2 hét 1870 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvi tábor Frankfurtban

Tanulj angolul Mainhattanben - így becézik a németek Frankfurtot, mivel Európa egyik legjelentősebb gazdasági központja.

A város látképének a felhőkarcolók íve kölcsönöz sajátos arculatot. A multikulturális város kiemelkedő helyet foglal el az üzleti életben, éppen ezért rengetegen beszélnek angolul. Nyelviskolánk a barátságos Sachsenhausen negyedben helyezkedik el, a központ innen könnyen megközelíthető. A Majna partján sétálhatsz és gyorsan elérhetsz a múzeumi negyedbe, ahol érdekesebbnél érdekesebb kiállításokat tekinthetsz meg.

Sokszínűség

Multikulturális nagyváros a Majna partján

Két nyelv

A német mellett az angolt is széles körben beszélik

Nemzetközi környezet

Ismerj meg diákokat a világ minden tájáról

Lenyűgöző látvány

Történelmi épületek és Európában egyedülálló felhőkarcolók egy helyen

A frankfurti angol nyelvtanfolyam fiataloknak nem csak nyelvtanulási lehetőséget kínál, hanem kulturális programokkal egészíti ki azt. Emellett a tinédzser megismerkedik hasonló korú diákokkal, új barátságokat köthet. Sokféle iskolán kívüli tevékenységet szervezünk 12-17 év közötti diákjaink számára, ezekhez felügyeletet is biztosítunk. A 18-21 év közötti diákok programja rugalmasabb, egyéni érdeklődés szerint választhatnak szabadidős tevékenységet.

Angol nyelviskola Frankfurtban

A tanórák a Sachsenhausenben található nyelviskolában zajlanak, amely csak 10 percnyi sétára van a szállástól. A központ is elérhető egy 15 perces sétával.

A Sprachcaffe nyelviskola épülete egyben cégünk székhelye is. Tágas, kávésarokkal, számítógépekkel és internettel ellátott recepcióval és kis terasszal vár. Sok kávézó, étterem, bolt és butik van a közelben, a tömegközlekedés pedig meglehetősen jó.

A frankfurti nyelviskolában általános és intenzív angol tanfolyam közül választhatsz. Ezek heti 20-30 tanórát jelentenek, egy óra 45 percet tart. Az oktatási segédanyagokat (tankönyv, munkafüzet) a helyszínen megkapod, a tanfolyam elvégzése után pedig oklevéllel jutalmazunk.

Iskolánkban Wi-Fi hálózat és számítógépek is a rendelkezésedre állnak a hatékony tanuláshoz, emellett a tanulószoba és a kis könyvtár is igénybe vehető. Itt kölcsönözheted vagy megvásárolhatod a szükséges tankönyveket. Számtalan előnye van annak, ha frankfurti nyelviskolánkat választod. A nyelvtanulás mellett egy mozgalmas világváros hétköznapjaiba csöppensz, szélesíted látókörödet és új barátságokra teszel szert. A tanfolyamtípusok mindegyike elegendő szabadidőt hagy neked a város felfedezéséhez. Csapatunk sokféle szórakoztató tevékenységet szervez a diákoknak, melyekkel az angol tanulás szórakoztató és izgalmas program. Hasonló korú diáktársaiddal gyakorlatba ültetheted az órán tanultakat, elmélyítve angoltudásod. Hatékony nyelvtanítási módszereink és szakképzett tanáraink garantálják a külföldi angol tanfolyamok sikerességét. Nálunk sokkal gyorsabban fejlődhetsz, mint az iskolában! Látogass el hozzánk és szerezz feledhetetlen élményeket!

Angol nyelvi tábor Frankfurtban- a tanfolyam

Ifjúsági angol tanfolyamunk segítségével még Németországban is kiválóan megtanulhatsz angolul. Egy utazással egybekötött tanfolyam kiváló módja a gyors és hatékony nyelvtanulásnak. Nálunk a tanuló az első, óráink nagyban eltérnek a hagyományos, iskolai óráktól, amelyek gyakran unalmasnak, vontatottnak tűnnek. Szórakoztató, interaktív tevékenységek során segítünk neked a nyelvtanulásban.

A angol nyelvi tábor Frankfurtban napi 4 vagy 6 órát, azaz heti 20-30 tanórát vesz igénybe. A nyelvtan és a szövegalkotás is részét képezi a tananyagnak, viszont a legnagyobb hangsúlyt a szóbeli kommunikációra fektetjük, hiszen erre van a legnagyobb szükség a hétköznapi szituációkban. Segítünk, hogy magabiztosabban beszélj angolul és jobban ki tudd fejezni gondolataidat.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Annak érdekében, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam valóban sikeres legyen, minden diáknak egy szintfelmérő tesztet kell írnia. Ez a te érdekedben szükséges, hiszen a szintednek megfelelő csoportban tudsz a leginkább fejlődni. Végezd el online angol tesztünket, hogy felmérd jelenlegi nyelvtudásod. Ez a teszt nem befolyásolja a nyelviskolába való bejutásod. A tanfolyamok mindig hétfőn kezdődnek, hogy minél több órán részt vehess egy hét alatt. A tanfolyam végén oklevélben részesülsz, melyen az elért nyelvi szintet is feltüntetjük.


Angol nyelvi tábor Frankfurtban szállással

Az angol nyelvtanfolyam idejére szállást is biztosítunk diákjaink számára. Három szállástípus közül választhatsz Frankfurtban: vendéglátó család, kollégium vagy hotel.

Vendéglátó családjaink kétágyas szobákat adnak ki és teljes ellátást kínálnak, csomagolt ebéddel. Szobatársaid más német vagy külföldi diákok lesznek. Az általunk megfelelőnek tartott családok jelentős része a külvárosban él, de a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően 30 perc alatt elérhetsz az iskolába. Kollégiumi szállásunk csak néhány percnyi sétára van az iskolától, itt is más külföldi diákokkal osztod meg a szobát. A hotel szintén közel van, kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobák kiadók.

Kollégium

✔ Többágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 5-10 perc gyalog

Kollégiumunkban két-, három- vagy négyágyas szobában alhatsz, diáktársaiddal együtt készülhetsz az órákra és új barátokat szerezhetsz. Frankfurti kollégiumunk egész évben tárt ajtókkal várja a világ minden tájáról érkező diákokat. Étkezővel, recepcióval és kávézóval is rendelkezik, teljes ellátást biztosítva. A reggelit és a vacsorát a kollégium étkezőjében szolgálják fel, az ebédet pedig csomagban kapod.

Az iskola 10 percnyi sétával elérhető, a metróállomás és a buszmegálló szintén közel van (jegyet kell vásárolnod), innen indulhatsz a város felfedezésére.

Megjegyzés: kizárólag 14-17 vagy 18-21 év közötti diákok lakhatnak egy szobában.

Mosógép: Az épületben három mosógép és három szárítógép található. Mindegyik használat 5 euróba kerül.

Transzfer

Érkezés Frankfurt International Airportra (FRA) 10:00-19:00 között és távozás 08:00-17:00 között. A vonatállomásról mindig biztosítunk traszfert (főpályaudvar).

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Angol nyelvi tábor Frankfurtban- Szabadidő

Az angol nyelvi táborban rengeteg szabadidős tevékenység közül választhatsz. Nálunk feledhetetlen élményekkel gazdagodsz és új barátokra teszel szert. Szervezett programjaink és meglepetéseink boldogabbá teszik a nálunk töltött heteket.

Változatos szórakozási lehetőségeink között ott van az üdvözlő- és búcsúbuli, emellett hajókázhatsz a Majnán, városnéző körútra mehetsz, sportolhatsz, vásárolhatsz és részt vehetsz kvízes vagy filmes estjeinken és piknikezhetsz a Majna partján.

Kirándulás Frankfurtban és környékén

Az egyhetes nyelvcsomag árában egy félnapos kirándulás is van az állatkertbe vagy az Offenbachban található Beach Clubba. Ha több hetes angol nyelvtanfolyamra jelentkezel, egész napos kirándulásainkra is jelentkezhetsz. Ezalatt Wiesbaden, Heidelberg vagy Marburg városaiba látogathatsz el. Nálunk biztosan nem unatkozol és olyan helyeket láthatsz, amelyeket egyébként lehet nem fedeztél volna fel.

Kikapcsolódási lehetőségek

Az alábbi táblázat változatos kikapcsolódási lehetőségeinket szemlélteti. Az alábbi programokra magad iratkozhatsz fel, az érdeklődésednek leginkább megfelelő tevékenységeket választva. A programok részleteiről és időpontjáról a helyszínen kapsz eligazítást.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Goethe Museum

Este:Laser Tag*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Main Tower*

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Senckenberg Museum

Este:
Film est*

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Hajókirándulás*

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Heidelbergbe

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Érkezés/Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 90 euró felár ellenében!

A táblázatban szereplő program szemléltető jellegű. Az aktuális órarendről minden esetben az iskolában tájékozódhatsz.

Frankfurtban bárhova könnyen eljuthasz a fejlett infrastruktúrának és kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően. Legyen szó a városról vagy a közeli településekről, mindent gyorsan elérhetsz.

Angol nyelvi tábor fiataloknak Frankfurtban- Árak és szolgáltatások

Kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nyelvtanfolyamunk lehetőséget ad az utazásra, ismerkedésre és szórakozásra. A fiatalok emellett önállóságot is tanulnak. Elismert frankfurti nyelviskolánkban szakképzett tanárok és kreatív oktatási módszerek teszik hatékonnyá a tanulást. Német és angol nyelvet egyaránt tanulhatsz itt, segítőkész csapatunk pedig mindig a rendelkezésedre áll. 

Az ár minden szolgáltatás költségét magába foglalja: szállás teljes ellátással, iskola utáni tevékenységek és teljes felügyelet.

Transzfer:

Reptéri transzfert is biztosítunk tanulóink számára. Kérünk, úgy szervezd repülésed, hogy 10:00-19:00 óra között érkezz Frankfurtba, illetve 8:00-15:00 óra között hagyd el a szállást

Első transzfer 13:00 órakor a 12:00 óra előtt érkezőkért.
Második transzfer: 16:00 órakor a 15:00 óra előtt érkezőkért.
Harmadik transzfer: 20:00 órakor a 19:00 óra előtt érkezőkért.

A frankfurti állomásról is biztosítunk transzfert.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!