Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti olasz nyelvtanfolyamok

A mai nemzetközi és globalizált üzleti életben a munkavállalóknak –ha nem is tökéletes, de- megfelelő nyelvtudásra van szükségük. A nyelvtanulás legkönnyebb módja, ha külföldön végzünk el egy üzleti olasz nyelvtanfolyamot. Az Európa Unión belüli nerős gazdasági kötődéseknek köszönhetően az olasz nyelv is egyre fontosabbá válik az üzleti életben.A Sprachcaffe üzleti olasz nyelvtanfolyamán mindenki elsajátíthatja az a nyelvtudást, melyre az üzleti élet mindennapjaiban szüksége lehet.

Az elmúlt több, mint 20 év tapasztalata során a Sprachcaffe egy hatékony, eredményközpontú tanítási módszert dolgozott ki üzleti nyelvtanfolyamaink résztvevői számára. Üzleti olasz nyelvtanfolyamainkat diákjaink céljait és jelenlegi nyelvi szintjét figyelembe véve, valamint a tanulók nyelvtanulási szokásainak megfelelően építjük fel.

Üzleti olasz nyelvtanfolyamainkon elsajátíthat mindent, amire a nemzetközi üzleti életben szüksége lehet: az egyszerű társalgás első lépéseitől a fontos tárgyalásokon alkalmazott érvelési módszerekig. Ezenkívül többféle szálláslehetőséget, valamint kulturális programokat, esti rendezvényeket szervezünk tanulóink számára annak érdekében, hogy nyelvtudásuk a lehető leggyorsabban fejlődjön, valamint, hogy bepillantást nyerjenek a vendéglátó ország szokásaiba, kultúrájába.