Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Olasz nyelvvizsga előkészítő tanfolyam

A Sprachcaffe C.I.L.S. olasz nyelvvizsga előkészítő tanfolyam általános nyelvtanfolyam, melynek fókuszában a vizsgára való felkészülés áll. A CILS nyelvvizsga a diákok jártasságának bizonyítványa az olasz nyelv területén, világszerte számos oktatási intézmény és cég elismeri. A Certificazione di Italiano come Lingua Straniera célja, hogy olyan hivatalos bizonyítványt adjon a diákoknak olasz nyelvtudásukról, melyet tanulmányaik és karrierjük során használhatnak.

A Certificato di Italiano come Lingua Straniera nyelvvizsga felső középfokú része írásbeli és szóbeli megmérettetésből áll. A bizonyítvány kiállítója az olasz állam, mely a fentieken kívül feljogosítja a diákokat arra is, hogy olasz egyetemen folytassák tanulmányaikat.

A CILS vizsga különböző részekből áll, melyek felmérik a diákok nyelvtani és szókincsbeli tudását, írott szövegértési, hallott szövegértési, írásbeli és kommunikációs készségeit. A nyelvvizsga díját és a szükséges tankönyveket, tananyagokat a tanfolyam díja nem tartalmazza.

A Sprachcaffe Firenzében vagy online kínál nyelvvizsga előkészítő tanfolyamot. A tanfolyam hossza 8 hét, a tanulócsoportok maximális létszáma 12 fő.

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!