2 hét 1360 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőttek | Fiatalok

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Francia nyelvtanfolyam Nizzában

A külföldi francia nyelvtanfolyam Nizzában legalább olyan izgalmas, mint Párizsban. A Cote d'Azur fővárosa Franciaország ötödik legnagyobb városa, egyben elegáns és népszerű üdülőhely is. Érdekes történelmi és kulturális örökségével, lenyűgöző építészetével a turisták egyik legkedveltebb célpontja, de francia nyelvtanfolyamot kereső diákok között is igen népszerű. A Földközi-tenger partján, a francia Riviéra nyugati csücskében elhelyezkedő város emlékművekkel, antik romokkal, múzeumokkal, butikokkal és hangulatos terekkel várja látogatóit.

Diákjaink a Sprachcaffe nizzai nyelviskolájában barátságos környezetben és kötetlen formában tanulhatják a francia nyelvet. Utazz velünk ebbe a csodálatos városba és vegyél részt francia nyelvtanfolyamon! Fedezd fel Nizza kincseit!

Tengerpart

A Cote d'Azur partján található várost türkizkék víz és gyöngyfehér homok szegélyezi

Francia konyha

A franciák nagy ínyencek hírében állnak, úgyhogy mindenképpen érdemes kipróbálni pár helyi finomságot

Strandidő

A mediterrán klíma tökéletes helyszínt biztosít a strandoláshoz, az órák utáni kikapcsolódáshoz

Kultúra

Ismerd meg a francia kultúra legszebb alkotásait a helyi múzeumokban és galériákban

A Côte d’Azur-on található, kifinomult építészettel rendelkező nyaralóhely turisták ezreit vonzza évente. A francia Riviéra keleti végében tündöklő város emlékművek és múzeumok sokaságával dicsekedhet, emellett páratlan kávékultúrával rendelkezik.

A kávézók sokat látott 18-19. századi épületekben bújnak meg, míg a piacok az óváros utcáit és a velencei-stílusú tereket foglalják el. Mint a Riviérán mindenhol, Nizzában is élénk az éjszakai élet. A júliusban megrendezésre kerülő jazz fesztivál is sok hírességet vonz a városba. Ilyen környezetben a francia nyelvtanulás különösen eredményes. Kombináld nyaralásod a Riviérán francia nyelvtanfolyammal!

Miért érdemes francia nyelvtanfolyamra jönni Nizzába?
A franciországi nyelvtanfolyam több okból is feledhetetlen élmény lesz. Egyrészt francia anyanyelvű tanároktól sajátíthatod el a nyelvet, így garantáltan nagy léptékben fejlődsz. Másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted a Nizzát, a környező településeket és tengerpartokat. Strandok, mediterrán éghajlat, pihenés és tanulás kellemes környezetben! A francia nyelvtanfolyam egy életre szóló befektetés: megismered a francia kultúrát, barátokat szerzel és megtanulsz folyékonyan beszélni. Szabadidődben ellátogathatsz olyan bájos helyszínekre, mint Cannes vagy Antibes és felfedezheted az ország déli borvidékeit, ahol igazi ínyencségekre bukkanhatsz. Utazz és tanulj Nizzában: válassz kínálatunkból!

Nizzai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Nizza felnőtteknek

Nizzai nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Nizza fiataloknak


Francia nyelviskola: Nizza

Sprachcaffe nyelviskola Nizzában

A Sprachcaffe nizzai francia nyelviskola diákjai a legmagasabb szintű nyelvoktatásban részesülnek. A kellemes, nyugodt környezetben a francia nyelvtanulásának szentelheted napjaidat. A a Sprachcafféval szinte gyerekjáték a francia nyelvtanulás!

A nizzai francia nyelviskola könnyed és barátságos hangulattal várja diákjait. Ezenkívül az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

  • Tágas és jól felszerelt tantermek
  • Légkondicionálás minden tanteremben
  • Könyvtár
  • Internet hozzáférés
  • Közösségi terem TV-vel, DVD lejátszóval, billiárd asztallal, stb.

A nizzai francia nyelviskola francia tanfolyamok széles választékát kínálja diákjainak.

Francia nyelviskolánk elhelyezkedése Nizzában

A Sprachcaffe nizzai francia nyelviskolája egy gyönyörű századfordulós épületben található, közel a Notre Dame katedrálishoz, a buszmegállóhoz, és a vasúti pályaudvarhoz. Diákjaink az órák közötti szünetekben vagy szabadidejükben bármikor elmehetnek strandolni, mert a tengerpart is csak kb. 10 perc séta!

A francia nyelviskola kellemes és világos tantermekkel várja a diákokat, a társalkodóban mindenki számára biztosítjuk az internet hozzáférést is. Nizza városa, francia nyelviskolánk jellege, kis létszámú csoportjaink ideálisak azok számára, akik családias, barátságos környezetben érzik magukat a legjobban.

A nizzai francia nyelviskola ideális kiindulópont ahhoz, hogy innen kirándulásokat tegyél a környező városokba, például Monacoba, St. Tropez-be vagy Cannes-ba.

Szabadidő Nizzában

A Sprachcaffe francia nyelviskola Nizzában számtalan szabadidős programot is szervez diákjainak. Meglátogathatják a Chagall múzeumot, végigsétálhatnak a Côte d'Azur csodálatos strandjain, felfedezhetik a környék természeti szépségeit és még sok más szabadidős tevékenységen vehetnek részt.


Francia nyelvtanfolyam Nizzában

A francia nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő. Az oktatás hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, mely tanúsítja, hogy  elvégezte a francia nyelvtanfolyamot.

Sprachcaffe francia nyelvtanfolyam Nizzában

Nizzai iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk francia nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A francia nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe párizsi francia tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Ha kéthetes nyaralással egybekötött általános francia nyelvtanfolyam mellett döntesz, lesz elég szabadidőd a vidék felfedezésére. Amennyiben minden kihasználható idődet a francia tudásod csiszolására fordítanád, az intenzív francia nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Az egyéni francia nyelvtanfolyam hatékony, rugalmas és gyors fejlődést biztosít.

Nizzai iskolánk az alábbi francia nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe kommunikáció központú, differenciált oktatási szemléletének köszönhetően rövid időn belül nagy lépésekben haladhatsz. Az órák jó hangulatban telnek, a tananyag változatos, a tanmenet pedig rugalmas. Ilyen  körülmények között a nyelvtanulás szinte erőfeszítés nélkül megvalósul.

Kezdettől fogva francia nyelven kommunikálsz és a francia nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz - ez is hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan sajátítsd el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, elismert és felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Bátran fordulj hozzájuk kérdéseiddel órák után is. Örömmel segítenek ha valamit nem értesz vagy szeretnél többet tudni a városról.


Szállás Nizza városában

Annak érdekében, lehető legkellemesebben teljen a francia nyelvi utazás, többféle szállástípust ajánlunk. Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő szállást és a nizzai francia nyelvtanfolyam felejthetetlen élmény lesz. Diákjainknak minden eseten lehetőségük nyílik arra, hogy kötetlen környezetben beszélgessenek a helybeliekkel vagy diáktársaikkal, ezzel gyakorolva azt, amit a francia nyelvórákon megtanultak.

Érkezés minden szállástípusra 15:00 és 20:00 óra között.

Nizzában az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Kollégium

✔ Kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, tévé
✔ Távolság az iskolától: 5 perc gyalog

Részletek

Hotel*

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Alapfelszereltség
✔ Távolság az iskolától: 5-15 perc gyalog

Részletek

* kétágyas szoba csak közös foglalás esetén igényelhető

Szabadidő Nizzában

Szabadidő

Nizza a Francia Riviérá tengerpartján terül el. A város rengeteg szabadidős programot kínál a látogatóknak: strandolás, városnézés, kirándulás és sport.

Kirándulások többek között Antibes-ba, Monacóba és a film fővárosában Cannes-ba szervezhetők. Az egykori halászfalu most már évente több ezer látogatót vonz a híres filmfesztivállal.

A sport szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek: az iskolától kb. 15 percre található egy fitness terem, teniszpálya és a kocogási lehetőség is biztosított.

A pezsgő éjszakai életbe is belevetheted magad. Látogass el egy kaszinóba, merülj el a kulináris élvezetekben vagy táncolj hajnalig az egyik híres klubban. Még az is lehet, hogy egy világhírű sztárral is összefutsz.


Árak és szolgáltatások

Az alábbi táblázatban szereplő árak már tartalmazzák a legfontosabb szolgáltatásokat. Ezen felül az indulás dátumától függően számolni kell a szezonális felárakkal.

Árajánlatkérés vagy foglalás könnyen és gyorsan: válassz időpontot, illetve szállás- és tanfolyamtípust!

Fontos:
Érkezés: 15:00-20:00 óra között

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!