Nyelvi tábor fiataloknak Angliába

Az angol nyelvi tábor Angliában feledhetetlen kaland!

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanulás fiataloknak Angliában

Unod az angolórát a suliban? Vagy egyszerűen csak nem elég hatékony? Akkor a fiataloknak szóló angliai nyelvtanfolyam a megfelelő megoldás! Nyelvi táboraink messze a legnépszerűbbek a diákok körében. Az angol a legfontosabb idegen nyelv az iskolában, a szakmai- és a magánéletben. Kösd össze a kellemest a hasznossal, utazz és tanulj angolul! Az angol nyelvi tábor Angliában a legmegfelelőbb és legizgalmasabb módszer a nyelvtanuláshoz.

Angol nyelvi táborok Angliában

Eastbourne

13 év feletti diákoknak

Bournemouth

Élénk, fiatalos város

Az angol nyelvi tábor Angliában feledhetetlen kaland! Az Egyesült Királyság az angol nyelvtanulás központja, a nyelv szülőhazája, és az általánosan elfogadott kiejtés otthona is. Az angliai ifjúsági nyelvtanfolyam keretében a hatékony angol nyelvtanulást fantasztikus nyaralással kötheted össze, melynek során megismerheted a brit kultúrát és az ország hagyományait, különlegességeit.

Az angol nyelvtanulás Angliában kezdőknek és haladóknak egyaránt menni fog, ha általános vagy intenzív tanfolyamaink egyikét választod. Az angol tábor azonban nem csak a nyelvtanulásról szól. Az órák után sokszínű szabadidős programokkal, kirándulásokkal várjuk a diákokat, hogy a közösségi élmények során fejleszthessék tovább nyelvtudásukat.

Látogass el iskoláinkba a divatos, látványosságokkal teli Londonba vagy a két déli fürdővárosba, Brightonba és  Eastbourne-be. Meglátod, hogy ilyen csodálatos környezetben észrevétlenül megtanulod a nyelvet!

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából angliai nyelvi tábort választani?

Az angliai nyelvi tábor keretében nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted.  Így a külföldi angol nyelvtanfolyam duplán megéri! A tábor ideje alatt megismerheted a brit emberek hagyományait, szokásait, kiemelkedő ünnepeit és az egyedülálló brit konyhát. Tarts velünk már az idén egy valódi angol 5 órai teára! Élvezd a külföldi angol nyelvtanulás előnyeit, változatosságát és válassz magadnak nyelvi tábort egy nyüzsgő nagyvárosban vagy egy menő tengerparti üdülőhelyen!

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus