Italy Adult

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Olasz nyelvtanulás Olaszországban

Az olasz nyelvtanulás Olaszországban sokkal hatékonyabb, mint otthon! A csizma alakú félsziget a tanulás mellett rengeteg kellemes élményt is tartogat számodra: változatos és varázslatos természeti tájakat,a világörökségi helyszíneket, történelmi városokat, ókori világból származó romokat, valamint isteni kávé- és tésztakülönlegességeket. Mindezt pedig megkoronázza a kellemes mediterrán éghajlat, ami lehetővé teszi a tengerparti üdülést. A Dolce Vita és az ínycsiklandozó ételek országa az egyik legnépszerűbb üdülőhely Európában: a nyaralni vágyók és a nyelvtanulók körében egyaránt.

A Földközi-tenger által övezett olasz vidék első látásra rabul ejti látogatóit egyedülálló bájával. Festői tájak, meredek sziklák, számtalan öböl és a csodálatos tengerpart vár, ha ide utazol!

Nyelviskoláink Olaszországban

Nyelviskola Firenzében - fedezd fel Toszkánát

✓ Gyönyörű tájak
✓ Kulturális és építészeti alkotások sokasága
✓ A világ minden táján ismert látványosságok

Részletek

A Sprachcaffe olasz nyelviskolája Firenzében található, amely a toszkán művészet és kultúra központja. Sajátos, valódi olasz hangulata mindenkit elvarázsol.

A Sprachcaffe olaszországi nyelviskoláiban számos olasz nyelvtanfolyam közül választhatsz. Ha a nyaralni szeretnél, válaszd vakációs olasz nyelvtanfolyamunkat. Ha olasz nyelvtanulásra szánnád délelőttjeid, az általános olasz nyelvtanfolyamot ajánljuk, amennyiben pedig minden idődet olasz nyelvtudásod csiszolására fordítanád, az intenzív olasz nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Ezeken kívül az olasz nyelvtanulás leghatékonyabb módja az egyéni olasz nyelvtanfolyam, melynek tematikáját és időbeosztását is te határozhatod meg. Iskoláink nemzetközi nyelvvizsga-előkészítő és hosszútávú olasz nyelvtanfolyamot is kínálnak.

Tanulj olaszul a pizza, a tésztakülönlegességek és tiszta életöröm hazájában! Utazz velünk Olaszországba és ismerd meg ezt a nagyszerű tájat! Használd ki frissen szerzett olasz nyelvtudásod, beszélgess el a helybeliekkel, ismerd meg kultúrájukat, életvitelüket, szokásaikat!

Általános tudnivalók Olaszországról

  • Neve: Olaszország
  • Terület: 301.250 km²
  • Népesség: 57.5millió lakos
  • Főváros: Róma
  • Államforma: Köztársaság
  • Hivatalos nyelv: Olasz Valuta: Euro
  • Vallás: Katolikus 85% zsidó és protestáns 5%

Miért érdemes olasz nyelvtanulás helyszínéül Olaszországot választani?

Az olaszországi olasz nyelvtanulás során nem csak nyelvtudásod fog rohamosan fejlődni, de megismerheted Európa egyik legszebb országát is. Legyen szó a kultúráról, a csodás partokról vagy a temperamentumos életstílusról, Olaszország mindenkinek tartogat érdekességet. Nem hiába Európa kedvenc úti célja! Olasz nyelvtanfolyamra a toszkán fővárosban, Firenzében várunk. Az olasz nyelvtanulás során felfedezheted az ország szokásait, hagyományait, az olasz emberek hétköznapjait, a színes fesztiválokat, és az egyedülálló olasz konyhát. Utazz velünk Olaszországba!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus