Üzleti angol nyelvtanulás Angliában

A Sprachcaffe üzleti nyelvtanfolyamaival összekötheti a nyaralást és a hatékony nyelvtanulást Angliában. Anglia a leghitelsebb hely arra, hogy angol nyelvtanfolyamon vegyen részt. Az Brit szigetek ma is az angol nyelvű világ központja és itt sajátíthatja el leginkább az autentikus kiejtést. Az angliai nyelvtanulás mindenképpen klasszikus és nagyon jó döntés lesz!

 

Tapasztalja meg a brit kifinomultságot és hagyományokat. Brighton Anglia leghíresebb tengerparti városa tökéletes környezetet teremt az angol nyelvtanulásra.

Valósítsa meg angol nyelvi céljait és látogasson el a fővárosba Londonba is. Brightonból mindez lehetséges, mert nincs messze London és a kisváros maga is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Érdemes élni a lehetőséggel és ellátogatni a szomszédos településekre is és felfedezni a vidéki Anglia bájos helyszíneit.

Jelölje ki céljait, mi segítünk meghatározni nyelvi szintjét. Egyéni nyelvtanfolyamunkon a magánórák lehetővé teszik, hogy a tanár 100%-ig az Ön igényeire szabja a tanfolyamot. A csoportos kurzuson pedig arra lesz lehetősége, hogy szabadabban kommunikáljon társaival és a közös interakciók során fejlődjön. Ezen kívül tarthat majd prezentációkat és beszédeket is csoporttársainak. Természetesen a kétfajta angol nyelvtanfolyam akár kombinálható is.