Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti német nyelvtanfolyamok

A német nyelv már régóta az egyik legfontosabb nyelv Európában, és ezért a nemzetközi cégek számára elkerülhetetlen a német nyelvtudás. Üzleti német nyelvtanfolyamaink segítségével német nyelvtudását olyan szintre fejlesztheti, hogy a munkája során azt magabiztosan, gond nélkül használhatja. Üzleti német nyelvtanfolyamainkon elsajátíthatja az üzleti nyelv lényeges szókincsét és speciális szerkezeteit.

A Sprachcaffe nyelviskoláiban hatékony, eredményközpontú oktatásra számíthatnak diákjaink, melynek sikerét több, mint 20 év tapasztalata bizonyítja. Anyanyelvű német tanáraink felnőtt nyelvtanulók oktatására specializálódtak, és a nyelvet tökéletesen beszélik. Üzleti német nyelvtanfolyamainkon elsősorban diákjaink céljait, jelenlegi nyelvi szintjét tartjuk szem előtt, és a tanmenetet az adott csoport igényei alapján építjük fel.

Nyelvtanulóinkat jól képzett, motivált nyelvtanárok valamint kiválóan felszerelt, modern nyelviskolák várják. Üzleti német nyelvtanfolyamainkon arra törekszünk, hogy diákjaink a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítsák a kívánt nyelvtudást. Többféle szálláslehetőséget kínálunk, ezenkívül pedig kulturális programokat, esti rendezvényeket szervezünk annak érdekében, hogy tanulóinknak minél több alkalma legyen a német nyelv gyakorlására. Ismerje meg ezt a csodálatos országot az üzleti német nyelvtanfolyam ideje alatt!