Kínai nyelvi tábor fiataloknak

A kínia tanulás legélvezetesebb módja a nyelvi tábor, amelynek segítségével a nyelvet annak erdeti közegében sajátíthatod el.

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Kínai nyelvtanulás fiataloknak Kínában

Mindig is meg akartad tanulni ezt a gyönyörű, de nehéz nyelvet? Szeretnéd bővíteni a látókörödet és érdekel az ázsiai kultúra? Akkor a kínai nyelvi tábor az ideális megoldás! A kínai nyelvtanfolyamok azért is népszerűek a fiatalok körében, mert a kínai nyelv egyre több helyen használatos és Kína, a világ legnépesebb országaként, egyre nagyobb jelentőségre tesz szert.

A kínai nyelvi tábor összeköti a kellemest a hasznossal: kirándulhatsz és nyelvet tanulhatsz egy helyen. A legjobb módja nyelvtudásod fejlesztésének, ha anyanyelvi környezetbe utazol. Itt lehetőséged lesz felfedezni a helyi kultúrát és szokásokat. Biztos lehetsz benne, hogy a kínai nyelvi tábor életre szóló élmény lesz!

Kínai nyelvi tábor Kínában

A kínai nyelvi tábor Pekingben kínál számodra tanulási lehetőséget. Hatékony nyelvtanfolyamunk lehetővé teszik hogy bővítsd szókincsedet, fejleszd nyelvtanodat és minél többet gyakorold a beszédet. Csodaszép kínai nyelviskolánk a Tiltott Városban található Pekingben. Hamar észre fogod venni, milyen gyorsan fejlődik nyelvtudásod, miközben megismered ezt az elképesztő várost és új, érdekes emberekkel találkozol.

Miért érdemes kínai nyelvtanulás céljából nyári nyelvi tábort választani?

A külföldi kínai nyelvtanulás ideje alatt nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem ezt az izgalmas országot is felfedezheted és könnyedén találhatsz új barátokat! Az út során megismerheted a kínai emberek szokásait, sajátos ünnepeit és az egyedülálló kínai konyhát. Peking számtalan szabadidős programot tartogat számodra. Használd ki a kínai nyelvi tábor kínálta lehetőségeket és fedezd fel Pekinget!

Online kínai nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus