#SprachcaffeMoment - Részvételi feltételek

A versenyt a Sprachcaffe Reisen GmbH (a továbbiakban: Sprachcaffe) szervezi, címe Gartenstr. 6, 60594 Frankfurt. Az értesítések a Sprachcaffe Reisen részéről érkeznek majd a következő e-mail címről: online.pr@sprachcaffe.com

RÉSZVÉTELI KÖVETELMÉNY: Bárki részt vehet a Sprachcaffe Moment online kampányban, életkortól függetlenül. A 16 éven aluli diákok szüleik beleegyezésével vehetnek részt a versenyen. COPYRIGHT:A kép vagy videó beküldése által minden jelentkező: garantálja, hogy annak szerzői jogaival ő rendelkezik és a beküldött tartalom: (i) tőle származik, nem sérti a szellemi tulajdon jogát, a magánélet tiszteletben tartásának jogát, reklámjogokat vagy egy harmadik fél egyéb más erkölcsi jogát. HASZNÁLATI JOGOK:

A fénykép vagy videó beküldésévek minden jelentkező felhatalmazást ad a Sprachcaffénak, hogy korlátlan ideig másolja és felhasználja a fényképet vagy videót a honlapon és a közösségi média oldalon.

A Sprachcaffe Languages Plus fenntartja a jogot, hogy nyilvánosságra hozza a nyertes nevét, származási országát, fényképét és videóját, illetve a nyertes beleegyezik abba, hogy promóciós tevékenységben vesz részt, például interjú a Sprachcaffe magazinnak vagy kommentek írása.

KÖLTSÉGEK:

A versenyen bárki ingyenesen részt vehet, semmilyen költséggel nem jár.

NYEREMÉNY:

A nyeremény cseréje kizárt. A nyeremény nem átruházható.

A Sprachcaffe fenntartja a jogot arra, hogy kizárja a versenyből azokat résztvevőket, akik megsértik a  részvételi feltételeket vagy tisztességtelen eszközökhöz folyamodnak. A Sprachcaffe visszamenőlegesenis kizárhatja a játékosokat és visszaigényelheti a nyereményt, amennyiben szabályszegést tapasztal.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a nyereményt előzetes értesítés nélkül kicseréljük egy ugyanolyan értékű másik nyereményre. A zsűri döntése végleges.

A VERSENY VÉGE:

A szervezők fenntartják a jogot a kiírt verseny visszavonására vagy módosítására katasztrófa, háború, természeti csapás vagy egyéb külső tényező miatt, amely kívül kerül annak hatáskörzetén.