Előnyeink
  • Közel 40 év tapasztalat
  • Okleveles nyelviskolák
  • Nagyszerű helyi közösségek
  • Egyedi helyszínek
  • Kényelem: Minden szolgáltatás egy helyen

Nyelvi utazásaink »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Nyelvi utazások és kalandok külföldön

Nyelvtanulás - Minden szinten, mindenkinek

Szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod és megismerni azon ország kultúráját amelynek a nyelvét épp tanulod?

Amennyiben igen, a lehető legjobb helyen jársz, mi ugyanis a nyelvi utazásokat, változatos szabadidős tevékenységekkel tesszük izgalmasabbá. A nyelvi utazás során nem csak a nyelv rejtelmeiben barangolhatsz, hanem a beszélt nyelv földrajzi tájain is, mi ugyanis ott tanítunk majd, ahol az a nyelv él, ahol azt őshonosan beszélik. Nem számít a kor, lehetsz 18 évnél fiatalabb, vagy idősebb, mi a korosztályodnak megfelelő nyelvtanfolyammal várunk. A nyelvi szinted előre felmérjük, hogy a megfelelő nehézségi szinten vághass bele a kalandba.

A Sprachcaffe segítségével angolul, franciául, németül, spanyolul, arabul, olaszul és kínaiul is tanulhatsz. Összesen 31 úti cél áll a rendelkezésedre.

Amennyiben a Sprachcaffe-val tanulsz, biztos lehetsz benne, hogy minőségi nyelvoktatásban és emlékezetes élményekben lesz részed. A Sprachcaffe több mint 30 éve szervez nyelvi utazásokat, felnőttek és iskolások számára egyaránt. A Sprachcaffe gondosan válogatott nyelviskolákkal dolgozik szoros együttműködésben, ez garantálja, hogy olyan különleges nyelvi utazásban lehet részed amelyre hosszan emlékezni fogsz.

A Sprachcaffe segítségével, közvetlenül a nyelviskolában foglalhatsz helyet, közvetítők nélkül.
Kezdődjék a nyelvi utazás.

Legnépszerűbb nyelvi kirándulásaink

SPANYOLORSZÁG
Malaga

Napfényes strandok Dél-Spanyolországban

Részletek »

Nyelvi utazásaink

Online nyelvtanfolyamok

A Sprachcaffe által kínált összes nyelv online formában is tanulható, a Sprachcaffe megszokott minőségében, szakképzett nyelvoktatókkal, kis csoportokban vagy egyénileg.

Tanulj nyelveket online

Utazz és tanulj!

Nálunk lehetőségedben áll utazva, szinte nyaralva nyelvet tanulni. Olyan professzionális nyelvtanfolyamokkal várunk, csodálatos tájakon, amelyek garantáltan megtérülnek majd a szakmai életedben. Nincs is jobb módja egy nyelv elsajátításának mint, hogy abban az országban tedd azt, ahol az a nyelv él, ahol azt beszélik. Tanulj kalandozva, az élő nyelv birodalmában. A tanfolyam végén egy oklevelet is kapsz tőlünk, amellyel igazolhatod aktuális nyelvtudásod.

Szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod, de nincs időd, lehetőséged utazni? Semmi probléma, a Spachcaffe segítségével lehetőséged van online nyelvtanfolyam formájában is nyelvet tanulni.

További ajánlataink

Nyelvvizsga előkészítő »
Felkészítünk egy hivatalos nyelvvizsgára, mint például Cambridge Certificate, IELTS, TOEFL stb.

Intenzív tanfolyam »
Egy külföldi nyelvi utazás keretében intenzív nyelvtanfolyamon oktatunk az angol, spanyol, francia, német olasz, arab vagy kínai nyelv rejtelmeire.

Szuperintenzív tanfolyam »
Szuperintenzív nyelvtanfolyamon tanítunk meg egy nyelvre, ami akkor ajánlott ha rövid idő alatt szeretnéd elmélyíteni a nyelvtudásod. A tanfolyam megfelelő lehet azoknak is, akik külföldi egyetemen szeretnék folytatni tanulmányaikat.

Egyéni nyelvoktatás külföldön »
Magánóra során, külföldön tanítunk egy nyelv rejtelmeire, amellyel saját tempóban, szabadon választott problémakörök mentén ismerkedhetsz.

Nyelvi tábor külföldön fiataloknak »
A fiatalokat külföldi nyelvi táborok során tanítjuk nyelvre úgy, hogy közben nyaralnak. A külföldi nyelvi tábor élvezetessé teszi a nyelvtanulást, mert a tananyagot és a szabadidős programokat is kifejezetten a fiatalok igényei szerint állítjuk össze.

A Sprachcaffe foglalás előnyei

Gondtalan nyelvi utazás

Minden fontos szolgáltatásról és részletről gondoskodunk a teljesen gondtalan nyelvi utazás érdekében.

Részletek

Kényelmes szállások

Minden ízlésnek megfelelő, jó hangulatú szállásokkal várunk.

Részletek

Nyelvtanfolyamok

Széles nyelvi választékban várunk mindenkit, minden nyelvi szinten.

Részletek