Franciaország fiataloknak

A franciaországi nyelvi táborban felejthetetlen élményekkel gazdagodsz majd, nyaralva tanulhatsz.

Válassz helyszínt

Francia nyelvtanulás fiataloknak Franciaországban

A francia nyelvtanulás Franciaországban a leghatékonyabb. Utazz és tanulj velünk! Gyorsan és hatékonyan fejlesztheted nyelvtudásodat, Nizzában. Nem csak a nyelvórán, hanem a tanítás után is használhatod majd a francia nyelvet, ez pedig nagyban hozzájárul az eredményes fejlődéshez.

A nyelvi tábor Franciaországban fantasztikus nyaralást ígér, melynek során felejthetetlen élményekkel gazdagodsz, belekóstolhatsz a francia kultúrába és megismerheted az ország hagyományait, különlegességeit.
A francia nyelvi tábor során számos külföldi barátot szerezhetsz, akikkel a mindennapokban is használhatod a nyelvet.

Francia nyelvi tábor Franciaországban

Látogass el nizzai iskolánkba és süttesd a hasad a tengerparton! A város Provence megye központja és Dél-Franciaország legismertebb városa. Meglátod, hogy ilyen csodálatos környezetben észrevétlenül fog menni a francia nyelvtanulás!

A franciaországi nyelvi tábor ára a tanfolyam mellett a szállást és a szabadidős programokat is tartalmazza. Szállás kollégiumban vagy vendéglátó családoknál, teljes ellátással foglalható. Általános és intenzív tanfolyam, kezdő és haladó szinten is igényelhető. A nyelvi tábor azonban nem csak a francia nyelvtanulásról szól. Az U20-as program alatt sok új barátot is szerezhetsz és megismerhetsz két gyönyörű várost.

A francia nyelvtanulás mellett délutánonként és hétvégenként változatos programokkal várunk: kirándulásokat, sportprogramokat és bulikat szervezünk annak érdekében, hogy a francia nyelvi táborban jól érezd magad és felejthetetlen élményekben legyen részed!

Miért érdemes francia nyelvtanulás céljából nyári nyelvi tábort választani

A külföldi francia nyelvtanfolyam ideje alatt nem csak a nyelvet tanulod meg, hanem ezt az érdekes országot is jobban megismerheted. Így a külföldi francia nyelvtanulás duplán megéri! Az út során megismerheted a francia emberek hagyományait, szokásait, kiemelkedő ünnepeit és az egyedülálló francia konyhát. Használd ki a franca nyelvi tábor kínálta lehetőségeket, fedezd fel Franciaországot saját magad, utazz a Sprachcaffe U20-as programjával és induljon a kaland!

Online francia nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus