Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Általános információ a Sprachcafféról

Bemutatkozik a Sprachcaffe
  • 7 világnyelv
  • változatos helyszínek
  • személyre szabott szolgáltatások
  • kreatív oktatási módszerek

A Sprachcaffe kiterjedt hálózata több, mint 40 éve működik és évente egyre többen döntenek úgy, hogy minket választanak a külföldi nyelvtanulás megszervezéséhez. Sok visszajáró vendégünk van, ez főként az oktatás minőségének, a családias hangulatnak, az otthonos szállásnak és nem utolsó sorban a kedvező áraknak köszönhető. Aki velünk akarja felfedezni a világot, az Keleten és Nyugaton egyaránt otthonra lel helyi közösségünkben.

Egyedülálló tanfolyamunk lehetőséget ad arra, hogy az utazó betekintést nyerjen a választott hely hétköznapjaiba, szokásaiba, megismerje annak történelmét és kultúráját. Az órákon elsajátított ismereteket azonnal gyakorlatba lehet ültetni a hétköznapi interakcióban, az utazó kapcsolatba kerülhet a helyiekkel és új barátokat szerezhet. Minden nyelvtanuló hasonló célokkal és elvárásokkal érkezik, ennek közösségformáló ereje van és elősegíti a csoportmunkát. Ugyanakkor a nyelvtanulók érdeklődése és motivációi nagyban különböznek egymástól, ezért rugalmasan kezeljük a tanóra és szabadidő arányának megoszlását.

Az iskolán kívüli tevékenységek kiváló témát szolgáltatnak az órai beszélgetésekhez, emelllett pedig élményekkel kapcsolják össze a nyelvtanulást. Kedves és türelmes oktatóink olyan felszabadult közeget teremtenek, ahol mindenki bátran részt vesz a beszélgetésekben. Az órákon új embereket ismerhetsz meg, akikkel együtt fedezheted fel a várost. Évente több, mint 50, 000 nyelvtanuló választ minket, szervezetünk fokozatosan fejlődik és terjeszkedik. A Sprachcaffe a következő nyelveken kínál tanfolyamot:

A Sprachcaffe nyelviskola szemlélete

A Sprachcaffénál a könnyű tanuláson van a hangsúly. Az a célunk, hogy az idegen nyelvet természetesen sajátítsd el, mint ahogyan az anyanyelvedet is megtanultad. Ez a tanulási folyamat napi 24 órán keresztül tart: nyugodt környezetben zajló, dinamikus tanórákkal kezdődik, izgalmas kulturális programokkal és kirándulásokkal folytatódik, az este pedig közösségi eseményekkel ér véget. Nálunk a szórakozás és a tanulás kéz a kézben jár. Szolgáltatásaink a szállásra is kiterjednek, így nem kell hosszasan keresgélned: sokféle lehetőséget kínálunk és biztos találsz nálunk olyan helyet, ahol otthon érezheted magad. Emellet tanulótársaid közelében lehetsz, együtt készülhettek az órákra és életre szóló barátságot köthettek. A multikulturális közeg szélesíti látóköröd, új tapasztalatokkal tesz gazdagabbá és segít a másság elfogadásában. Bármilyen célokkal és elvárásokkal érkezel hozzánk, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy elérd ezeket. Fedezd fel velünk a világot: tanulj angol, spanyol, francia, olasz, német, kínai vagy arab nyelvet!

A Sprachcaffe tanfolyamai

A nyelvtanulás külföldön sokkal izgalmasabb, mint otthon, hiszen teljesen elmerülhetsz az adott nyelvi közegben. Felnőttek és 14 év fölötti fiatalok egyaránt részt vehetnek a Sprachcaffe nyelvi utazásain. Az alapcsomagot különböző extra programokkal teheted még izgalmasabbá, például táncolni, főzni vagy búvárkodni tanulhatsz. Tekintsd át kínálatunkat és válaszd ki a számodra legjobb külföldi nyelvtanfolyamot. Összegyűjtöttük gyakran ismételt kérdéseinket, de ha bármilyen más kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!