Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Nyelvtanulás külföldön - Felnőtteknek

A Sprachcaffe Languages Plus független oktatási intézmény már 30 éve kínál sikeres külföldi felnőtt nyelvtanfolyamokat szerte a világban.

Többéves tapasztalatunk, nyelvtanfolyamaink széles választéka, diákközpontú oktatási elveink és a kultúrák iránti nyitottságunk egyedülállóvá tesz minket a külföldi nyelvtanfolyamok piacán.

A  Sprachcaffénál úgy gondoljuk, a kultúra és a nyelv megismerése elválaszthatatlan egymástól.
Éppen ezért, nálunk az általános- és vizsga-előkészítő tanfolyamok egyaránt úgy vannak összeállítva, hogy a külföldi nyelvtanulás ideje alatt ne csak a nyelvet, hanem a kultúrát is felfedezhessék a tanulók. Ennek az a célja, hogy a külföldi nyelvtanfolyam segítségével élvezetesebbé tedd vakációdat, a vakáció alatt pedig jobban elsajátítsd a nyelvet. Például új francia ismereteidet arra használhatod, hogy békacombot rendelj egy francia étteremben, másnap pedig elmesélheted élményeidet a nyelviskolában -természetesen franciául! Így folyamatosan bővíted és elmélyíted tudásodat.
 

Egyénre szabott

Merülj el a nyelvtudásod fejlesztésében testreszabott egyéni nyevtanfolyamon.

Oklevél

Nyelvvizsga-előkészítőink (CAE, IELTS, TOEFL stb) egyenes utat jelentenek a sikerhez

Élményteli nyelvtanulás

A nyelvi utazás több, mint egyszerű nyelvtanfolyam: feledhetetlen élmény!

Sikeres karrier

Fejleszd tökéletesre nyelvtudásod és garantáltan új karrierlehetőségek tárulnak eléd!

Foglalj egyszerűen és gyorsan online rendszerünk segítségével, ahol minden csomagárat megtalálsz. Vegyél részt nemzetközi szinten elismert, akkreditált nyelvtanfolyamunkon és fedezz fel egy új országot!

A Sprachcaffe nyelvtanfolyamokat felmérte és elismerte:

Online nyelvtanfolyam

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Az alábbi országokban tanulhatsz:

Sprachcaffe City Combo

Nehezen tudod eldönteni, hogy melyik városban tanulj? Szeretnél több várost is felfedezni a nyelvi utazás ideje alatt? A Sprachcaffe City Combo lehetővé teszi neked ezt! Kombináld a tanfolyamokat és városokat saját igényeid szerint!

Miért tanulj külföldön?

A nyelvtanulás külföldön felnőtteknek és tinédzsereknek egyaránt tartogat valamit: függetlenül attól, hogy kultúraszerető, strandmániás, éjszakai bagoly, természetbolond, esetleg sportrajongó vagy, nyelviskoláink széles választékában biztosan megtalálod a neked megfelelő tanfolyamot. A hét nyelvet különböző országokban tanulhatod, Montrealtól Firenzéig, Pekingtől Barcelonáig, Frankfurttól New Yorkig.

Tanulóközpontú oktatás, nyugodt, barátságos környezet és nyitott, kommunikatív csapat várja a nyelvtanulókat. Lelkes és kreatív tanáraink személyre szabott órákat tartanak a tanulók igényei szerint. A felnőtt nyeltanfolyam sokszínű tanóráin játék, vita, megbeszélés, nyelvtani feladatok, valamint szövegértési- és szövegalkotási feladatok várnak.

A külföldi felnőtt nyelvtanfolyam programja nem ér véget a tanórákkal egyidőben. A tanulás egész nap folytatódik, amikor az idegen város utcáin kószálsz, egy étteremben rendelsz, ajándékot vásárolsz és kapcsolatba kerülsz a helyiekkel. Az órán tanultakat este is gyakorolhatod tanulótársaiddal vagy a vendéglátó családnál.

Előnyök | Tanfolyamok | Szállástípusok | Nyelvvizsga-előkészítők

Minden fontos információ egy helyen

Töltsd le ingyenes katalógusunkat, amely tartalmazza az úti célokat, tanfolyamokat és árakat is.

Katalógus letöltése