Spanyolország fiataloknak

A spanyol nyelvtanulás legélvezetesebb módja a nyelvi tábor, amelynek segítségével a nyelvet annak eredeti közegében sajátíthatod el.

Válassz helyszínt

Spanyol nyelvtanulás fiataloknak Spanyolországban

Utazz és tanulj spanyolul! Ha az iskolában nem elég izgalmas vagy egyszerűen csak nem elég hatékony a spanyol nyelvtanulás, akkor a spanyolországi nyelvi tábor a megfelelő megoldás! Nyelvi táboraink messze a legnépszerűbbek a diákok körében, mert az angol mellett a spanyol is egyre népszerűbb, egyre többen tanulják a nyelvet az iskolában is. A spanyolt szinte minden kontinensen beszélik hivatalos nyelvként, ezért érdemes időt és energiát szánni elsajátítására. A spanyol ifjúsági nyelvi tábor által közelebb kerülhetsz a mediterrán vidék életérzéséhez és megismerheted a kultúrát is.

A spanyol nyelvi tábor Spanyolországban a legmegfelelőbb és legizgalmasabb módszer a nyelvtanuláshoz. Itt sok külföldi barátot szerezhetsz, akikkel a mindennapokban spanyolul kommunikáltok. Spanyolországban a katalán fővárosban, Barcelonában és az andalúz fővárosban, Malagán várunk.

Spanyol nyelvi táborok Spanyolországban

Az ifjúsági spanyol nyelvi tábor Spanyolországban minden diák számára az úti célok netovábbja! Barcelona, nemzetközi nagyváros, emellett Európa jelentős művészeti és kulturális központja, melyet csodálatos tengerparti fekvése még vonzóbbá tesz. Másik helyszínünk Spanyolországban Malaga, Andalúzia fővárosa, Picasso szülőhelye. Egész évben szuper klímával és számtalan programmal vár. A spanyolországi nyelvi tábor keretében a hatékony spanyol nyelvtanulást fantasztikus nyaralással kötheted össze, melynek során felejthetetlen élményekkel gazdagodsz, belekóstolhatsz a spanyol kultúrába és megismerheted az ország hagyományait.

A nyelvi tábor Spanyolországban a tanfolyam mellett a szállást díját is tartalmazza. Szállás kollégiumban vagy vendéglátó családoknál, teljes ellátással foglalható. A diákok általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatnak, melyek kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelnek. A nyelvi tábor azonban nem csak a spanyol nyelvtanulásról szól; délutánonként és hétvégenként változatos programokra várjuk a diákokat.  Különböző kirándulásokat, sportprogramokat és bulikat szervezünk annak érdekében, hogy a barcelonai nyelvi táborban jól érezd magad és felejthetetlen élményekben legyen részed!

Miért érdemes spanyol nyelvtanulás céljából nyári nyelvi tábort választani?

A spanyol nyelvtanulás külföldön azért nagyon hasznos, mert nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted. Az út során megismerheted a spanyol emberek hagyományait, szokásait, ünnepeit és a jellegzetes spanyol konyhát. Barcelona és Malaga számtalan szabadidős programot tartogatnak számodra. Használd ki a spanyol nyelvi tábor kínálta lehetőségeket, fedezd fel Spanyolországot!

Online spanyol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus