Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Nyelvvizsga előkészítő nyelvtanfolyamok külföldön

A nyelvvizsga-bizonyítvány egy olyan vizsga után szerzett oklevél, amely igazolja jelenlegi nyelvi szintedet, standardizált és hiteles összehasonlító nyelvi teszt segítségével.

Miért van szükséged nyelvvizsgára?

A nyelvvizsgára főként akkor van szükség, ha valaki külföldön szeretne továbbtanulni vagy munkát keresni. Ugyanakkor a hazai munkáltatók is örömmel fogadják a nyelvvizsga-bizonyítvánnyal rendelkező munkatársakat.  Jól tudjuk, hogy az olyan elismert nyelvvizsgák, mint a Cambridge Certificate, IELTS, TOEFL, DELE, DELF, CILS, TestDAF és TELC igencsak nehezek és magas szintű nyelvtudást igényelnek. Éppen ezért előkészítő nyelvtanfolyamokat állítottunk össze, amelyek segíthetnek abban, hogy sikeres legyen a nyelvvizsgád.

Felkészítők áttekintése

Angol nyelvvizsga előkészítő

A legfontosabb nyelvvizsgák a Cambridge (pl Cambridge Assessment English), a TOEFL és az IELTS.

Részletek

Francia nyelvvizsga előkészítő

A legfontosabb francia nyelvvizsga a DELF (diplôme d'études en langue française).

Részletek

Spanyol nyelvvizsga előkészítő

A legfontosabb spanyol nyelvvizsga a DELE (Diplomas de Español como Lengua Extranjera).

Részletek

Olasz nyelvvizsga előkészítő

A legfontosabb olasz nyelvvizsga a CILS (Certificazione di Italiano come Lingua Straniera) a "Università per Stranieri di Siena" részéről

Részletek

Német nyelvvizsga előkészítő

A legfontoabb német nyelvvizsgák a TestDAF (Test German as a Foreign Language) és a TELC B1 vizsga

Részletek

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok

Elismert nyevvizsga előkészítő nyelvtanfolyamaink lehetővé teszik diákjaink számára, hogy kellő nyelvtudással rendelkezzenek és könnyebben vehessék a nyelvvizsga akadályait. A Sprachcaffe segít a Cambridge Certificate (FCE, CAE), IELTS, TOEFL, DELE, DELF, CILS, TestDAF és TELC bizonyítványok megszerzésében.

A nyelvvizsga előkészítő külföldi nyelvtanfolyam időtartama 12 hét, ez idő alatt diákjaink nem csak nyelvtudásukat fejlesztik, hanem megismerik az adott országok kultúráját is. Az előkészítő tanfolyamra csak akkor javasoljuk a jelentkezést, ha már jól ismered az adott nyelvet.

A nyelvvizsga előkészítő külföldi nyelvtanfolyamon a hangsúly a szóbeli-, és írásbeli nyelvi képességeken kívül a nyelvtani szerkezetekre esik. A nyelvvizsga speciális feladatainak gyakorlásával a nyelvtanárok diákjaikat biztonságosan felkészítik a nyelvvizsgára.

A nyelvtanfolyam elvégzése után diákjaink hivatalos tanusítványt kapnak, a nyelvvizsga előkészítő tanfolyamot elvégzéséről. Ez a dokumentum előnyt biztosíthat tulajdonosa számára az álláskeresés, illetve bármely oktatási intézménybe való jelentkezés során.

A tanfolyam felépítése

A hallás utáni szövegértési készséget gyakorlószövegek segítségével fejlesztjük. Nyelvtanáraink segítik elsajátítani az információ felismerésének technikáit, segítenek javítani a magabiztos nyelvhasználaton. A nyelvtani összefüggések megértésére is hangsúlyt fektetnek a legmodernebb módszerek segítségével.

  • Tanfolyam hossza: kb. 12 hét
  • Heti óraszám: 20 vagy 30 tanóra
  • Alsó korhatár: 16 év (18 év alatt szülői jóváhagyással)

A nyelvórák nagy része az adott nyelvvizsgára való felkészüléssel telik. Nyelvtanáraink példák és feladatok segítségével készítik fel diákjainkat a nyelvvizsgára. Az ilyen típusú külföldi nyelvtanfolyam pontos felépítése a diákok és a tanár igényeitől függ.

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyam külföldön

Készülj fel a nyelvvizsgára egy pihentető kiránduláson és tanulj hozzád hasonló célokkal rendelkező diákokkal együtt. Szinte észrevétlenül szívhatod magadba a tudást és teljesen elmerülhetsz az idegen nyelvi közegben.

Nyelvtanulás külföldön

Online nyelvvizsga előkészítő

Készülj fel a sikeres nyelvvizsgára otthonod kényelmében. Tanulj kis létszámú virtuális közösségben, ahol mindannyian azonos célokért dolgoztok. Tanáraink eredményes felkészülést kínálnak online is.

Nyelvtanulás online

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!