Nyelvi tábor Olaszországba

Az olasz tanulás legélvezetesebb módja a nyelvi tábor, amelynek segítségével a nyelvet annak erdeti közegében sajátíthatod el.

Válassz helyszínt

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Olasz nyelvtanfolyam fiataloknak Olaszországban

Szívesen tanulnál olaszul, de nem görnyednél az iskolapadban? Utazz olaszországi nyelvi táborba! Külföldi nyelvi táboraink messze a legnépszerűbbek a diákok körében, mert az olasz nyelvi környezet vidámságot és felszabadultságot sugároz. Olaszország ezen kívül az egyik legkedveltebb nyaralóhely Európában. Az olasz nyelvtanulás Olaszországban segít közelebb kerülni a mediterrán nép gondolkodásához, életérzéséhez és kultúrájához.

Az ifjúsági olasz nyelvi tábor keretében a hatékony külföldi nyelvtanfolyamot fantasztikus nyaralással kötheted össze, melynek során felejthetetlen élményekkel gazdagodsz. Itt sok külföldi barátot szerezhetsz, akikkel a mindennapokban is használjátok a nyelvet. Olaszországban Firenzében szervezünk nyelvi táborokat fiataloknak.

Olasz nyelvi táborunk helyszíne Firenze, egy izgalmas nagyváros. Itt biztos, hogy bőven lesz mit felfedezni és egyetlen napod sem telik eseménymentesen.

Általános olasz tanfolyamunk kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelő. A tanórákon bővülni fog szókincsed, gyarapodik nyelvtani tudásod és játszva megtanulsz olaszul beszélni. Szabadidődben rögtön gyakorlatba ültetheted, amit a nyelvórákon tanultál. 

A nyelvi tábor Olaszországban nem csak az nyelvtanulásról szól, hanem sok új barátot is szerezhetsz és megismerheted ezt a csodás várost! Az olasz nyelvtanulás mellett délutánonként és hétvégenként változatos programokkal várjuk a diákokat: kirándulás, sportolás, bulik teszik szórakoztatóvá a firenzei nyelvi táborban töltött heteket. 

Miért érdemes olasz nyelvtanulás céljából nyári nyelvi tábort választani?

A külföld olasz nyelvtanulás ideje alatt nem csak a sajátítod el, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted. Sétálj délutánonként Firenze hangulatos utcáin, látogass el az itáliai kultúra műemlékeihez, ismerkedj a helyiekkel, menj el egy hamisítatlan olasz pizzériába és merülj el a kulináris élvezetekben. Válaszd a Sprachcaffe U20-as nyelvi táborát és induljon a Dolce Vita!

Online olasz nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!