2 hét 1010 $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Kínai nyelvtanfolyam Pekingben

A kínai nyelvtanfolyam Kínában lesz a legeredményesebb. Pekingi nyelviskolánkban diákjaink anyanyelvi környezetben tanulhatnak, miközben bepillanthatnak a lenyűgöző kínai kultúrába, megismerhetik az itt élő embereket és hagyományaikat. A Sprachcaffe kínai nyelvtanfolyamaival tanulóink eljuthatnak a kínai birodalom központjába: fedezd fel velünk Pekinget, a káprázatos világvárost! A pekingiek az úgynevezett mandarin nyelvet beszélik, nagyon barátságosak és vendégszeretők. Az ázsiai kultúra az európaitól teljesen eltérő hagyományokkal és szokásokkal rendelkezik, így ez külön élményt jelent majd a nyelvi utazás során.

Annak érdekében, hogy diákjaink minél jobban megismerjék Kína kultúráját, a Sprachcaffe számos szabadidős programot is szervez.

Utazz velünk Pekingbe, és megtapasztalhatod, miként élhet egymás mellett a több száz éves hagyomány és a nyugati modernitás.

Remek közösség

Hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz a világ minden tájáról, akiknek célja, szintén: a kínai nyelvtanulás.

Elhelyezkedés

Az iskola egy bájos vörös épületben, a királyi palota közelében található.

Mandarin

Pekingben az úgynevezett mandarin kínai nyelvet beszélik.

Régmúlt & jelen

Peking tökéletesen képviseli Kínát: mély történelmi gyökerekkel, és mégis modern.

Miért érdemes kínai nyelvtanfolyamra utazni Pekingbe?

A kínai nyelvtanfolyam Pekingben igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Az nyelvoktatás anyanyelvi tanárok vezetésével folyi. Az órák a káprázatos Tiltott város közelében zajlanak, melyet rögtön fel is fedezhetsz órák után egy kellemes séta keretében. A kínai nyelvtanfolyam egy életre szóló befektetés. Az itt töltött idő alatt új barátokat szerezhetsz és megismerheted a kínai kultúrát.

Fedezd fel Kína kedvenc városát és biztos lehetsz benne, feledhetetlen élményben lesz részed!

Pekingi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Peking felnőtteknek

Pekingi nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Peking fiataloknak


Kínai nyelviskola Pekingben

A Sprachcaffe pekingi nyelviskola

A pekingi Sprachcaffe kínai nyelviskola magas színvonalú kínai nyelvtanulási lehetőségét biztosít diákjainak. A kellemes, nyugodt környezetben könnyen és gyorsan megy a kínai nyelvtanulás. Iskolánkban többféle kínai nyelvkurzus közül választhatsz.

A Sprachcaffe pekingi nyelviskola ízlésesen berendezett tantermeiben 8 fős csoportok számára tud férőhelyet biztosítani, a kis létszám pedig hozzájárul a hatékony nyelvtanuláshoz.

A pekingi kínai nyelviskola egy hatalmas park közepén található, így diákjainknak lehetősége van arra, hogy a szabadban pihenjenek. A kikapcsolódásban az iskola épületében található, stílusosan berendezett kávézó és étterem, a Wen Hua Gong is segít. A kínai nyelviskola előterében ingyen kávé ás tea vár. Az órák szünetében és a tanítás után rengeted lehetőséged lesz arra, hogy gyakorlatba ültesd a tudásod.

A kínai nyelviskola felszereltsége:

  • 12 modern tanterem
  • Számítógépes sarok internet hozzáféréssel (használati díj ellenében)
  • Közösségi terem tanuláshoz és kikapcsolódáshoz
  • Iskolai ebédlő (étkezés 12:00 és 13:30 óra között)

Saját ritmus

Te határozod meg a nyelvtanfolyam intenzitását

Kis tanulócsoportok

Nyelvtanulás 6 - 15 fős csoportokban

Elhivatott tanárok

Tanulj kínaiul magasan képzett tanároktól

Részvételi igazolás

A tanfolyam végén az elvégzést igazoló Sprachcaffe bizonyítványt kapsz

A kínai nyelviskola elhelyezkedése Pekingben

Új iskolánk, mely részben kínai, részben európai stílusban épült, egy bájos piros épületben helyezkedik el, amely az Ancestral templomtól (dolgozó emberek kulturális palotája ) jobbra található. Ez a városrész a birodalmi palotához tartozott, több száz éves fák és tipikus kínai stílusban épült kertek teszik különlegessé.

A kínai nyelviskolánknak is otthont adó Tiltott város Peking szívében van és annak idején Ming- és Quing-dinasztiák otthona volt. Ez a világ legnagyobb kiterjedésű, ősi építészeti emléke. Nem véletlen, hogy az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította.

Szintén néhány percnyi gyaloglásra található a Tiananmen tér, ahol az azonos nevű metrómegállót is találjuk. Diákjaink ezen a metróvonalon juthatnak el a Sprachcaffe szálláshelyere. A Wangfujing, Peking legnagyobb és legismertebb bevásárlóutcája is körülbelül 10 percnyi gyaloglásra található.

Amit ne hagyj ki, ha Pekingben jársz:

Érdemes ellátogatni a Kínai nagy falhoz, a Ming Grabhoz, a Biyun Temple-hez és bejárni a Tiltott Várost. Ebben az izgalmas milliós nagyvárosban végtelen lehetőség áll rendelkezésedre a szabadidő eltöltésére. Ha nem tudod, hol kezdd a városnézést, fordulj tanáraidhoz, akik örömmel segítenek ebben is. Iskolánkban minden fontos tudnivalóról értesülsz.


Kínai nyelvtanfolyamok Pekingben

A kínai nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. A kínai nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a kínai nyelvtanfolyamot.

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Pekingben

Pekingi iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk kínai nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A kínai nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe pekingi tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

A pekingi tanfolyamunk esetében a korhatár: 18 - 55 év közötti.

Pekingi iskolánk az alábbi kínai nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető
✓ Nyelvi szint: A0 - C2

Részletek

Akadémiai tanfolyam

✓ 20 tanóra hetente
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 8

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Tanítási módszerünk

Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a kínai nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak pekingi kínai nyelvtanfolyamon. A Sprachcaffe diákközpontú óráin mindenki szóhoz jut és nagy figyelmet fordítunk az egyéni fejlődésre. A rugalmas tanterv és az érdekes tananyag még sikeresebbé teszi a tanulást. Az órai viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül.

Anyanyelvi környezetben gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kínai nyelvet, mert nem csak az órán, hanem a hétköznapi életben is használod azt. 

Diákjaink mondták

Pavel Lengyelországból utazott Pekingbe, hogy kínaiul tanuljon a Sprachcaffénál. Nagyon jól érezte magát a városban és nyelvtudása is rengeteget fejlődött.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Hitoshi azért tanult nálunk a pekingi nyelviskolában, mert a kínai nyelv ismerete rendkívül fontos számára. Arra is lehetősége volt, hogy felfedezze Kína legszebb tájait.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

A pekingi nyelvi utazás felülmúlta Kim elvárásait. Elragadónak találja a várost és annak lakosait, a nyelviskolában pedig mindenki kedves és barátságos volt vele.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők. A nyelvórák után is készségesen segítenek, ha nem értesz valami, vagy csak hasznos információkat szeretnél megtudni a városról.


Szállás Pekingben

Pekingben kollégiumi (Residence) szálláslehetőséget kínálunk diákjainknak annak érdekében, hogy kellemesen teljen a nálunk töltött idő. Itt különböző országokból érkező diákokkal köthetsz barátságot és gyakorlatba ültetheted az órán tanultakat is.

A kollégiumhoz bár, étterem, közösségi szoba, mosoda, internetsarok is tartozik. A legközelebbi szupermarket 5 percre van, 10 perces sétával eljuthatsz a parkhoz és a műemlékekhez.

A pekingi tanfolyamunk esetében a korhatár: 18 - 55 év közötti.

Központi elhelyezkedés

A pekingi szállásod a város szívében található, minden fontoshoz közel

Saját fürdőszoba

Az izgalmas pekingi napodat egy pihentető fürdővel zárhatod a saját fürdőszobádban.

Támogatás éjjel-nappal

Pekingi csapatunk éjjel-nappal a rendelkezésedre áll. Ők az első kapcsolattartóid, akik a pekingi tevékenységeket szervezik neked.

Rengeteg látnivaló

Pekingi rezidenciánk olyan népszerű látványosságok közelében található, mint a Tiltott Város, a Tienanmen tér és a Wangfujing.

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanzió vagy teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, napi takarítás, WiFi
✔ Távolság az iskolától: 10-15 perc gyalog

Hotel

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás vagy teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, tv, hűtőszekrény, széf, takarítás naponta

Részletek


Szabadidő Pekingben

A különböző nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokat is szervezünk diákjainknak, ezeket a helyszínen foglalhatod.

Az iskola közelében található teniszklubban három pályán játszhatsz ingyen, zuhanyzó és kávézó is van itt. A pályák egy parkban találhatók a Tiltott Városon belül és körülbelül 50 méterre vannak az iskolától.

Kirándulás a kínai Nagy Falhoz

Mao Ce-tung szerint az nem is igaz ember, aki még nem mászta meg a Nagy Falat. Ha nem is ezért, de mindenképpen kihagyhatatlan, hogy ellátogass ide.  A Liaoningtól Xinjiangig terjedő fal a világ hét csodájának egyike, nem meglepő módon. Habár már nem teljesen érintetlen, még mindig rengeteg csodálatos maradványa látható országszerte, többek között Pekingtől nem messze is. 55 dollárért a fal híres Mutianyu szakaszára is eljuthatsz. Az ár tartalmazza az idegenvezetést, ebédet egy étteremben és az utazást.

Tai Chi

A T'ai-Chi-Ch'uan, közismertebb nevénTai Chi egyike azon harcművészeteknek, melyet a Kinai Császárság idején fejlesztettek ki. Habár a Tai Chi-t önvédelmi harcművészetet jelent, sokan inkább mozgásművészetként tartják számon. Nagyon jó hatással van az egészségre és a közérzetre, valamint elősegíti a meditatív elmélyülést.

A Tai Chi a hagyományos harcművészet, a Taijiquan része és nagy népszerűségnek örvend Kínában. A pihentető mozdulatok fontos részét képezik a kínai orvoslásnak. A Tai Chi segít az energetizálásban és az egyensúly megtalálásában.

Az ellazító, kiegyensúlyozottságot adó mozgásforma nyugaton is népszerűvé vált. Ismerd meg a Tai Chi relaxációs és meditációs technikáját egy hetes tanfolyamunkon (10 tanóra). Kérésre foglalható reggeli és egyéni óra is.

Ár: 250 USD/fő/ hét

Kínai festészet

A kínai festészet különlegessége, hogy a hagyományos festészet és bizonyos művészek egyéni munkáinak kölcsönhatásából alakult ki. A festészet sokszor reflektál a kínai történelemre, amelyet te is megismerhetsz tanfolyamunkon.

Iskolánkban foglalható kínai festészeti tanfolyam, ahol megismerheted az ősi hagyományt és a különleges festési technikát, tinta, ecsetek, és rizspapír segítségével. Minden szükséges eszközt biztosítunk és szakképzett tanárok irányítják a munkát.

A tanfolyam kiváló módja a kikapcsolódásnak: hagyd, hogy elvarázsoljon a kínai festészet bája!

Ár: 250 USD / 10 tanóra (eszközöket biztosítjuk)


Árak és szolgáltatások

A csomagok a tanfolyamon kívül a választott szállást és időtartamot is magukban foglalják. Iskolánk munkaszüneti napokon zárva tart és nincs tanítás.

Foglalj online!

Az árak az alábbiakat tartalmazzák:

  • oktatási program a foglalás szerint
  • szállás a foglalás szerint
  • szintfelmérő teszt
  • tananyag kölcsönzéses alapon
  • oklevél

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!