Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

A csomagárak tartalma - szolgáltatásaink

A Sprachcaffe külföldi nyelvtanfolyama többet jelent egy átlagos tanfolyamnál. A nyelvi utazás segítségével a világ legszebb helyeire juthatsz el és mindvégig számíthatsz csapatunk segítségére. Eddig több, mint 50.000 elégedett nyelvtanuló járt nálunk, iskoláink szinte egész évben fogadják az utazókat.

Annak érdekében, hogy ne kelljen semmi miatt sem aggódnod a nyelvi utazás ideje alatt, iskolánk mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagokat kínál. Ezen az oldalon átfogó képet kapsz arról, hogy a Spachcaffe csomagárai milyen szolgáltatásokat tartalmaznak.

Tanfolyamok

A csomagár minden esetben tartalmazza a tanfolyam árát és a beiratkozási díjat, függetlenül attól, hogy milyen nyelvi szinten vagy és milyen kurzusra szeretnél jelentkezni.

Szintfelmérő teszt

A tanfolyam kezdete előtt felmérjük jelenlegi nyelvtudásod

Magasan képzett oktatók

Színvonalas oktatás, tapasztalt és magasan képzett nyelvtanárok

Személyre szabott tanfolyamok

Magánórák, általános tanfolyamok és nyelvvizsga előkészítők

Egyéni időbeosztás

A nyaralás és tanulás arányát te határozhatod meg: részidőstől szuper intenzív tanfolyamig minden lehetséges

Változatos tananyag

Modern és klasszikus tudásanyag vegyítve izgalmas beszédtémákkal

Nemzetközi környezet

Ismerj meg hozzád hasonló nyelvtanulókat a világ minden tájáról és tanulj nyugodt környezetben!

Oklevél

A tanfolyam végén minden részvevő oklevelet kap a kurzus elvégzéséről

Izgalmas fakultatív kurzusok

Tanulj üzleti angolt, fejleszd prezentációs készségeid vagy csatlakozz a dráma csoportohoz!

Az iskolák adottságai helyszínenként változnak, az oktatás tantermekben és a szabadban is folyhat.

Részletek a tanfolyamokról

Egyéb szolgáltatások

A csomagban a következő szolgáltatások szerepelhetnek: ✓ Szállás félpanziós vagy teljes ellátással (a junior táborok esetén mindig teljes ellátással). A reggelit és a vacsorát a szálláson kínálják, az ebédet pedig gyakran csomagolt formában kapják a diákok, hogy együtt fogaszthassák el az iskolában vagy a kiránduláson. ✓ Érkezési/Indulási transzfert a helyi repülőtérről, pályaudvarról. A transzferidőpontok helyszínenként változnak. A részleteket megtalálod az adott nyelvi tábor oldalán. (Fontos, hogy csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. Ára:100 EUR/150 USD/150 CAD/út) ✓ Felügyeletet a Sprachcaffe által képzett csapatfelügyelők közreműködésével. A csapatfelügyelők a tábor teljes időtartama alatt a diákok rendelkezésére állnak. Ők felügyelik az érkezéseket, a szabadidős programokat és gyakran ugyanabban az épületben laknak, mint a diákok, így 24 órás szolgálatatot biztosítanak, mindig örömmel segítenek a diákoknak. ✓ Szabadidős programokat. A programok kirándulásokat, kulturális- és sportprogramokat, welcome bulikat, filmesteket, karaoke esteket, vásárlást stb. tartalmaznak. A programok helyszínenként változnak, de mindig igyekeznek megismertetni a diákokkal a helyi kultúrát.

Szállás

Változatos szálláslehetőségeket kínálunk, így igényeidnek megfelelően választhatsz. Lakj egy helyi családnál vagy válassz egy külön szállást, ahová visszavonulhatsz órák után.

Standard apartman

✓ Egy- vagy kétágyas szoba

✓ Reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás

✓ Közös konyha és fürdőszoba

✓ A campuson vagy max. 10 percre az iskolától

Komfort apartman

✓ Egy- vagy kétágyas szoba

✓ Reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás

✓ Közös konyha és fürdőszoba

✓ A campuson, tágasabb, felszereltebb szoba

✓ Légkondi

Vendégcsalád

✓ Többágyas szoba

✓ Félpanziós vagy teljes ellátás

✓ Kb 15 perc tömegközlekedéssel

✓ Helyszínenként változó

Kollégium

✓ Többágyas szoba

✓ Teljes ellátás

✓ Kb 15 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel

✓ Saját/közös fürdőszoba

✓ Ventillátor, tévé, telefon

Studió

✓ Egy- vagy kétágyas szoba

✓ Reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás

✓ Saját fürdőszoba

✓ Főzési lehetőség

Hotel

✓ Egy- vagy kétágyas szoba

✓ Teljes ellátás vagy önellátás

✓ 5 percre az iskolától

✓ Saját füdőszoba

✓ Tévé és telefon

Vendégház

✓ Egy- vagy kétágyas szoba

✓ Önellátás

✓ 20 percre az iskolától gyalog

✓ Közös fürdőszoba

✓ Egyszerű felszereltség

Kollégium

✓ Egyágyas szoba

✓ Teljes ellátás

✓ Ingyenes Wi-Fi

✓ Hűtő, íróasztal

✓ Saját vagy közös fürdő

Nyelvi szintfelmérő teszt

A Sprachcaffénál a külföldi nyelvtanulás egy nyelvi szintfelmérő teszt megírásával indul és a tanórák elkezdése előtt szükséges kitölteni. Ez főként a nyelvtanuló számára hasznos, hiszen hozzá hasonló nyelvtudású társak közé kerül, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indulhat és fejlődhet. A tesztet a Közös Európai Referenciakeret előírásai alapján állítottuk össze. A nyelvi tesz nem egyenjogú egy nyelvvizsgával és az itt elért eredmény semmilyen következményt nem von maga után. Egyszerűen arra szolgál, hogy el tudjunk helyezni a megfelelő csoportban, amely segít neked feljebb jutni a következő szintekre. A teszt megírása nem igényel felkészülést és nem kell aggódnod attól sem, hogy átmenőt szereztél-e. Megjegyzés: A szintfelmérő teszt eltér az oldalunkon található online nyelvi tesztektől. Habár a két teszt hasonló, a szintfelmérő tesztet teljes mértékben a Referenciakeret szerint állítottuk össze és alkalmas a nyelvtudásszint besorolására. Ez azt is jelenti, hogy az előírások egész Európában érvényesek és segítenek meghatározni a nyelvtanfolyamokon elért eredményeket. Mindenki megtudja, hol helyezkedik el az A1-C2 közötti skálán.  Természetesen az oldalunkon található online nyelvi teszt is segít abban, hogy tisztában legyél jelenlegi nyelvi ismereteiddel.

A Sprachcaffe oklevele

A Sprachcaffe oklevelekt ad a kurzus elvégzéséről, ezzel bizonyíthatod nyelvi készségeidet. Az idegennyelv-ismeretet igazoló oklevélre az iskolában vagy a munkahelyen is szükség lehet. A Sprachcaffe mindig a Közös Európai Referenciakeret alapján határolja be a tanulók nyelvi szintjét, ezért pontos képt ad aktuális nyelvtudásukról.  Megjegyzés: a Sprachcaffe oklevele különbözik az olyan nyelvvizsga tanúsítványoktól, mint a Cambridge Certificate vagy a TOEFL. Iskolánk nem garantálhatja, hogy bármely intézmény vagy munkáltató elfogadja azt, mivel ezek sokszor hivatalos nyelvvizsgát kérnek. A Sprachcaffe-nál szerzett tudás azonban segíthet ezen vizsgák megszerzésében is.

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!