Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Csapatvezetőink a nyelvi táborokban

Csapatvezetőink, vagy -ahogy mi nevezzük- a teamer-ek fiatal és nyitott gondolkodású felnőttek, akik nagyon szeretik a gyerekeket és örömmel gondoskodnak róluk a nyelvi tábor ideje alatt. Minden új helyzethez képesek gyorsan alkalmazkodni, és mindig tanulóink rendelkezésére állnak, amikor tanácsra, segítségre és támogatására van szükségük.

A csapat összetétele

Amikor összeállítjuk a diákok felügyeletéért felelős személyzetet, mindig igyekszünk körültekintően megválasztani annak tagjait.
A tapasztalabb csapatfelügyelők mellé osztjuk be az újonnan érkezett teamer-eket, mert így tökéletesen kiegészítik egymást. Az új csapatvezetők így könnyen és gyorsan elsajátíthatják a dolgok menetét és sosem adódik fennakadás a közös munkában.
A csapatvezetők jelentős része maga is részt vett már a Sprachcaffe nyelvi utazásásán, ezért pontosan tudják, milyen helyzetekkel találkozhat a program során. Mások önkéntesként tettek szert tapasztalatra hazájukban, akár edzőként egy sportklubban, akár oktatóként vagy ifjúsági klub vezetőjeként. Az ilyen alkalmakon szerzett tapasztalat alkalmassá teszi őket arra, hogy minden igény kielégítő felügyeletet biztosítsanak a kiskorú résztvevők számára. Annak biztosítása érdekében, hogy minden hallgató megkapja a nyelvi tábor gördülékeny lebonyolításához szükséges támogatást, egy teamer legfeljebb 15 tanulóból álló csoportot vezethet.

A teamer felkészítése

Természetesen minden csapatvezető felvételin és előkészítésen vesz részt, mielőtt munkába állna, ennek során felkészítjük a nyelvi tábor ideje alatt végzett tevékenységekre. A csoportos beszélgetések, esettanulmányok és előadások alkalmával a teamer-ek megtanulják, hogy kell alkalmazkodni a legkülönbözőbb helyzetekhez és minden esetben helyesen eljárni. Nem marad el a helyi ifjúságvédelmi törvények áttekintése sem. Egy másik fontos szempont a problémák és a speciális esetek kezelése, valamint az U20-as házirendünk részletes ismertetése, amelyek keretet ad a nyelvi tábornank. A tábor csak akkor lehet sikeres, ha a csapat minden tagja együttműködik a teamer-el és hatékonyan képesek megoldani minden problémát. A felkészítő elvégzését követően a csapatvezető igazolást kap erről.

A csapatvezetőket természetesen minden fontos információval ellátunk nyelviskolánkkal és a desztinációval kapcsolatban is, hiszen kizárólag a helyi viszonyokat ismerő csapatfelügyelő kísérheti biztonsággal és magabiztosan a diákokat a szabadidős tevékenységek alkalmával.
Amikor a teamer a helyszínre érkezik, egy tapasztalt koordinátor és a nyelviskolában dolgozó személyzet igazítja útba és tájékoztatja a fontos tudnivalókról. Közös munkájuknak köszönhetően diákjaink mindig számíthatnak rájuk és biztosak lehetnek benne, hogy jó kezekben vannak.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!