2 hét 820 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Olasz nyelvtanfolyam Firenzében

A külföldi olasz nyelvtanfolyam Firenzében az egyik legjobb választás! Utazz és tanulj olaszul, fedezd fel a nagy csizmát! A mediterrán vidék hangulata és az olasz temperamentum dinamikája feledhetetlen nyaralássá teszi az olasz nyelvtanfolyamot. Fedezd fel a reneszánsz kultúra egyik bölcsőjét és sajátítsd el a nyelvet a helyiektől!

Firenze építészete és művészete minden európai városét felülmúlja. Időutazáson vesz részt az, aki ellátogat ebbe a lélegzetelállító városba: ahogy az utcákon és tereken sétálva felfedezed az olasz kultúra elbűvölő emlékeit, életre kelnek a múlt eseményei.

Kultúra

Engedd, hogy lenyűgözzön a művészetek és a kultúra fővárosa, a reneszánsz bölcsője

Történelem

A Sprachcaffe Olaszország legrégibb nyelviskolájában kapott helyet a város szívében

Gasztronómia

Kóstold meg világszerte népszerűvé vált ételek eredeti olasz változatát, például a pizzát és a tésztaféléket!

Szórakozás

Élvezd ki a nyelvi utazás minden pillanatát! Vegyél részt szabadidős programjainkon, ahol akár új barátokat is szerezhetsz!

A stílus és az esztétikum Firenzében első helyen áll. Bizonyítja ezt a sok múzeum, palota, galéria és templom, de még a bárok, kávézók és a szórakozóhelyek is. Aki ide jön olaszul tanulni, annak nyert ügye van: Firenzében annyi hatás éri a külföldi diákokat, hogy mindenáron meg akarnak szólalni olaszul. A város vonzásában a lehető legtöbbet szeretnéd majd megtudni a helyi kultúráról és a városlakók hétköznapjairól. A reneszánsz emlékeket őrző Firenze ma is a divat, a művészetek és az építészet otthona. 

Miért érdemes olasz nyelvtanfolyamra jönni Firenzébe?
Az olasz nyelvtanfolyam Firenzében igazán tartalmas és szórakoztató élményeket tartogat a résztvevők számára. A kurzus olasz anyanyelvű tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt megismerheted Észak-Olaszország egyik legszebb és leghíresebb városát és felfedezheted Toszkánát. Ez a régió nem véletlenül az egyik legnépszerűbb úti cél Európában. Látogass el a festői városokba, túrázz a hegyekben vagy kirándulj a part menti fenyvesekben. Látogass el az etruszk szobrokhoz, a különleges ékszerboltokba a Ponte di Vecchio-n és a Dávid-szoborhoz is.  Az olasz nyelvtanfolyam életre szóló befektetés. Ismerd meg Olaszország kulturális központját és biztos lehetsz benne, hogy a firenzei olasz nyelvtanfolyam a Sprachcafféval felejthetetlen élmény lesz!

Olasz nyelviskola Firenze

"Sprachcaffe Firenze" a nyelviskola

A Sprachcaffe firenzei olasz nyelviskolája a Dante Alighieri nyelvi centrumban található Firenze szívében a Piazza della Repubblica-n. Az iskola - immáron a Sprachcaffe család tagja - Olaszország legrégibb magán nyelviskolájaként ismert, 50 éves múlttal rendelkezik és hírneve sok nyelvtanulót vonz ide a világ minden tájáról.

A tantermek a híres palotaépület 2. emeletén találhatók. Az épületben található a Sprachcaffe kollégiuma is, melynek egyértelmű előnye, hogy a szállás és az oktatás egy helyszínen található. Az épületben WIFI működik és számos számítógép is a diákok rendelkezésére áll. Az iskola a kényelmes és hatékony tanuláshoz szükséges felszereléssel, modern belső kialakítással várja a nemzetközi diákokat.

A firenzei olasz nyelviskola nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja, melyek között a diákok megtalálják azt, melyre az olasz nyelvtanulás szempontjából leginkább szükségük van. A maximális csoportlétszám 10 fő.

Olasz nyelviskolánk elhelyezkedése Firenzében

A Sprachcaffe Languages Plus firenzei olasz nyelviskolája a festői szépségű város szívében található, az ablakokból csodálatos kilátás nyílik híres firenzei katedrálisra a Duomo Santa Maria del Fiore-ra. Több fontos látnivaló és kedvelt bevásárlóhely található az olasz nyelviskola közvetlen közelében.

Firenzében bárhova egyszerűen el lehet jutni: közvetlenül az Sprachcaffe olasz nyelviskola előtt több busz áll meg, és a pályaudvar is csupán két percre van. A firenzei olasz nyelviskola ennek köszönhetően városnéző túrák és távolabbi kirándulások ideális kiindulópontja. Ha nem szeretnénk messze menni, egy rövid sétával eljuthatunk a városközpontba és a Dóm térre.

A festői szépségű Firenze különös hangulatát a múzeumok, paloták, magángalériák, bárok kávézók, az éjszakai klubok és diszkók adják.

Szabadidő Firenzében

A Sprachcaffe firenzei olasz nyelviskola minden héten különböző szabadidős programokat kínál diákjainak, mint például városnézés Firenzében, látogatás a világ legismertebb múzeumaiba vagy kirándulások a közeli városokba és falvakba (akár borkóstolóval egybekötve). A firenzei olasz nyelviskola kollégái mindig örömmel segítenek a diákoknak!

 

Olasz nyelvtanfolyamok Firenzében

Az olasz nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő. Az olasz nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap kézhez, mely tanúsítja, hogy az olasz nyelvtanfolyamot elvégezte.

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Firenzében

Firenzei iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk olasz nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az olasz nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe firenzei tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át részt vehetnek!

Az általános olasz nyelvtanfolyam napi 4 órában aktív fejlődést biztosít és pihenésre is marad idő a napsütéses délutánokon. Az intenzív olasz nyelvtanfolyam azoknak ideális, akik minden energiájukat a nyelvi fejlődésre fordítanák. Az egyéni olasz nyelvtanfolyam rugalmas időbeosztással, teljesen személyre szabott tanulást kínál.

Firenzei iskolánk az alábbi olasz nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

50+ tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Egyágyas komfort apartman
✓ Szabadidős programok (3 darab)
*A múzeumi belépőket és a közlekedési jegyeket az ár nem tartalmazza.

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az olasz nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak firenzei olasz nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Annak köszönhetően, hogy a tanulók kezdettől fogva olasz nyelven kommunikálnak és az olasz nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és elmélyül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Firenzében

Szállás a reneszánsz bölcsőjében, Firenzében
  • Többféle szállás Firenzében
  • Kapcsolat a helybeliekkel és diáktársakkal
  • Apartman, Vendéglátó család vagy Stúdió

Firenze városában is szükség van egy helyre, ahol diákjaink egy hosszú, élményekkel teli nap után kipihenhetik magukat, átgondolhatnak mindent, amit tanultak és tapasztaltak, éppen ezért szálláslehetőséget is kínálunk.

Legyen szó apartmanról, vendéglátó családokról vagy stúdióról, diákjainknak mindenhol lehetőségük nyílik olaszul beszélni a helyiekkel és a többi tanulóval.

Firenzében az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Közös apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás és félpanzió is kérhető
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 5-20 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel

Részletek

A szállásra érkezéskor a 12 év felettiek naponta 2,50 euró idegenforgalmi adót kell fizessenek, maximum 17,5 eurót (egy hétnek megfelelő összeget).

Minden szállástípusban heti egyszeri takarítást biztosítunk. Kétágyas szobát csak együtt utazók foglalhatnak.


Szabadidő Firenzében

Firenze Toszkána fővárosa, a reneszánsz kultúra bölcsője, a divat és a művelődés központja. A népszerű város az Arno folyó partján fekszik és számtalan vásárlási és szórakozási lehetőséget is biztosít.

Vegyél részt egy városnéző körúton, vagy kirándulj el olyan Firenze-környéki városokba, mint Pisa vagy Siena. Ellátogathatsz a különböző múzeumokba, vagy a Palazzo Pitti csodaszép parkjába is. Firenze elsősorban a kultúra szerelemeseinek tartogat izgalmas felfedeznivalókat.


Árak és szolgáltatások

Utazz a toszkánai, Firenzébe, ahol pihenés közben fejlesztheted olasz nyelvtudásod, elérhető árakon. Csomagjaink az olasz nyelvi utazáshoz szükséges szolgáltatásokat tartalmazzák. Ezen az oldalon minden információt megtalálsz árainkról.

Válaszd ki a tanfolyamot, az időtartamot és a szállást. Foglalj egyszerűen online!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!