Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Bemutatkozik a Sprachcaffe

A Sprachcaffe Languages Plus sok nyelviskolát és helyi irodát működtet világszerte. A nyelvórák kellemes környezetben telnek; a Sprachcaffe képzett nyelvtanárai arra törekszenek, hogy a lehető legmagasabb nyelvi szintre emeljék  a tanulókat.

Üdvözölünk a Sprachcaffe világában!

Szervezetünk több, mint 40 éve élen jár a külföldi nyelvtanfolyamok piacán. Nyelvtanulók ezrei gondolják úgy, hogy a nyelvtanulás külföldön sokkal hatékonyabban megvalósul és a nyelvi utazás többet ad egy egyszerű tanfolyamnál: feledhetetlen élményeket szerezhetsz a nyüzsgő nagyvárosokban vagy a napsütötte tengerparti üdülőhelyeken.

A Sprachcaffe Languages Plus úgy gondolja, a nyelvtanulás mellett az is fontos, hogy a tanulók megismerjék a vendéglátó ország kultúráját, lakói életstílusát. Ezzel lehetővé tesszük, hogy diákjaink ne csak nyelvet tanuljanak, hanem felfedezhessék az adott nép szokásait, mindennapjait.

Nem kérdés, hogy a Sprachcaffe Languages Plus a legjobb választás azoknak, akik a külföldi nyelvtanulás mellett döntenek.

A Sprachcaffe nyelviskolái

A Sprachcaffe Languages Plus iskoláiban a legtöbb esetben az adott ország hivatalos nyelvét tanítjuk. Így az ország, az adott város és az ott élő emberek is fontos részét képezik a nyelvtanulásnak. Diákjaink nyugodt környezetben tanulhatnak anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy hibát ejtenek - ez leginkább arra hasonlít, mintha egy „nyelvi kávézóban” ülnénk és beszélgetnénk. Innen ered cégünk neve is, melyben a "Sprach" szó a nyelvre és a társalgásra utal, a "caffe" pedig az kávézók kellemes hangulatát idézi. 

Iskoláink kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a diákoknak számos lehetőségük nyílik arra, hogy bekapcsolódjanak a társadalmi életbe, sportoljanak vagy kulturális programokon vegyenek részt. Ezenkívül többfajta szálláslehetőséget kínálunk, például kollégiumi, szállodai vagy vendéglátó családoknál való elhelyezést.

Képzett nyelvtanáraink

Legfőbb erősségünk jól képzett tanári gárdánk. Kiválóan képzett tanáraink arra törekszenek, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsák. Céljuk, hogy a nyelvórákat érdekessé és változatossá tegyék, hogy a diákokat minél jobban belevonják az óra menetébe. A tankönyvek anyagát a legkorszerűbb kiegészítő anyagokkal gazdagítják, a témakörök mindig naprakészek. A tanárok a diákok igényeinek leginkább megfelelő módszerekkel dolgoznak.

A nyelvtanulás mellett tanáraink azt is fontosnak tartják, hogy a diákok az adott ország kultúrájával is megismerkedjenek. A tanóra vége nem jelenti a nyelvtanulás végét: délután valós nyelvi környezetben fejlesztheted tovább a tudásod.

Minden tanulónak egyéni érdeklődési köre, igényei és céljai vannak.  Hisszük, hogy a nyelvtanulási folyamat sikerének záloga a személyre szabott oktatás. A Sprachcaffe Languages Plus tanárai mind a négy nyelvi készség: beszéd, olvasás, írás és hallás utáni szövegértés terén elegendő gyakorlást biztosítanak.

Úgy érezzük, nagyon fontos, hogy diákjaink számára  nyugodt légkört biztosítsunk, mert az megkönnyíti a tanulást. Ezért tanáraink mindig ügyelnek arra, hogy kötetlen beszélgetéssel én interaktív módszerekkel tegyék kellemesebbé az órákat.

Tanítási módszerünk

Az évek során a Sprachcaffe kidolgozott egy olyan módszert, mely nagyon hasznosnak és hatékonynak bizonyult. A stresszes nyelvtanulási folyamat helyett mi spontán helyzeteket és feledhetetlen élményeket biztosítunk. A környezet lehetővé teszi, hogy az újonnan szerzett nyelvtudást valós élethelyzetekben alkalmazd.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikáció-központú oktatási módszerekre. A társalgás folyamán a diákok motivációt éreznek arra, hogy spontán megnyilvánuljanak, akárcsak a hétköznapi helyzetekben. Olyan környezetet teremtünk, melyben a diákok motiváltnak érzik magukat, hiszen ez a hatékony tanulás alapvető követelménye. Nyelvtanáraink kezdettől a folyékony és élénk társalgást segítik elő, így diákjaink a nyelvet és a szókincset valós élethelyzetekben gyakorolhatják.

Tanulás minden érzékszerveddel - így nevezte el módszerünket Hildesheim németországi professzor. 

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!