2 hét 1870 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német nyelvtanfolyam Frankfurtban fiataloknak

Német nyelvi tábor "Mainhattan"-ben

Az ifjúsági német nyelvtanfolyam Frankfurt központjában vár téged. Frankfurtot a történelmi belváros, felhőkarcolók és vidékies városrészek váltakozása teszi izgalmassá. A Majna folyó partján fekvő település Európa fontos pénzügyi központja és ennek köszönhetően nemzetközi jelentőségű. Hatalmas repülőterének köszönhetően könnyen megközelíthető. A világháború alatt sok régi épület elpusztult, de ennek ellenére sikerült megőriznie egykori festői hangulatát.

A város egyik büszkesége a Majna partján található múzeumok sora, a Museumsufer, amely, amellett, hogy rengeteg múzeumnak ad helyet, sok kellemes kerthelységgel rendelkező étteremmel is büszkélkedhet. A német nyelvtanfolyam szüneteiben érdemes felkeresni ezeket. Frankfurt régebbi, előkelő negyedét szintén érdemes bejárni (a Sprachcaffe nyelviskolája is itt található). A környék almaborairól is híres. A negyedben több, mint 20 almabort kínáló bár és étterem található.

Sokszínűség

Multikulturális nagyváros a Majna partján

Két nyelv

A német mellett az angolt is széles körben beszélik

Nemzetközi környezet

Ismerj meg diákokat a világ minden tájáról

Lenyűgöző látvány

Történelmi épületek és Európában egyedülálló felhőkarcolók egy helyen

Ha már Frankfurtban vagy, érdemes ellátogatni az impozáns régi Operaházba, és a Majna-toronyhoz, melynek tetején lélegzetelállító kilátásban lehet részed. Ezenkívül a város botanikus kertjét és az állatkertet is érdemes megnézni. Végtelen számú üzletével és éttermével Frankfurt mindig tartogat számodra valamit, így a német nyelvi tábor ideje alatt mindig jól érezheted magad. A Sprachcaffe U20 programjában a diákok választhatnak általános német nyelvtanfolyam vagy intenzív német nyelvtanfolyam közül. Délutánonként és hétvégente pedig sokszínű szabadidős programokkal tölthetik idejüket.

A külföldi német nyelvtanfolyam révén sok fiatallal találkozhatsz, akik a világ legkülönbözőbb tájairól azért utaznak a Majna-parti városba, hogy együtt tanuljanak németül.

Miért érdemes a frankfurti német táborba utazni?

A német nyelvi tábor Frankfurtban életre szóló élményt nyújt: németajkúaktól sajátíthatod el a nyelvet és ezzel egy időben felfedezheted Európa pénzügyi központját. Frankfurtban megkóstolhatod hagyományos különlegességnek számító kolbászféléket és megismerheted a németek hétköznapjait. Az ifjúsági német nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget biztosít arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz velünk német nyelvi táborba!


Frankfurti német nyelviskola

A Sprachcaffe frankfurti német nyelviskolája Sachsenhausenben, Frankfurt egy régebbi, előkelő negyedében található. Csak a hídon kell átkelned, hogy eljuss Frankfurt belvárosába. A német nyelviskolába a világ minden tájáról érkeznek diákok, így egy igazán sokszínű közösség tagja lehetsz.

Az jól felszerelt épületben tágas társalkodó helyiség és kávézó is található. A tanórák között itt beszélgethetsz diáktársaiddal. A tantermek világosak, és legtöbbjükből a városközpontra nyílik a kilátás.

Frankfurti nyelviskolánktól csupán néhány perc alatt elérhető a metrómegálló. Metróval innen percek alatt eljuthatsz akár a városközpontba akár máshová. Ha inkább gyalog mennél, maximum 15 perc alatt eljuthatsz a központba. Sachsenhausenben több étterem, bár és üzlet található.

Az iskola nyitvatartása: Hétfőtől - Csütörtökig 8:30 - 20:30, Pénteken: 8:30-18:00


Német nyelvtanfolyam Frankfurtban fiataloknak

Frankfurti nyelviskolánkban nyugodt környezetben tanulhatsz. Általános és intenzív német nyelvtanfolyamokat indítunk, tehát naponta 4 vagy 6 órát, hetente 20 vagy 30 órát szánhatsz a tanulásra. Emellett bőven marad szabadidőd arra, hogy felfedezd a környéket és valódi élethelyzetekben gyakorold azt, amit a német nyelvórákon tanultál.

A német nyelvi tábor biztosítja, hogy az egész napot német nyelvi környezetben töltsd, és rengeteg alkalmad legyen németül beszélni akár a helyiekkel akár diáktársaiddal. Így a német nyelvtanulás a tanórán kívül is folytatódik. Meglátod, hogy nyelvtudásod nagyon gyorsan fog fejlődni .

Német nyelvtanfolyamok diákoknak

Azok, akik a pihenést részesítik előnyben általános tanfolyamra iratkozhatnak, akik pedig gyorsabban szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat, az intenzív tanfolyamot választhatják.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

A-szintű felkészítő tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc) naponta 6 tanóra, 09:00 és 14:30 között.
✓ Minimális időtartam: 2 hét

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

A német táborban alkalmad nyílik elsajátítani a kötetlen beszédet, és rövid időn belül nagy önbizalommal használod az német nyelvet. Emellett a szókincsed, nyelvtani tudásod és a szövegértési készséged is fejlődik.

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened.


Szállás Frankfurtban fiataloknak

A frankfurti német nyelvtanfolyam ideje alatt modern kollégiumi szállás vár.

Az aktuális rendelkezésre álló szállásokról az alábbi táblázat nyújt bővebb információt:

Kollégium

✔ Többágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 5-10 perc gyalog

Kollégium

A kollégium (Residence) gyalog néhány percre van az iskolától és 10-15 perc alatt a belvárosba is elsétálhatsz. Két-, és négyágyas szobákban biztosítunk szállást, közös fürdőszobával. Így igazán egyszerű megismerni az iskola többi diákját, akik a világ legkülönbözőbb országaiból érkeznek. A kollégiumban étterem, kávézó, közösségi terem, játékterem található. U20-as diákjaink számára teljes ellátást biztosítunk.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer

Érkezés Frankfurt International Airportra (FRA) 10:00-19:00 között és távozás 08:00-17:00 között. A vonatállomásról mindig biztosítunk traszfert (főpályaudvar).

Szabadidős programok Frankfurtban

A német nyelvórák után szinte minden délután és este változatos szabadidős programokon vehetsz részt. A német nyelvtanfolyam mellett egyértelműen a szabadidős programok azok, melyek hosszútávú élményt nyújtanak, változatossá teszik az itt töltött heteket, és lehetőséget adnak arra is, hogy hamar megismerd társaidat és megbarátkozz velük.

Az ismerkedő-, és búcsúbuli mellett kulturális programokat, filmnézést, sportprogramokat és közös városnéző sétákat szervezünk. Ezeken a programokon nem csak jól érzed magad, hanem gyakorolhatod a német nyelvet és megismerheted társaidat.

Frankfurtot környékét is megismerheted a német nyelvtanfolyam során. Egy kéthetes program keretében 1 egész-, és 2 félnapos kirándulást szervezünk. Ellátogatunk néhány gyönyörű városba, mint például Wiesbaden, Heidelberg vagy Mainz.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Orientáció: látogatás az iskolába és a környék felfedezése.

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Main Tower*: a város legmagasabb épületének megtekintése

Este:
Kincsvadászat*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Goethe múzeum - látogatás az író szülőházához*

Este:
Szabad este

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Film múzeum

Este:
Karaoke est*

Péntek

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Senckenberg múzeum: fedezd fel Németország legnagyobb természettudományi múzeumát

Este:
Szabad este

Szombat

Kirándulás Marburgba

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Érkezés/Szabad program

Intenzív szabadidős program - még több szórakozás

130 EUR felár ellenében kétszer annyi szabadidős programon vehetsz részt (pl Main Tower látogatás vagy hajókirándulás)!

A táblázatban szereplő program szemléltető jellegű. Az aktuális órarendről minden esetben az iskolában tájékozódhatsz.


Német nyelvi tábor Frankfurtban – Árak és szolgáltatások

Frankfurtban egész nyáron indulnak nyelvi táborok, ahol nem csak német nyelvtudásodat fejlesztheted, de megismerheted az országot, a helyi embereket és a kultúrát. Az inspiráló környezet még hatékonyabbá teszi a külföldi nyelvtanulást.

Csomagáraink a legtöbb szolgáltatást már tartalmazzák. Nyaranta bármelyik hétfőn tudsz csatlakozni a programhoz.

A nyelvtanfolyamon kívül szabadidős programokat is szervezünk.

Jelentkezz most és feledhetetlen kaland vár Németországban!

Transzfer:

Érkezés 10.00-20.00 óra között / Indulás 09.00-20.00 között az FRA reptéren keresztül. Első transzfer 13.00, a 12 óráig beérkező gépekhez, második transzfer 16.00, a 15 óráig beérkező gépekhez, harmadik transzfer 21.00, a 20 óráig beérkező gépekhez

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!