Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti francia nyelvtanfolyamok

A francia nyelv már régóta az egyik legfontosabb nyelv Európában, és ezért a nemzetközi cégek számára elkerülhetetlen a francia nyelvtudás. Üzleti francia nyelvtanfolyamaink segítségével francia nyelvtudását olyan szintre fejlesztheti, hogy a munkája során azt magabiztosan, gond nélkül használhatja. Velünk elsajátíthatja az egyszerű beszélgetés első lépéseit, vagy a bonyolultabb retorikai fogásokat, melyekre egy fontosabb tárgyaláson szüksége lehet.

A Sprachcaffe nyelviskoláiban hatékony, eredményközpontú oktatásra számíthatnak diákjaink, melynek sikerét több, mint 20 év tapasztalata bizonyítja. Anyanyelvű francia tanáraink felnőtt nyelvtanulók oktatására specializálódtak, és a nyelvet tökéletesen beszélik. Üzleti francia nyelvtanfolyamainkon elsősorban diákjaink céljait, jelenlegi nyelvi szintjét tartjuk szem előtt, és a tanmenetet az adott csoport igényei alapján építjük fel.

Nyelvtanulóinkat jól képzett, motivált nyelvtanárok valamint kiválóan felszerelt, modern nyelviskolák várják. Üzleti francia nyelvtanfolyamainkon arra törekszünk, hogy diákjaink a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítsák a kívánt nyelvtudást. Többféle szálláslehetőséget kínálunk, ezenkívül pedig kulturális programokat, esti rendezvényeket szervezünk annak érdekében, hogy tanulóinknak minél több alkalma legyen a francia nyelv gyakorlására. Ismerje meg ezt a csodálatos országot az üzleti francia nyelvtanfolyam ideje alatt!