Üzleti angol nyelvtanfolyam külföldön

A mai nemzetközi és globalizált üzleti életben a munkavállalóknak –ha nem is tökéletes, de- megfelelő nyelvtudásra van szükségük. Az üzleti angol nyelvtanfolyam külföldön a nyelvtanulás legkönnyebb módja. Ahhoz, hogy a külföldi üzleti partnereinkkel tárgyalni tudjunk, illetve, hogy ne okozzon gondot egy angol nyelvű szakmai dokumentum megírása, mindenképpen megfelelő angol nyelvtudásra van szükség.

Az elmúlt több, mint 20 év tapasztalata során a Sprachcaffe egy hatékony, eredményközpontú tanítási módszert dolgozott ki külföldi üzleti angol nyelvtanfolyamaink résztvevői számára. Anyanyelvű tanáraink felnőtt tanulók nyelvtanítására szakosodtak, és a nyelvet tökéletesen beszélik. Az üzleti angol nyelvtanfolyam külföldön programot diákjaink céljait és jelenlegi nyelvi szintjét figyelembe véve, valamint a tanulók nyelvtanulási szokásainak megfelelően építjük fel.

Üzleti angol nyelvtanfolyam külföldön lehetővé teszi, hogy elsajátítson mindent, amire a nemzetközi üzleti életben szüksége lehet: az egyszerű társalgás első lépéseitől a fontos tárgyalásokon alkalmazott érvelési módszerekig.

Nyelvtanulóinkat jól képzett, motivált nyelvtanárok, kiválóan felszerelt, modern nyelviskolák várják. Üzleti angol nyelvtanfolyamokat Angliában és Máltán kínálunk. Itt mindenki elsajátíthajta a számára szükséges angol nyelvtudást.
Ezenkívül többféle szálláslehetőséget kínálunk, valamint kulturális programokat, esti rendezvényeket szervezünk tanulóink számára annak érdekében, hogy nyelvtudásuk a lehető leggyorsabban fejlődjön, valamint, hogy bepillantást nyerjenek a vendéglátó ország szokásaiba, kultúrájába.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!