2 hét 1302 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol ifjúsági nyelvtanfolyam Máltán (St. Julian’s)

Külföldi ifjúsági angol nyelvtanfolyam szempontjából és nyári kikapcsolódás céljából is ideális helyszín Málta szigete! Hagyd otthon a borús időjárást, és vesd bele magad a máltai angol nyelvtanfolyam kínálta kalandokba! Hogy mit kínál a nyelvi tábor? Csodás éghajlat, napsütés, tenger és izgalmas szabadidős programok egész évben! Mediterrán hangulat és az angol, mint hivatalos nyelv - kell ennél több?

Bár és étterem

Nyelviskola, szállás, bisztró és medence egy campuson belül

Mediterrán hangulat

Ebben a mediterrán országban, szinte egész évben süt a nap!

Változatos programok

Különböző szabadidős programok a14-17 éves korosztálynak és a fiatal felnőtteknek

Nemzetközi környezet

Tanulj, ismerkedj és szórakozz együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal

A Sprachcaffe angol nyelvtanfolyamainak otthona St. Julian’s-ben, ebben a festői szépségű tengerparti városkában található. Ez az egykori halászfalu a napsütötte sziget keleti partjainál helyezkedik el, és ma már az egyik legkedveltebb üdülőhelynek számít. Népszerűségét nagyszerű fekvésének, gyönyörű tájainak köszönheti. Angol nyelvi táborainkban a diákokat kimeríthetetlen lehetőségek várják, így biztosan mindenki jól érezheti magát.

Az angol nyelvtanfolyam szüneteiben és szabadidődben kedvedre sütkérezhetsz a napon vagy különféle vízi sportokat próbálhatsz ki. Ha kedved támad, elmehetsz körülnézni a város kis üzleteiben is. Este a város nyüzsög a fiataloktól, ilyenkor lehet belekóstolni Paceville mozgalmas éjszakai életébe.

Miért érdemes részt venni egy máltai angol táboron?

A diákoknak szóló angol nyelvi tábor Málta városában életre szóló élményt nyújt: az anyanyelvi tanárainkkal a tanulás hatékony és szórakoztató lesz, ezzel egy időben pedig felfedezheted St Julian's napsütötte vidékét! Málta kis kiterjedése is hozzájárul ahhoz, hogy  diák- és ifjúsági paradicsommá vált. A sziget két legtávolabbi pontja is egy órán belül elérhető. Élvezd a soha véget nem érő strandszezont és ismerd meg az itt élő embereket! A fiataloknak szóló máltai angol nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget nyújt arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz velünk és győződj meg saját magad az angol nyelvi táborok sokoldalúságáról!


Máltai angol nyelviskola (St. Julian’s)

A Sprachcaffe angol nyelviskola és a fiataloknak szóló angol nyelvtanfolyam a St. Julian's-i kampusz területén kapott helyet, melyre különösen büszkék vagyunk. Az épületegyüttes kb. 10 perc sétára található a tengerparttól és a városka központjától. Az iskola területén nem csak rengeteg tanterem van, hanem itt található a nyelvi tábor szálláshelyeinek egy része is - a kollégiumi és a klub kollégiumi szobák. A kampuszhoz tartozik étterem és bár, ahol esténként bulikat tartunk. A kertben strandröplabdapálya is van, valamint nagy, árnyékos lugasok, ahol mindenki szívesen pihen. Nem utolsósorban itt található az óriási úszómedencénk is, amely néha még a tanórák közti szünetekben is felfrissíti diákjainkat.

Az angol nyelvi táborok csoportlétszáma maximum 15 fő. A tananyagot s biztosítjuk az angol nyelvtanfolyam idejére. Az nyelvtanulás mellett változatos szabadidős programokat, kirándulásokat szervezünk, és szakképzett felügyeletet biztosítunk.

Hatékony angol nyelvtanulás garantált napsütéssel – ez vár Téged a Sprachcaffe máltai nyelvi táborában!

FELTOM akkreditáció

A FELTOM (Máltai Angol Nyelvoktató Szervezetek Szövetsége) szigorú kritériumok szerint rendszeresen ellenőrzi és biztosítja a nyelviskola színvonalát. Az akkreditációs rendszer biztosítja a tudományos kiválóság elérését és fenntartását. A FELTOM-mal közösen arra törekszünk, hogy minőségi normákat állítsunk fel a máltai tartózkodás minden vonatkozásában, ideértve a hallgatók biztonsággal, jólléttel, szállással és szabadidõvel szemben támasztott követelményeit is.

Cambridge előkészítő központ

A Spraccaffe máltai nyelviskolája hivatalos Cambridge előkészítő központ. Nálunk felkészülhetsz az angol bizonyítvány megszerzésére, majd leteheted a választott Cambridge nyelvvizsgát. A nyelvvizsga előkészítőkről a Tanfolyamok menüpon alatt olvashatsz.


Angol nyelvtanfolyam Máltán fiataloknak

Máltai nyelviskolánkban minden nyelvi szinten kínálunk a angol nyelvtanfolyamokat – a kezdőtől a haladóig. Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, szintfelmérő tesztet kell kitöltened. Így biztosítjuk, hogy az angol nyelvi tábor a felhőtlen szórakozás mellett hatékony nyelvi fejlődést is biztosítson. Választható általános nyelvtanfolyam napi 4 órában vagy intenzív angol nyelvtanfolyam napi 6 órában. Az utóbbit az igazán elszánt jelentkezőknek ajánljuk, akik készek a szünidő alatt is kellő időt szánni az angol nyelvtanulásra.

A hatékony nyelvtanfolyamhoz természetesen megfelelő tanárokra van szükség. Oktatóink jól képzett pedagógusok, akik örömmel és lelkesedéssel tanítják anyanyelvüket, az angol nyelvet. A külföldi angol nyelvi tábor lehetőséget biztosít arra, hogy a tanórákon kívül is folyamatosan használd a nyelvet, így magabiztosságot és életre szóló barátságokat is szerezhetsz.

Diákjaink véleménye

Anna (Lengyelország)

Anna élete legnagyobb kalandját élte át St. Julian's-ben, sok új embert ismert meg és angoltudása is jelentősen fejlődött.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Alessandro (Olaszország)

Alessandro számára a szórakoztató és barátságos környezet nagyban hozzájárult angol nyelvtudása javításához.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Lukas (Németország)

Lukas sosem unatkozott az órák alatt és a legtöbbet kihozta a szabadidejéből a Saint Julians-i angol nyelvi táborban.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Angol ifjúsági nyelvtanfolyam: Málta

Az alábbi tanfolyamokat kínáljuk St. Julians-ben:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

 

 

A tanórákon a kommunikáció fejlesztésén van a hangsúly, ami segít abban, hogy gyorsan fejlődjön a nyelvtudásod. Ezen kívül természetesen jelentősen bővülni fog a szókincsed is, a nyelvtani feladatok segítésével helyesebben beszélsz, az olvasásra koncentráló feladatok pedig javítják a szövegértési készségedet. A diákoknak szóló nyelvtanfolyamaink során neked is lehetőséged van arra, hogy alakíts az órák felépítésén és témákat javasolj.

Annak érdekében, hogy az angol nyelvtanulás változatos legyen, egy-két nyelvórát a szabadban tartunk. Ha  sikeresen elvégezted az angol nyelvtanfolyamot, oklevelet is kapsz!


Szállás Máltán - St. Julian's

Ahhoz, hogy a külföldi nyelvtanfolyam kellemes élményt jelentsen számodra, és a nyelvtanulás is hatékony legyen, a megfelelő nyelviskola mellett természetesen arra is szükség van, hogy a szálláson is jól érezd magad.

St. Julian's-en három féle szállás típus közül választhatsz: klub kollégiumban (Club Village), beach club kollégium (Beach Club Residence), illetve vendéglátó család. A továbbiakban részletesebben leírjuk, melyik, mit tartogat.

Iskolai campus

✔ Egy- vagy többágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba, bisztró, mosoda

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy többágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Távolság az iskolától: 15 perc gyalog vagy busszal

Beach Club Residence

✔ Közvetlen a tengerparton
✔ Külön fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: pár perc

Beach Club Residence

Mi vár rád

A Beach Club Residence közvetlenül a tengerparton helyezkedik, a Sprachcaffe iskolája pedig csak néhány percnyi sétára található innen. Csapatunk minden reggel és este elkísér téged a Club Beach Residence-be és onnan vissza. Kényelmes szobád a tengerpartra néz, fest ői kilátással a Földközi-tengerre. A Beach Club Residence a legjobb feltételeket kínálja a sikeres nyelvtanuláshoz.

A tanórák után a tengerpart mellett található medencében pihenhetsz a rezidencia gondozott kertjében. Beach Club Residence, Málta egyik legnépszerűbb kerületében, a Paceville-ben található. Ez teszi a rezidenciát tökéletes pihenési helyszínné. A Beach Club Residence-t a luxus nyelvi nyaralás minden kellékét tartalmazza!

Tengerparti kilátás

A szállás közvetlenül a tengerparton helyezkedik.

Paceville-ben

Légy az események középpontjában, Paceville kerület közepén.

Saját fürdőszoba

Saját fürdőszoba a szállásodon

Segítő csapat

Reggel és este segítő csapatunk kísér a szállásról az iskolaba, majd vissza

Club Village - a Sprachcaffe Campuszán

A Club Village szállás típus, a Sprachcaffe campuszán található, vagyis közvetlen az iskola területén. A helyszínen minden megtalálható, amire egy nyelvi utazás alkalmával csak szükség lehet.
A hatékony nyelvtanfolyamhoz szükséges jól felszerelt tantermek mellett, a Sprachcaffe campuszán a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz szükséges szükséges létesítmények is várnak rád, mint medence, étterem, bár, strandröplabda-pálya. A Club Village szállás típus segítségével a nyelvtanulás és a szórakozás tekintetében is az események kellős közepén állhatsz, mindentől karnyújtásnyira.

A Club Village áttekintése:

• Hatalmas medence
• Jól felszerelt tantermek
• Kétágyas/közös szobák
• Közös lakás saját fürdőszobával
• Mosógépek a campusz területén

Vendéglátó család Máltán

Ha a máltai vendégszeretetet szeretnéd megtapasztalni, egy hagyományos máltai házban, akkor válaszd a vendégcsaládnál való elszállásolást. A vendéglátó családnál, már rögtön a gyakorlatban is alkalmazhatod, az újonnan megszerzett angol nyelvtudásod. A vendéglátó családok esetében, hozzád hasonló korú diákokkal élhetsz, így új barátságokat is köthetsz. Ha különlegesebb étkezési igényeid vannak, vagy a szállással kapcsolatban lennének sajátosabb igényeid, esetleg egy baráttal szeretnél lakni, jelezd és figyelembe vesszük azokat.

A vendéglátó család áttekintése:

  • Egyágyas, kétágyas vagy közös szoba
  • Teljes ellátás
  • 15 percre a Sprachcaffe campusztól
  • Tipikus szobabútor (kinézete változhat)
  • Betekintés a mindennapi máltai életbe

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer: érkezés / távozás a Malta International Airportra (MLA) bármilyen menetrend szerinti járattal.


Szabadidős programok Máltán

Szeretnéd az angol nyelvi tábor keretében felfedezni Málta napsütéses szigetét is? A nyelvórák mellett izgalmas és változatos programot szervezünk U20-as nyelvi táborunk diákjainak. Szabadidőért felelős csapatunk számtalan ötletet tartogat számotokra, pl. lovaglás, Go-kart, bowling vagy strandolás, esetleg bevásárlótúra Sliemában.

Az angol nyelvi táborban minden héten szervezünk olyan kirándulásokat, melynek során megismerheted a fővárost, Valettát, a Kék Lagúnát Cominon, a szomszédos szigetet, stb.

A legjobb az egészben az, hogy amennyiben kéthetes programon veszel részt Máltán, a nyelvi tábor csomagára 1 egész-, és 2 félnapos kirándulást, háromhetes program esetén pedig 2 egész-, és 3 félnapos kirándulást tartalmaz.

A esti programok is változatosak. Gyere és érezd jól magad a strandpartikon, a csónakázáson, a karaoke-, és humor-esteken vagy fedezd fel Paceville diszkósétányát, amely Málta legkedveltebb helye és a Sprachcaffe kampusztól csupán néhány percnyire van.

Minta órarend

Az alábbi táblázat szemlélteti, hogy mire számíthatsz egy egyhetes angol tábor ideje alatt. Az aktuális szervezett programokról az iskolában értesülhetsz.

Hétfő

Délelőtt:

Szintfelmérő és tanórák

Délután:

Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:

Welcome party/röplabda bajnokság

Kedd

Délelőtt:

Tanítás

Délután:

Kirándulás Málta legszebb szigeteire*

Este:

Foci és karaoke est

Szerda

Délelőtt:

Tanítás

Délután:

National Aquarium*

Este:

Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:

Tanítás

Délután:

Kirándulás a Golden Beach-re*

Este:

Tematikus est, pl "Pimp my Teamer!"

Péntek

Délelőtt:

Tanítás

Délután:

Treasure hunt (kincskereső)

Este:

Búcsúbuli

Szombat

Best of Malta Tour

Vasárnap

Délelőtt és délután:
Heart of Malta Tour

Este:
Játék est

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 65 euró felár ellenében (például egynapos kirándulásra Cominora vagy mozizás)!

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád St Julians-ben és környékén. Ismerd meg jobban Máltát, tekintsd át máltai útikönyvünket!

2 hetes tábor esetén egész napos kirándulás: Best of Malta Tour!

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, nekik azonban nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a programokon való részvétel és a takarodó betartása kötelező. 


Angol nyelvi tábor Máltán – Árak és szolgáltatások

Szeretettel várunk minden gyermeket, diákot és tinédzsert fiataloknak szervezett angol nyelvi táborainkba. Gyere el és szerezz új barátokat egy izgalmas, eddig ismeretlen helyen!

Kreatív és csoportmunkát elősegítő nyelvóráinkon hatékonyan fejlődik nyelvtudásod. Nyugodt, kötetlen környezetben bővül a szókincsed és elsajátítod a nyelvtani szerkezeteket. Jól képzett tanáraink folyamatosan motiválják diákjaikat és szívesen segítenek bármilyen nehézség esetén. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szállást, melyhez teljes ellátást biztosítunk.

Változatos szabadidős programokat és kirándulásokat szervezünk U20-as diákjaink számára. Ezek révén megismerheted a vendéglátó ország kultúráját, bepillanthatsz az itt élő emberek mindennapi életébe. Csapatkísérőink egész nap elérhetőek. Az iskola első napját ismerkedő buli zárja.

Transzfer:

Reptéri transzfert érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) bármilyen időpontban tudunk biztosítani a Malta Luqa repülőtérre.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!