2 hét 2240 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Arab nyelvtanfolyam Rabatban

A külföldi arab nyelvtanfolyam Marokkóban mesés élmény lesz. A marokkói főváros minden látogatót elkápráztat égig érő várfalaival és lélegzetelállító atlanti partvonalával. Történelme a római kor előtti időkre nyúlik vissza, amikor Észak-Afrika őslakosai letelepedtek a Bou Regreg folyó torkolatánál és megalapították Chellah-t, a mai Rabat elődjét Kr. e. a 3. évszázadban. Rabat ősi múltjára a folyótorkolatnál álló erődítmény és annak testvére, a Kasbah of Oudayas emlékeztet.

Diákjaink az arab nyelvtanfolyam mellett, szabadidejükben felfedezhetik a városban rejlő több évszázados építészeti gyöngyszemeket. Megtekinthetik a középkorban alapított piactereket, ellátogathatnak a múzeumokhoz, palotákhoz és mecsetekhez. Egyedülálló alkalmuk nyílik arra, hogy bepillantsanak a világ egyik leginkább félreértett kultúrájába. Rabat 1912-ben lett Marokkó fővárosa, azóta töretlenül fejlődik. Egy igazi modern és 21. századi város, amely minden kényelmet és élvezetet megad látogatóinak. Az arab nyelvtanfolyamok népszerűsége pedig a város nevével párhuzamosan terjed.

Hagyomány és modernitás

Ismerd meg a keleti kultúrát egy olyan városban, amelyben hagyomány és modernitás éles kontraszja figyelhető meg

Egy város, két nyelv

Rabatban az arab és a francia nyelvet egyaránt beszélik és iskolánkban is mindkettőt tanulhatod

Központi elhelyezkedés

Nyelviskolánk a város szívében található, innen elindulhatsz a város felfedezésére

Vendégszeretet

A marokkóiak világszerte híresek vendégszeretetükről és ez alól Rabat sem kivétel. A helyiek mindig segítőkészek

Arab nyelviskolánk Rabatban lehetővé teszi, hogy diákjaink az arab nyelvet kötetlen környezetben tanulják, mialatt bepillanthatnak a Marokkói Királyság kultúrájába, megismerhetik az itt élő embereket. Képzett nyelvtanáraink mindegyike anyanyelvi oktató, akik örömmel és odaadással tanítják az arab nyelvet.

Rabatban arab nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk annak érdekében, hogy mindenki megtalálja azt, amely leginkább megfelel számára. Az általános arab nyelvtanfolyam mellett délutánonként marad elég időd a város felfedezésére és a tengerparti sütkérezésre. Az intenzív arab nyelvtanfolyam azoknak ideális, akik szeretnének minél gyorsabban fejlődni. Az egyéni nyelvoktatás a legrugalmasabb és a leghatékonyabb megoldás lehet minden nyelvtanuló számára.

Miért érdemes arab nyelvtanfolyamra utazni Rabatba?

Az arab nyelvtanfolyam Rabatban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Az anyanyelvi környezet garancia a gyors fejlődésre és az itt töltött idő alatt a keleti kultúra egyik központját, Marokkó második legnagyobb városát is felfedezheted. Rabat a négy királyi város egyike és itt van a kormányzat székhelye is.  A mór eredetű építészeti hagyományokkal Marokkó szerte találkozhatunk. Itt valóban megelevenedik az Ezeregy éjszaka meséiből ismert vidék. A városon kívül is érdemes kirándulni és felfedezni az Atlanti-óceán partvidékét. Utazz velünk Marokkóba és biztos lehetsz benne, hogy a rabati arab nyelvtanfolyam feledhetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Rabati nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Rabat felnőtteknek


Arab nyelviskola Rabat városban

"Sprachcaffe Rabat" a nyelviskola

A Sprachcaffe rabati arab nyelviskola az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

  • Recepció
  • Terasz
  • Felszerelt tantermek
  • Olvasósarok kávéval

A rabati arab nyelviskola többféle arab nyelvtanfolyamot ajánl a diákoknak. A maximális csoportlétszám 12 fő.

Arab nyelviskolánk elhelyezkedése Rabatban

A marokkói arab nyelviskola egy központi fekvésű, modern, felújított épületben található.  A főpályaudvartól 400 méterre található és két villamosmegálló is van a közelben. A teraszról látható a Királyi Palota.

Az iskola szomszédságában található egy kis kávézó, ahol a diákok kedvező áron juthatnak kávéhoz és egyéb finomságokhoz.

Használd ki szabadidődet és ismerd meg a környéket! Érdemes ellátogatni Oudayas Kasbah-jához és megcsodálni annak kertjét, vagy a Hassan tornyot. Rabat városa kiválóan alkalmas arra is, hogy innen kirándulásra indulj Fes, Marrakech, Casablanca és Meknes városaiba.

No map available.

Szabadidő Rabatban

A rabati arab nyelviskola építészetében a hagyományos és modern elemek találkoznak. A nyelviskola ideális környezetet biztosít az arab nyelvtanuláshoz. Itt kellemes és nyugodt környezetben tanulhatsz, nyelvtudásod gyorsan gyarapodik majd.

A Sprachcaffe rabati nyelviskola csapata több városnéző körutat is szervez a diákoknak. Többek között Marrakech és Fes városába is ellátogathatsz.


Arab nyelvtanfolyamok Rabatban

Az arab nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket.

A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. Az arab nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a tanfolyamot.

Fatima arabul tanult, és a tanároknak köszönhetően a marokkói kultúrával is megismerkedett.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sam remekül érezte magát Rabatban és sok hozzá hasonló külföldi diákkal ismerkedett meg az iskolában.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Elisabeth Németországból érkezett Rabatba és nagyon jól érezte magát a marokkói nagyvárosban.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Rabatban

Rabati iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk arab nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az arab nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe rabati tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át részt vehetnek!

Rabati iskolánk az alábbi arab nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Kiscsoportos általános tanfolyam

✓ 20 tanóra hetente
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 4

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Kombinált tanfolyam: arab + francia

✓ 20 arab + 10 francia tanóra hetente
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12 fő

Részletek

Kombinált tanfolyam: francia + arab

✓ 20 francia + 10 arab tanóra hetente
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12 fő

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Mini csoportos (4 fős) is igényelhető.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony arab nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az arab nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a marokkói arab nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tantervvel dolgozunk, amely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak.

Annak köszönhetően, hogy diákjaink kezdettől fogva arab nyelven kommunikálnak és az arab nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével az elsajátított szókincset azonnal gyakorlatba ültetik.

Szakképzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén vagy a szabadidő megtervezésében.


Szállás Rabatban

Annak érdekében, kellemesen teljen a marokkói nyelvi utazásod, különböző szálláslehetőséget biztosítunk. A szállás zavartalan környezetet biztosít a pihenéshez, ugyanakkor arra is lehetőséget teremt, hogy új embereket ismerj meg.

Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő szállást, és a rabati nyelvtanfolyam feledhetetlen élmény marad. Rabatban az alábbi szálláslehetőségeket kínáljuk:

Vendégcsalád

✔ Egyágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 5-30 perc busszal

Részletek

Riad

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Reggeli
✔ Saját fürdőszoba, légkondi, WiFi
✔ Távolság az iskolától: 25-40 perc busszal

Részletek

Hotel

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Reggeli
✔ Saját fürdőszoba, tv, Wi-Fi, légkondi
✔ Távolság az iskolától: 10-15 perc gyalog

Részletek

 

Bejelentkezés Rabatban: 08:00-20:00 óra között.

Ramadan alatt kevesebb féle ételből áll a választék. Kérjük azokat, akik ekkor utaznak, hogy ismerkedjenek meg a helyi szokásokkal indulás előtt.


Szabadidő Rabatban

A keleties hangulatú marokkói főváros minden látogatót elvarázsol bámulatra méltó építészeti alkotásaival.

Az iskola kedvező áron szervez kirándulásokat Khemisset-be, Chefchaouen-be és még több más városba. Ezen kívül javasoljuk, hogy látogass el egy autentikus marokkói piacra is. Itt különleges helyi ékszereket, bőrárut és sok más érdekességet találhatsz.

Rabat közvetlenül a tenger mellett fekszik, így akár szállásod ablakából is láthatod tengert és beszippanthatod a friss tengerparti levegőt. A lovaglás, a bowling, vagy a golf is szerepel a szabadidős programlehetőségek között.

Kirándulás Marrakesh-be

Marrakech a látványosságok, hangok, illatok és ízek lenyűgöző egyvelegével azonnal levesz a lábadról és a Kelet misztikus és ellenállhatatlan világába röpít. A kézművességnek nagy hagyománya van a városban, legyen szó hagyományos iparművészeti darabokról vagy modern alkotásokról. Vessz el a Medina szűk kis utcácskáiban, ahol minden sarkon kis standokba, építészeti remekművekbe és kedves emberekbe botlasz. Egy idegenvezetéssel egybekötött kétnapos kiránduláson vehetsz részt. Közös hotelszobában szállásolunk el, csomagolt ebédet és szállítást is biztosítunk. A csomag ára 200 euró.

Kirándulás Ouljába és fazekasműhely

Oulja egy kézművességéről híres falucska, ahol rengeteg iparművészeti alkotást és kézzel készített terméket találhatsz, főként agyagból készült edényeket. Itt órákat tölthetsz a különböző szobrok és fazekasműhelyek csodálatával. Marokkó hagyományos fazekasáruja  nagy elismerésre tett szert és a legjobbak közé tartozik a világon. A kirándulás csupán 20 euróba kerül és bármit megtanulhatsz elkészíteni, például egy vázát vagy hamuzót.

Árak és szolgáltatások

Marokkói arab nyelvtanfolyamainkhoz csomagárakat alakítottunk ki, amelyek már tartalmazzák a legfontosabb szolgáltatásokat. Emellett extra szolgáltatásokat is igényelhetsz.

Foglalj egyszerűen online! Válaszd ki a tanfolyamtípust, a szállást és az időtartamot és láthatod a csomagárat.

Fontos:
Ramadan idején az iskola rendesen működik, de étel csak korlátozott mértékben áll rendelkezésre.

Az árak az alábbiakat tartalmazzák:

  • oktatási program a foglalás szerint
  • szállás a foglalás szerint
  • szintfelmérő teszt
  • tananyag kölcsönzéses alapon
  • oklevél

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!