Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Magas színvonalú nyelvtanfolyamok

Társszervezetek
  • Sok szervezettel állunk partneri viszonyban
  • Rendszeres minőség-ellenőrzés
  • Helyi és nemzetközi cégekkel működünk együtt
  • Iskoláinkat nemzetközi szervezetek ismerik el

Az iskoláinkban tartott nyelvtanfolyamok színvonalának biztosítása érdekében más intézmények is folyamatosan ellenőrzik munkánkat.

A Sprachcaffe Languages Plus, akárcsak más helyi és nemzetközi szervezetek, arra törekszik, hogy a nyelvtanfolyamok színvonala és minősége egyre jobb legyen.

Nyelviskolák minőség-ellenőrző cégei

ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet)
2007 január 16. óta a Sprachcaffe International ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik. Ez a minősítés a minőségbiztosítási rendszer nemzetközileg elfogadott szabványa, melyet világszerte több, mint 100 ország elismer. Az ISO 9001:2000 minősítést olyan cégek kapják meg, melyek jó minőséget nyújtanak, termékeik és szolgáltatásaik magas színvonalúak, és garantálják, hogy ügyfeleik elégedettek, valamint, hogy a cég a jövőre nézve jó irányba halad.

ALTO (Nyelvi utaztatók nemzetközi szövetsége)
Pillanatnyilag a világ 40 országából több, mint 200 nyelviskola, utazási iroda és egyéb szervezet tagja ennek a szövetségnek. Az ALTO fő célja, hogy méltányos és szabad versenyt tegyen lehetősé a tagok között.

FDSV (Fachverband deutscher Sprachreiseveranstalter)
Ez egy német szervezet, amely a nemzetközi oktatással foglalkozó cégeket ellenőrzi. Tagjait kötelezi arra, hogy az előírásoknak megfeleljenek, és a rendszeres minőség-ellenőrzésnek eleget tegyenek. Csak azok a cégek lehetnek a szervezet tagjai, amelyek ezeknek a követelményeknek megfelelnek.

DIN (Deutsches Institut für Normung)
2005 óta külön szervezet foglalja össze a németországi nyelvi utazásokkal szemben támasztott követelményeket. Az egységes szabályzat az oktatással és szállással kapcsolatos minőségi előírásokat tartalmazza. A DIN rendelkezéseinek megfelelően eljáró intézmény választása garancia a sikeres nyelvtanulásra.

ISO 9001:2000
A Sprachcaffe Reisen GmbH 2007. január 16. óta ISO 9001: 2000 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a nemzetközi minőségbiztosítási szabvány világszerte ismert és több, mint 100 országban elismerik. Az ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) a WSC (World Standards Cooperation) részét képezi, feladata a nemzetközi szabványok kidolgozása.

ASILS (Associazione Scuole d`Italiano come Lingua Seconda)
Ez a szervezet Olaszország vezető nyelviskoláit tömöríti. Az ASILS elsősorban azt ellenőrzi, hogy a nyelviskolák mennyire versenyképesek az oktatási szektorban, és mennyire felelnek meg az európai követelményeknek.

WYSE (World Youth Student & Educational)
A WYSE egy több, mint 500 tagból álló non-profit szervezet, mely a diákutaztató és nemzetközi oktató cégek globális közösségét képviseli.

FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations in Malta)
Ez egy nemzetközi szervezet, mely Málta fontosabb nyelviskoláit fogja egybe. A szervezetet a máltai oktatási minisztérium és turisztikai minisztérium hivatalosan elismeri. 17 iskola tagja a szervezetnek, melyek az előírt követelményeknek megfelelnek, és melyeket rendszeresen ellenőriznek annak érdekében, hogy magas színvonalon működjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy mindkét máltai iskolánk tagja a szervezetnek.

ENGLISH UK
A 2004-ben alakult ENGLISH UK nevű szervezetnek 350 tagja van, melyet nyelviskolák, oktatási alapítványok, továbbképzési kollégiumok és egyetemek alkotnak. Minden tagja a British Council által elismert intézmény.

ACCET (Accrediting Council of Continuing Education and Training)
Az 1974-ben alapított ACCET egyesület célja, hogy egységes szabványt teremtsen Egyesült Államokban található oktatási intézmények számára, illetve arra ösztönözze a szolgáltatókat, hogy minőségi képzést biztosítsanak. Az ACCET az első Egyesült Államok által hivatalosan jóváhagyott oktatási és képzési szövetség. Az Oktatási Minisztérium által is elismert és ISO tanúsítvánnyal rendelkezik.

Languages Canada
Ez Kanada vezető nyelvoktatási szervezete. Az egyesület az egész ország angol és francia nyelvoktatási piacát lefedi. Szigorú minőségbiztosítási eveket követve vetik vizsgálat alá a különböző szolgáltatók nyelvoktatási módszereit. Célja, hogy egységes oktatási színvonalat biztosítson Kanadában.

Instituto Cervantes
Az Instituto Cervantes-t 1991-ben alapította a spanyol kormány a spanyol nyelv és kultúra népszerűsítésének céljából. Spanyolországban több, mint 100 nyelviskolában tesztelték a tanfolyamok minőségét. A Sprachcaffe spanyol nyelviskolája is kiérdemelte a szervezet elismerését.

CEELE (Calidad en la Enseñanza del Español como Lengua Extranjera)
A CEELE a spanyol mint idegen nyelv oktatásával foglalkozó szervezet. Az egyesület célja, hogy a spanyol nyelvet fontos gazdasági tényezővé tegye az olyan iskolákban, oktatási intézményekben és intézményekben, ahol idegennyelv-oktatás folyik. A minősítést csak olyan nyelviskolák nyerhetik el, amelyek rendszeresen alávetik magukat az egyesület ellenőrzésének.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!