Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

2020-as utazási korlátozások a COVID-19 világjárvány miatt

Kedves ügyfeleink és partnereink!

A COVID-19 terjedésének megakadályozása miatt hozott rendeleteknek és a beutazási tilalmaknak tulajdoníthatóan alább szeretnénk tájékoztatást adni iskolánk állásfoglalásáról.

Mindenkit biztosíthatunk afelől, hogy számunkra ügyfeleink egészsége a legfontosabb és ennek érdekében minden szükséges lépést megteszünk. Igen nehéz meghatározni a következő hetek alakulását, mivel a körülmények szinte napról-napra változnak. Igyekszünk nyomon követni ezeket a változásokat, folyamatosan tájékoztatni utasainkat és a helyzetnek megfelelően eljárni.

Amennyiben kérdéseid  vannak foglalásoddal vagy az utazással kapcsolatban, írj nekünk az info.hu_ett_@sprachcaffe_dot_.com e-mail címre.

Hogyan befolyásolja a járványügyi helyzet a jelenlegi programban résztvevő ügyfeleinket?

A jelenlegi nyelvi utazásokon résztvevő ügyfeleinknek nem kell felfüggeszteniük a programot. Ha azonban szülőként szeretné hazautaztatni gyermekét, örömmel segítünk ennek megvalósításában.

A jelenlegi hatósági javaslatok szerint ebben az időszakban nem tanácsos az utazás, ez azonban országonként változik.

A jövőbeli foglalások

Naponta ellenőrizzük, hogy a lefoglalt utazások megvalósíthatók-e vagy sem és időben értesítünk arról, ha nem vehetsz részt a nyelvi utazáson.

Ebben az esetben a következő lehetőségeket kínáljuk: elhalaszthatjuk a programot egy másik, általad választott időpontra vagy – ha még nem vagy biztos abban, hogy mikor szeretnél utazni- egy vouchert állítunk ki a nevedre, amely 2021 decemberéig szabadon felhasználható. A lehetőségeidről részletes tájékoztatást kaphatsz emailben.

Mi történik a nyári szezon utazásaival?

A jelenlegi tervek szerint a nagyobb nyári utazások változatlanul megszervezésre kerülnek. Nyomon követjük a fejleményeket és országonként eltérően bíráljuk el az eseteket.

Természetesen az aktuális helyzet bizonytalanságában nehéz meghatározni, hogy pontosan hogyan szabályozzák majd a ki- és beutazásokat. Ha úgy döntöttél, hogy mindenképpen szeretnéd lemondani a foglalást, azt a Lemondási feltételeknek megfelelően teheted.

Sprachcaffe rendezvények:

Az általunk szervezett események április végéig elmaradnak. Amint újra lehetséges lesz ezek megszervezése, időben értesítünk majd mindenkit.

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Vigyázzunk egymásra!

 

A Sprachcaffe nemzetközi csapata

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!