angol nyelvi tábor a megfelelő megoldás! Angol ifjúsági nyelvi táboraink igen népszerűek a diákok körében, mivel az angol a legfontosabb idegen nyelv az iskolában, a szakmai-, és a magánéletben egyaránt.

A nyelvi tábor Kanadában a legmegfelelőbb és legizgalmasabb módszer az angol nyelvtanuláshoz. Az ifjúsági nyelvtanfolyam keretében rengeteg új, a világ messzi tájairól érkező barátot szerezhetsz és felfedezhetsz egy eddig ismeretlen kultúrát! Kanada sokszínű városában, Torontóban, vagy a kétnyelvű Montreálban várunk nyári angol táborainkban.

Angol nyelvi táborok Kanadában

A nyelvi tábor Kanadában tanulást és szórakozást is ígér: a hatékony angol nyelvtanulást fantasztikus nyaralással kötheted össze. Torontóban az amerikai életstílus brit színvonallal és mediterrán temperamentummal társul. Itt ismerheted meg a világ legtöbb kultúráját egy helyen! Toronto sokszínű, vidám és tele van életkedvvel – mindemellett Észak-Amerika legbiztonságosabb és legtisztább városa!Kanada másik központi városa, Montreál, is csak rád vár! A kétnyelvű város számos izgalmat és felfedezni valót tartogat a nemzetközi diákok számára.

A kanadai nyelvi tábor ára a tanfolyamon kívül a szállást és a teljes ellátást is tartalmazza. A szállást az iskola kollégiumában és vendéglátó családnál biztosítjuk. A diákok általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatnak, melyek kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelőek. A nyelvi tábor azonban nem csak az angol nyelvtanulásról szól. Délutánonként és hétvégenként változatos programokra várjuk a diákokat: kirándulásokat, sportprogramokat és bulikat szervezünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezd magad a kanadai nyelvi táborban és felejthetetlen élményekben legyen részed új barátaiddal!

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából kanadai nyelvi tábort választani?

A kanadai angol nyelvi tábor ideje alatt nem csak nyelvet sajátítod el, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted.  Mivel angol anyanyelvűek között élsz majd, mindenhol hallod és használod a nyelvet, így garantáltan sokkal többet tanulsz, mint amennyit egy hagyományos nyelvkurzuson. Az út során felfedezheted a kanadaiak hagyományait, szokásait, kiemelkedő ünnepeit és az egyedülálló kanadai konyhát. Utazz velünk kanadai nyelvi táborunkba és kezdődhet a kaland!

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus