Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Francia nyelvvizsga előkészítő tanfolyam

A Sprachcaffe francia nyelvvizsga előkészítő tanfolyama általános nyelvtanfolyam, melynek fókuszában a hivatalos francia nyelvvizsgára a Diplôme d'Etudes de la Langue Française-ra történő felkészülés áll.

A francia nyelvvizsga előkészítő tanfolyam elvégzésével a diákok bizonyítják magas szintű jártasságukat a francia nyelvben. Ezen kívül a nyelvvizsga megfelelő alap a francia egyetemi felvételikhez is. A tanfolyam segít a diákoknak felkészülni a D.E.L.F. nemzetközileg elismert nyelvvizsgára.

A D.E.L.F. (1. és 2. szint) nyelvvizsga hivatalos vizsga, mely a Francia Oktatási Minisztérium által is elismert és bizonyítványt jelent, akár oktatási, akár munkavállalási céllal van szükségünk a francia nyelvre. A különböző modulokra épülő rendszer (elemei egymástól függetlenül is elvégezhetők) a legbiztosabb módja a jelentkezők tudásának felmérésére.

A nyelvvizsga díját és a szükséges tankönyveket, tananyagokat a tanfolyam díja nem tartalmazza. A tanfolyam hossza 8 hét, a tanulócsoportok maximális létszáma 12 fő.

A francia vizsgára Nizzában és Párizsban kínálunk felkészítőt, vagy választhatot az online tanfolyamot is.

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!