2 hét 2200 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Francia nyelvtanfolyam Nizzában fiataloknak

Nyelvi tábor a Földközi-tenger partján

A francia Riviéra izgalmas helyszín egy ifjúsági francia tábor szempontjából. Nizzában mindig zajlik az élet, éjjel-nappal történik valami érdekes. Ha érdekel a kultúra, szeretsz napozni és bulizni, nizzai francia nyelvi táborunk igazi paradicsom lesz számodra!

Tengerpart

A Cote d'Azur partján található várost türkizkék víz és gyöngyfehér homok szegélyezi

Francia konyha

A franciák nagy ínyencek hírében állnak, úgyhogy mindenképpen érdemes kipróbálni pár helyi finomságot

Strandidő

A mediterrán klíma tökéletes helyszínt biztosít a strandoláshoz, az órák utáni kikapcsolódáshoz

Kultúra

Ismerd meg a francia kultúra legszebb alkotásait a helyi múzeumokban és galériákban

Ha meguntad a strandolást, érdemes Nizza múzeumaira is időt szentelni, vagy ellátogatni a világhírű “Cour Saleya” piacra. Az óvároson keresztül elsétálhatsz a Promenade Des Anglais-ra, ahol akár hírességekkel is összefuthatsz. Az U20 francia nyelvi tábor keretében általános francia nyelvtanfolyam és intenzív francia nyelvtanfolyam közül választhatsz.

A külföldi francia tanfolyamon sok fiatallal találkozhatsz a világ legkülönbözőbb tájairól, akik azért utaznak a Francia Riviérára, hogy együtt sajátítsák el a nyelvet. Fedezd fel Nizzát velünk!

Miért érdemes Nizzában francia nyelvtanfolyamra járni?

A francia nyelvi tábor Nizzában egy életre szóló élményt nyújt neked: anyanyelvi környezetben tanulhatod a franciát és ezzel egy időben felfedezheted Európa egyik legdivatosabb tengerparti városát. A Cote'd Azur központja rengeteg látványossággal vár, emellett a franciák hétköznapjaiba is betekintést nyerhetsz. A nizzai francia nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget biztosít arra, hogy sok új barátot szerezz.


Nizzai francia nyelviskola

A Sprachcaffe nizzai nyelviskolája és a nyári tábor jobb helyen nem is lehetne: mindkét épület Nizza központjában, a patinás óvárosban a strandtól és a híres Promenade Des Anglais-tól egy rövid sétányira helyezkedik el. Érdekes történelmi és kulturális emlékeivel, lenyűgöző építészetével Nizza az utazni szeretők számára az egyik legkedveltebb célpont.

A francia nyelviskola főépülete a békebeli időkből származik - a fényes és barátságosan berendezett tantermekben nyugodt környezetben zajlik a nyelvtanítás. A francia tábor idejére a tananyagot is biztosítjuk.


Francia nyelvtanfolyam Nizzában fiataloknak

A nizzai nyelviskolánkban induló francia nyelvtanfolyamaink kezdőknek és haladóknak is megfelelnek. Ha francia nyelvi táborba jelentkezel, általános vagy intenzív nyelvtanfolyamot választhatsz. A francia nyelvtanfolyam során a szókincs és a nyelvtan mellett nagy hangsúly kerül a kötetlen beszédre is. Ez elősegíti azt, hogy gyorsan elsajátítsd a tananyagot és magabiztosabban beszélj.

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened.

Francia nyelvtanfolyamok diákoknak

Azok, akik a pihenést részesítik előnyben, az általános tanfolyamot válaszhatják. Az intenzív tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik főként a nyelvtanulásra koncentrálnának.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Diákjainknak szóló francia nyelvtanfolyamaink hatékonysága motivált nyelvtanárainknak köszönhető. A francia nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod, hamar válsz magabiztos beszélővé.

Ha a francia nyelvtanfolyamot sikeresen elvégezted, oklevelet kapsz a Sprachcaffétól, ez igazolja, hogy elvégezted a tanfolyamot.


Szállás Nizzában fiataloknak

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezd magad, Nizzában modern kollégium (Residence) áll a rendelkezésedre.

Kollégium

✔ Egyágyas szobák, csak nyári hónapokban elérhetők
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 10 perc gyalog

Részletek

 A kollégiumi szállás előnye, hogy az iskolához nagyon közel van: gyalog körülbelül 10 perc alatt megtehető a távolság. Számtalan alkalmat kínál arra, hogy megismerd az itt élő embereket, a nyelviskola diákjait, és francia nyelvtudásodat valódi élethelyzetekben használd. Kétágyas szobákban biztosítjuk az elhelyezést.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.
Transzfer: érkezés / távozás Nice Airport (NCE) reptérre 08:00-20:00 között.

Szabadidős programok Nizzában

Hogy milyen egy ifjúsági nyelvtanfolyam a francia Riviérán? Csoportvezetőinknek köszönhetően biztosan felejthetetlen lesz! Tanítás után szinte minden délután vagy este izgalmas szabadidős programok várnak rád.

Garantáljuk, hogy az itt töltött hetek során egyszer sem fogsz unatkozni. Az általunk szervezett szabadidős programok között az alábbiak szerepelnek: sportprogramok (strandröplabda és bowling), változatos esti programok (kertmozi és bulik), nizzai városnézés, valamint kirándulások Grasse-be, Eze Village-be és St. Paul de Vence-de.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanóra

Délután:
Városnéző túra

Este:
Bowling est*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Szabad program

Este:
Francia palacsinta kóstolás*

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Antibes

Este:
Szabadtéri mozi*

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Villefranche-sur-Mer*

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Cannes-ba

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Szabad program

Intenzív szabadidős program - még több szórakozás

Még több szórakozás 70 EUR felár ellenében (pl kirándulás Villefranche-sur-Merbe és bowlingozás)!

A táblázatban szereplő program szemléltető jellegű. Az aktuális órarendről minden esetben az iskolában tájékozódhatsz.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező.


Francia nyelvi tábor Nizzában – Árak és szolgáltatások

Nyelvi táborainkra egész évben jelentkezhetsz. Munkaszüneti napokon az iskola zárva tart, de szabadidős programokat ezeken a napokon is biztosítunk diákjainknak.

A nyelvi táborban hatékonyan és kreatívan fejlesztheted francia nyelvtudásodat. Magasan képzett tanáraink gondoskodnak arról, hogy a tanórák élvezetesek és tartalmasak legyenek. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szállást, melyhez teljes ellátást biztosítunk.

Délután, esténként és hétvégén sokszínű szabadidős programokat és kirándulásokat szervezünk diákjainknak. Csapatfelügyelőink egész nap a rendelkezésedre állnak, ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged.

Transzfer: Reptéri transzfert a Nizza repülőtérre (NCE) érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 8.00. - 20.00 óra között tudunk biztosítani. Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. 

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!