2 hét 1302 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Angol ifjúsági nyelvtanfolyam Máltán (St. Julian’s)

Külföldi ifjúsági angol nyelvtanfolyam szempontjából és nyári kikapcsolódás céljából is ideális helyszín Málta szigete! Hagyd otthon a borús időjárást, és vesd bele magad a máltai angol nyelvtanfolyam kínálta kalandokba! Hogy mit kínál a nyelvi tábor? Csodás éghajlat, napsütés, tenger és izgalmas szabadidős programok egész évben! Mediterrán hangulat és az angol, mint hivatalos nyelv - kell ennél több?

Rengeteg napsütés

A több mint 300 napsütéses napnak köszönhetően St. Julian's a legvonzóbb mediterrán klímával rendelkezik! Angol tanulás és nyaralás tengerpart közelében!

Nemzetközi környezet

Tanulj, ismerkedj és szórakozz együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal. A folyamatos kommunikáció miatt élvezetesebb és hatékonyabb a nyelvtanulás.

Változatos programok

Különböző szabadidős programok a 14-17 éves korosztálynak, illetve 18 év feletti fiatal felnőtteknek. Emlékzetes nyár vár rád!

Repülőkísérő igényelhető

Felár ellenében a kiskorúakat elkísérjük a repülőútjukon, biztonságos, nyugodt utazást biztosítva. Aggodalomra semmi ok!

A Sprachcaffe angol nyelvtanfolyamainak otthona St. Julian’s-ben, ebben a festői szépségű tengerparti városkában található. Ez az egykori halászfalu a napsütötte sziget keleti partjainál helyezkedik el, és ma már az egyik legkedveltebb üdülőhelynek számít. Népszerűségét nagyszerű fekvésének, gyönyörű tájainak köszönheti. Angol nyelvi táborainkban a diákokat kimeríthetetlen lehetőségek várják, így biztosan mindenki jól érezheti magát.

Az angol nyelvtanfolyam szüneteiben és szabadidődben kedvedre sütkérezhetsz a napon vagy különféle vízi sportokat próbálhatsz ki. Ha kedved támad, elmehetsz körülnézni a város kis üzleteiben is. Este a város nyüzsög a fiataloktól, ilyenkor lehet belekóstolni Paceville mozgalmas éjszakai életébe.

Miért érdemes részt venni egy máltai angol táboron?

A diákoknak szóló angol nyelvi tábor Málta városában életre szóló élményt nyújt: az anyanyelvi tanárainkkal a tanulás hatékony és szórakoztató lesz, ezzel egy időben pedig felfedezheted St Julian's napsütötte vidékét! Málta kis kiterjedése is hozzájárul ahhoz, hogy  diák- és ifjúsági paradicsommá vált. A sziget két legtávolabbi pontja is egy órán belül elérhető. Élvezd a soha véget nem érő strandszezont és ismerd meg az itt élő embereket! A fiataloknak szóló máltai angol nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe és lehetőséget nyújt arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz velünk és győződj meg saját magad az angol nyelvi táborok sokoldalúságáról!


Máltai angol nyelviskola (St. Julian’s)

A Sprachcaffe angol nyelviskola és a fiataloknak szóló angol nyelvtanfolyam a St. Julian's-i kampusz területén kapott helyet, melyre különösen büszkék vagyunk. Az épületegyüttes kb. 10 perc sétára található a tengerparttól és a városka központjától. Az iskola területén nem csak rengeteg tanterem van, hanem itt található a nyelvi tábor szálláshelyeinek egy része is - a kollégiumi és a klub kollégiumi szobák. A kampuszhoz tartozik étterem és bár, ahol esténként bulikat tartunk. A kertben strandröplabdapálya is van, valamint nagy, árnyékos lugasok, ahol mindenki szívesen pihen. Nem utolsósorban itt található az óriási úszómedencénk is, amely néha még a tanórák közti szünetekben is felfrissíti diákjainkat.

Az angol nyelvi táborok csoportlétszáma maximum 15 fő. A tananyagot s biztosítjuk az angol nyelvtanfolyam idejére. Az nyelvtanulás mellett változatos szabadidős programokat, kirándulásokat szervezünk, és szakképzett felügyeletet biztosítunk.

Hatékony angol nyelvtanulás garantált napsütéssel – ez vár Téged a Sprachcaffe máltai nyelvi táborában!

FELTOM akkreditáció

A FELTOM (Máltai Angol Nyelvoktató Szervezetek Szövetsége) szigorú kritériumok szerint rendszeresen ellenőrzi és biztosítja a nyelviskola színvonalát. Az akkreditációs rendszer biztosítja a tudományos kiválóság elérését és fenntartását. A FELTOM-mal közösen arra törekszünk, hogy minőségi normákat állítsunk fel a máltai tartózkodás minden vonatkozásában, ideértve a hallgatók biztonsággal, jólléttel, szállással és szabadidõvel szemben támasztott követelményeit is.

Cambridge előkészítő központ

A Spraccaffe máltai nyelviskolája hivatalos Cambridge előkészítő központ. Nálunk felkészülhetsz az angol bizonyítvány megszerzésére, majd leteheted a választott Cambridge nyelvvizsgát. A nyelvvizsga előkészítőkről a Tanfolyamok menüpon alatt olvashatsz.

Angol nyelvtanfolyam Máltán fiataloknak

Máltai nyelviskolánkban minden nyelvi szinten kínálunk a angol nyelvtanfolyamokat – a kezdőtől a haladóig. Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, szintfelmérő tesztet kell kitöltened. Így biztosítjuk, hogy az angol nyelvi tábor a felhőtlen szórakozás mellett hatékony nyelvi fejlődést is biztosítson. Választható általános nyelvtanfolyam napi 4 órában vagy intenzív angol nyelvtanfolyam napi 6 órában. Az utóbbit az igazán elszánt jelentkezőknek ajánljuk, akik készek a szünidő alatt is kellő időt szánni az angol nyelvtanulásra.

A hatékony nyelvtanfolyamhoz természetesen megfelelő tanárokra van szükség. Oktatóink jól képzett pedagógusok, akik örömmel és lelkesedéssel tanítják anyanyelvüket, az angol nyelvet. A külföldi angol nyelvi tábor lehetőséget biztosít arra, hogy a tanórákon kívül is folyamatosan használd a nyelvet, így magabiztosságot és életre szóló barátságokat is szerezhetsz.

Diákjaink véleménye

Anna (Lengyelország)

Anna élete legnagyobb kalandját élte át St. Julian's-ben, sok új embert ismert meg és angoltudása is jelentősen fejlődött.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Alessandro (Olaszország)

Alessandro számára a szórakoztató és barátságos környezet nagyban hozzájárult angol nyelvtudása javításához.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Lukas (Németország)

Lukas sosem unatkozott az órák alatt és a legtöbbet kihozta a szabadidejéből a Saint Julians-i angol nyelvi táborban.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Angol ifjúsági nyelvtanfolyam: Málta

Az alábbi tanfolyamokat kínáljuk St. Julians-ben:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ CAMBRDIGE ESOL, IELTS
✓ Heti 20 - 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

A tanórákon a kommunikáció fejlesztésén van a hangsúly, ami segít abban, hogy gyorsan fejlődjön a nyelvtudásod. Ezen kívül természetesen jelentősen bővülni fog a szókincsed is, a nyelvtani feladatok segítésével helyesebben beszélsz, az olvasásra koncentráló feladatok pedig javítják a szövegértési készségedet. A diákoknak szóló nyelvtanfolyamaink során neked is lehetőséged van arra, hogy alakíts az órák felépítésén és témákat javasolj.

Annak érdekében, hogy az angol nyelvtanulás változatos legyen, egy-két nyelvórát a szabadban tartunk. Ha sikeresen elvégezted az angol nyelvtanfolyamot, oklevelet is kapsz!

A tankönyvek letéti díja 30€. A tankönyvek bérelhetőek 7,50€ heti-díj ellenében, vagy meg is vásárolhatóak. Ha a könyv jó állapotban marad, nincs telefirkálva stb, akkor a nyugta ellenében visszatérítjük a letéti díjat, ami:
• 22.50€ egy hetes tanfolyam esetén
• 15€ két hetes tanfolyam esetén
• 7.50€ három hetes tanfolyam esetén


Szállás Máltán - St. Julian's

Ahhoz, hogy a külföldi nyelvtanfolyam kellemes élményt jelentsen számodra, és a nyelvtanulás is hatékony legyen, a megfelelő nyelviskola mellett természetesen arra is szükség van, hogy a szálláson is jól érezd magad.

St. Julian's-en három féle szállás típus közül választhatsz: Club Village (klub kollégiumban), Beach Club Residence (beach club kollégium), illetve vendéglátó család. A továbbiakban részletesebben leírjuk, melyik, mit tartogat.

Club Village szállás a Sprachcaffe campuszán

Hatalmas úszómedence

A campusz területén található egy hatalmas úszómedence.

Helyszín a campusz

Minden egy helyen: iskola, szállás, bisztró, medence

Együtt élés tanulókkal

Közös élet nemzetközi lakótársakkal

Segítő csapat

Segítőink folyamatosan felügyelnek és rendelkezésre állnak.

Club Village

A máltai Sprachcaffe Campuson található Club Village szállás a tökéletes választás, iskolánk szívében, mindenhez közel. A Club Village szállás típus, a Sprachcaffe campuszán található, vagyis közvetlen az iskola területén. A helyszínen minden megtalálható, amire egy nyelvi utazás alkalmával csak szükség lehet. A hatékony nyelvtanfolyamhoz szükséges jól felszerelt tantermek mellett, a Sprachcaffe campuszán a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz szükséges szükséges létesítmények is várnak rád, mint medence, étterem, bár, strandröplabda-pálya.

A Club Village szállás típus segítségével a nyelvtanulás és a szórakozás tekintetében is az események kellős közepén állhatsz, mindentől karnyújtásnyira. A Club Village szállás területén mosoda is található, illetve a közelben számtalan vásárlási lehetőség is található.

Beach Club Residence

Tengerparti kilátás

A szállás közvetlenül a tengerparton helyezkedik.

Paceville-ben

Légy az események középpontjában, Paceville kerület közepén.

Saját fürdőszoba

Saját fürdőszoba a szállásodon

Segítő csapat

Reggel és este segítő csapatunk kísér a szállásról az iskolaba, majd vissza

Beach Club Residence

A Beach Club Residence közvetlenül a tengerparton helyezkedik, a Sprachcaffe iskolája pedig csak néhány percnyi sétára található innen. Csapatunk minden reggel és este elkísér téged a Club Beach Residence-be és onnan vissza. Kényelmes szobád a tengerpartra néz, fest ői kilátással a Földközi-tengerre. A Beach Club Residence a legjobb feltételeket kínálja a sikeres nyelvtanuláshoz.

A tanórák után a tengerpart mellett található medencében pihenhetsz a rezidencia gondozott kertjében. Beach Club Residence, Málta egyik legnépszerűbb kerületében, a Paceville-ben található. Ez teszi a rezidenciát tökéletes pihenési helyszínné. A Beach Club Residence-t a luxus nyelvi nyaralás minden kellékét tartalmazza!

A Beach Club Residence esetében a korhatár minimum 16 év.

Vendéglátó család Máltán

Ha a máltai vendégszeretetet szeretnéd megtapasztalni, egy hagyományos máltai házban, akkor válaszd a vendégcsaládnál való elszállásolást. A vendéglátó családnál, már rögtön a gyakorlatban is alkalmazhatod, az újonnan megszerzett angol nyelvtudásod. A vendéglátó családok esetében, hozzád hasonló korú diákokkal élhetsz, így új barátságokat is köthetsz. Ha különlegesebb étkezési igényeid vannak, vagy a szállással kapcsolatban lennének sajátosabb igényeid, esetleg egy baráttal szeretnél lakni, jelezd és figyelembe vesszük azokat.

A vendéglátó család áttekintése:
• Egyágyas, kétágyas vagy közös szoba
• Teljes ellátás
• 15 percre a Sprachcaffe campusztól
• Átlagos szobabútorok
• Betekintés a mindennapi máltai életbe

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.
Transzfer: érkezés / távozás a Malta International Airportra (MLA) bármilyen menetrend szerinti járattal.

Szabadidős programok Máltán

Szeretnéd az angol nyelvi tábor keretében felfedezni Málta napsütéses szigetét is? A nyelvórák mellett izgalmas és változatos programot szervezünk U20-as nyelvi táborunk diákjainak. Szabadidőért felelős csapatunk számtalan ötletet tartogat számotokra, pl. lovaglás, Go-kart, bowling vagy strandolás, esetleg bevásárlótúra Sliemában.

Az angol nyelvi táborban minden héten szervezünk olyan kirándulásokat, melynek során megismerheted a fővárost, Valettát, a Kék Lagúnát Cominon, a szomszédos szigetet, stb.

A legjobb az egészben az, hogy amennyiben kéthetes programon veszel részt Máltán, a nyelvi tábor csomagára 1 egész-, és 2 félnapos kirándulást, háromhetes program esetén pedig 2 egész-, és 3 félnapos kirándulást tartalmaz.

A esti programok is változatosak. Gyere és érezd jól magad a strandpartikon, a csónakázáson, a karaoke-, és humor-esteken vagy fedezd fel Paceville diszkósétányát, amely Málta legkedveltebb helye és a Sprachcaffe kampusztól csupán néhány percnyire van.

Minta órarend

Az alábbi táblázat szemlélteti, hogy mire számíthatsz egy egyhetes angol tábor ideje alatt. Az aktuális szervezett programokról az iskolában értesülhetsz.

Hétfő

Délelőtt:

Szintfelmérő és tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:

Orientáció: az iskola bemutatása és a környék ismertetése Pembroke és St. Julians területeken.

Este:

Welcome party, ismerd meg a tanulótársaid

Kedd

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:

Szabad délután

Este:

Quiz Night*

Szerda

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:

Sport délután*

Este:
Mdina túra

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Városnézés és vásárlás Sliemában

Este:
Karaoke est*

Péntek

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Félnap Valettában: fedezd fel a máltai főváros varázsát

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Best of Malta avagy málta legszebb helyei kirándulás

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Érkezés/Szabad program

Intenzív szabadidős program - még több szórakozás

Heti 70 EUR felár ellenében még több tevékenységet, kirándulást (például egynapos kirándulásra Cominora vagy mozizás) biztosítunk!

St Julians és környékén számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád. Ismerd meg jobban Máltát, tekintsd át máltai útikönyvünket!

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, nekik azonban nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a programokon való részvétel és a takarodó betartása kötelező. 


Angol nyelvi tábor Máltán – Árak és szolgáltatások

Szeretettel várunk minden gyermeket, diákot és tinédzsert fiataloknak szervezett angol nyelvi táborainkba. Gyere el és szerezz új barátokat egy izgalmas, eddig ismeretlen helyen!

Kreatív és csoportmunkát elősegítő nyelvóráinkon hatékonyan fejlődik nyelvtudásod. Nyugodt, kötetlen környezetben bővül a szókincsed és elsajátítod a nyelvtani szerkezeteket. Jól képzett tanáraink folyamatosan motiválják diákjaikat és szívesen segítenek bármilyen nehézség esetén. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szállást, melyhez teljes ellátást biztosítunk.

Változatos szabadidős programokat és kirándulásokat szervezünk U20-as diákjaink számára. Ezek révén megismerheted a vendéglátó ország kultúráját, bepillanthatsz az itt élő emberek mindennapi életébe. Csapatkísérőink egész nap elérhetőek. Az iskola első napját ismerkedő buli zárja.

Transzfer:

Reptéri transzfert érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) bármilyen időpontban tudunk biztosítani a Malta Luqa repülőtérre.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!