Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Sprachcaffe szálláslehetőségek

Apartmanok - áttekintés
  • Saját apartmanok szinte minden helyszínen
  • Együttlakás a többi diákkal
  • Teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba
  • Egy és kétágyas elhelyezés esetenként reggelivel

Apartmanok

A Sprachcaffe mint az európai nyelvi utazásszervezés egyik vezető szereplője, olyan apartmanokat kínál amelyeket a világ minden részéről érkező nyelvtanulók megosztanak egymással. A nyelvtanulók így együtt lakhatnak, tanulhatnak, barátkozhatnak és együtt tölthetik a szabadidőt, ez a közös életforma pedig segíti az idegen nyelvű kommunikációt a nyelvtanfolyamokon kívül is.

Az apartmanokban a többi lakóval kell osztozni a konyhán és a fürdőszobán. Ezek minden esetben megfelelően felszereltek és berendezettek. Az apartmanokat önellátással kínáljuk, de a közelben bevásárlóhelyek, közért, kifőzde vagy étterem található, így az étkezés nem jelent problémát.

A legtöbb esetben az apartmanok nagyon közel vannak az iskolához (Brighton, Playa del Carmen), vagy kampusz jellegű iskola esetén (Málta) annak részét képezik. Vannak olyan városok is, ahol az apartmanok valamivel távolabb esnek, ez esetben tömegközlekedéssel lehet eljutni az iskolához.

Egy- vagy kétágyas szobák közül választhatsz. Ha a kétágyas mellett döntesz, igyekszünk korban hozzád illő lakótársat választani. Ágyneműt minden esetben biztosítunk, de törölközőt hozni kell. Bizonyos városokban kétféle apartman közül választhatsz:

Standard Apartman

Tiszta és rendezett apartmanok, ideális azoknak, akik nem kívánnak sokat költeni a szállásra. A szobák berendezése egyszerű, a konyha és a fürdőszoba teljesen felszerelt. Több helyszínen ezek az apartmanok az iskolával egy helyen vannak, néhol kicsit távolabb. Néhány helyszínen ellátást is lehet igényelni.

Komfort apartman

A komfort apartmanok magasabb színvonalú szállást, berendezést és felszereltséget nyújtanak, a szobák mérete nagyobb. Gyakrabban, általában hetente kétszer takarítanak. Néhány helyszínen ellátást is lehet igényelni.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!