Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti spanyol nyelvtanfolyam külföldön

A mai nemzetközi és globalizált üzleti életben a munkavállalóknak –ha nem is tökéletes, de- megfelelő nyelvtudásra van szükségük. Az üzleti spanyol nyelvtanfolyam külföldön a szakmai nyelvtanulás legkönnyebb módja. Latin-Amerika gazdasági felemelkedésének eredményeképpen a spanyol nyelv egyre fontosabb szerepet játszik az üzleti életben és így az üzleti spanyol nyelvtanfolyam külföldön is egyre népszerűbb.

Az elmúlt több, mint 20 év tapasztalata során a Spracgcaffe egy hatékony, eredményközpontú tanítási módszert dolgozott ki külföldi üzleti spanyol nyelvtanfolyamaink résztvevői számára. Anyanyelvi tanáraink felnőtt tanulók nyelvtanítására szakosodtak, és a nyelvet tökéletesen beszélik. Az üzleti spanyol nyelvtanfolyam külföldön programot diákjaink céljait és jelenlegi nyelvi szintjét figyelembe véve, valamint a tanulók nyelvtanulási szokásainak megfelelően építjük fel.

Üzleti spanyol nyelvtanfolyamainkon elsajátíthat mindent, amire a nemzetközi üzleti életben szüksége lehet: az egyszerű társalgás első lépéseitől a fontos tárgyalásokon alkalmazott érvelési módszerekig.

Nyelvtanulóinkat jól képzett, motivált nyelvtanárok, kiválóan felszerelt, modern nyelviskolák várják. Üzleti spanyol nyelvtanfolyamokon mindenki elsajátíthajta a számára szükséges spanyol nyelvtudást. 
Ezenkívül többféle szálláslehetőséget kínálunk, valamint kulturális programokat, esti rendezvényeket szervezünk tanulóink számára annak érdekében, hogy nyelvtudásuk a lehető leggyorsabban fejlődjön, valamint, hogy bepillantást nyerjenek a vendéglátó ország szokásaiba, kultúrájába.