2 hét 1564£-tól

Amit tartalmaz: Nyelvtanfolyam, szállás, szabadidős programok, szintfelmérő teszt, oklevél és felnőtt felügyelet.

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvű ifjúsági tábor London Central

Ahol a könnyedség és a kulturális bőség találkozik

Ha igazán magával ragadó londoni élményeket keresel, akkor London kellős közepén, a lehető legjobb helyen jársz. A helyszín ahol a könnyedség zavartalanul egyesül, London változatos kínálatának határtalanságával.

Könnyedén barangolhatsz a Kings Cross történelmi varázsában, sütkérezhetsz a Hyde Park nyugalmában, és elmerülhetsz Nyugat-London kávézóinak, múzeumainak nyüzsgő fergetegében - mindezek egy kellemes sétányira találhatóak tőlünk.

Ezen helyszínünk a kényelem és a kultúra metszéspontjában található, ahol minden ikonikus londoni nevezetesség és báj karnyújtásnyira van. A Sprachcaffé-val való utazás garantálja az időtlen látnivalók és a divatos látványosságok keveredését. Ezen helyszínünk London szívében található, a nagyvárosi vibrációk kellős közepén. Az intenzív autentikus londoni élményre vágyók tökéletes választása.

London szívében

A Tavistock Square-en található helyszínünk, London szívébe helyezi a tanulókat, ahol a kifinomultság és a kényelem találkozik.

Multikulturalitás

Csatlakozz nemzetközi összetételű tanulócsoportokhoz, képzett angol oktatókkal, beszélgess, barátkozz, tanulj.

24/7 Segítségnyújtás

24/7-es recepció szolgálat, közös helyiség játékokkal, udvari kert, zeneszoba, szabadidős programok, tanulási szolgáltatások várnak.

Tanfolyamok

Légy kezdő vagy haladó nyelvtanuló, nálunk mindenki megtalálja a számára előnyös nyelvtanfolyam típust.

Mi teszi London Central helyszínünket különlegessé?

Központi elhelyezkedés : London szívében

A Tavistock téren található helyszínünk, tökéletes központi elhelyezkedéssel és páratlan kényelemmel várja a nyelvtanulókat.

A küszöböd előtt hever a város

Ez a helyszín minden igényt kielégít, légy a kultúra, a nagyvárosok, vagy a természet szerelmese, itt minden megtalálható. Például a Kings Cross, a Hyde park, illetve számos hangulatos, nyugat-londoni kávézó és lenyűgöző múzeum is, mind mind séta távolságra találhatóak az általunk kínált szálláshelytől.

Kényelmes élet a London Central Residence-en

A London Central Residence egyágyas szobákat és közös fürdőszobákat kínál, biztonságos és kényelmes lakókörnyezetben. Tökéletes környezet tanulóink számára, hogy kapcsolatba léphessenek a világ minden tájáról érkező tanuló társaikkal.

Kiemelkedő felszereltség

A hét minden napján, 24 órában nyitva tartó recepció várja a nyelvtanulókat, egy közös tér, pingpong, biliárd és csocsóasztalokkal, étkezési lehetőségekkel, békés udvari kerttel, zeneszobával és külön tanulóterekkel. Nyelvtanulóink mindezek mellett, számos további kényelmi szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek.

Központi vonzerő

Központi fekvése, valamint saját udvara és jól felszerelt játékszobája tovább emeli a helyszín vonzerejét, a tökéletes választás azoknak akik intenzív, londoni élményeket keresnek, olyan helyen ahol a kultúra, történelem, nagyvárosi forgatag és a kényelem, felejthetetlen nyelvi kalanddá ötvöződik.


Tanulj angolul London központjában

A London Central nyelvtanfolyamainkon, lehetőség nyílik a világ minden tájáról érkező résztvevőkkel való interakcióra. A kozmopolita légkör kedvez az angol nyelvtanulásnak, gyorsan észlelni fogod majd a beszélgetés okozta fejlődést is. Elkötelezett és tapasztalt oktatóink, mind megfelelnek a British Council által, az angol idegen nyelvként való tanítására vonatkozó, szigorú kritériumoknak. Oktatóink, lelkesen, minden tapasztalatukat beleadva azon dolgoznak, hogy tanulóink hatékonyan tanulhassák az angol nyelvet.

Angol nyelvtanfolyamok különféle igények kielégítésére

Válaszd az igényeidhez legközelebb álló tanfolyam típust.

Hatékony nyelvtanulás kisebb csoportokban

A világ minden tájáról érkező emberek közösen tanulnak angolul.

A tanfolyam elvégzését okirat is igazolja

A Sprachcaffe tanfolyam elvégzéséről, okiratot is kapsz.

London Central iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

Az általános tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Intenzív tanfolyam

Az intenzív tanfolyam, heti 30, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Nyelvtanfolyamaink témák átfogó skáláját fedik le, beleértve a nyelvtant, a fonológiát, a szókincset, a hangsúly pedig a kommunikatív tanulási módszereken van. Az iskolában kölcsönözhető tananyagok, gazdag és változatos oktatási élményt biztosítanak. Kurzusaink az A1-től, a C1-ig minden nyelvi szintre kiterjednek. Minden oktatónk magasan képzett, elhivatott és tapasztalt. A nálunk tanító tanárok, gondos válogatási folyamaton estek át, ezért minden tanárunk nagyon lelkes, készséges, mindig készek válaszolni minden kérdésére. A környezet és a felszereltség is optimális a nyelvtanuláshoz, minden segítséget megkapsz majd, mind emberileg, mind a szükséges eszközök tekintetében.


Angol nyelviskolánk London Central-ban

London Central helyszínünket a Connaught Hall hangulatos légköre jellemzi. A Connaught Hall, a Londoni Egyetem tulajdonában lévő, magasan felszerelt lakócsarnok. A recepción 24/7dolgoznak, így folyamatosan biztosítva van egy kapcsolattartó személy, aki a segítségedre lesz. A szálláshelyen található egy közösségi tér is, ahol beszélgetni, olvasgatni játszani lehet. A nyelvi szint szerint is osztályozott olvasókönyvek változatos gyűjteménye vár, ingyenesen kölcsönözhetőek. Az udvaron békés kert is vár, tökéletes környezetet biztosítva a többi tanulóval való ismerkedéshez, beszélgetéshez, összejövetelekhez

A Sprachcaffe London Central nyelviskolája, a nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja. A 12 főre korlátozott csoportlétszámmal, a hangsúly a tanulóközpontú tanuláson van, amelyet hozzáértő és ügyes angol nyelvoktatók segítenek elő.

Elhelyezkedés

A nyugat-londoni régióban

Elhivatottság

Magasan képzett, elhivatott oktatók várnak.

Felszereltség

Optimális környezet az angol tanuláshoz, ingyenes internet-hozzáféréssel.

Látványosságok

Változatos zabadidős programok, kirándulások, városnézés

1990-ben alapított intézményünk, a British Council akkreditációjával rendelkezik, amely garantálja az angol nyelv példaértékű oktatását.

Kezdődjék a kaland


Szállás London Central helyszínen fiataloknak

A nyelvtanfolyam hatékonyságának és a kikapcsolódás maximalizálásának érdekében, a megfelelő szállás biztosítása is kulcsfontosságú. A szállása menedékként is szolgál, ahol az ember pihenhet, tanulhat, tervezgethet, feltöltődhet.

A London Central rezidenciánk arra is lehetőséget kínál, hogy sokszínű emberekkel találkozz, akikkel beszélgetve gyakorolhatod a nyelvet. A párbeszéd, a kommunikáció fontos részét képezi a nyelvtanulásnak.


További iformációk »

 London Central Residence

Egyágyas szoba, közös fürdőszoba

Felszereltség és szolgáltatások

Szolgáltatásaink és felszereltségeink a nyelvi utazás élményét hivatottak fokozni:

 • 24/7 recepció
 • A közös helyiségben ping-pong, biliárd és csocsóasztal is található
 • Étkezési lehetőség
 • Nyugodt udvari kert
 • Kényelmes mosoda
 • Zeneszoba
 • Dedikált csendes hely
 • TV szoba
 • Választható reggeli vagy teljes ellátás
 • A közelben, sétatávolságra található a Kings Cross, a Hyde Park, valamint számtalan nyugat-londoni kávézó és múzeum

A Residence szállás az iskolától 40 percre található tömegközlekedéssel, közvetlen kapcsolattal. Az utazás során a tanulókat mindig barátságos felnőtt csapatunk kíséri.

A London Central Residence kiemelt különlegességei

★ Központi elhelyezkedés ★ Saját udvar kerttel ★ Felszerelt játékterem

Szabadidő London Central-ban

Vágj bele egy igazán intenzív, egyedi nyelvi utazásba, London központjában, a nyüzsgő város kellős közepén és fejleszd a nyelvtudásod a nyelv élő közegében. Az utazás izgalmak és kalandok sokaságát tartogatja, kultúra, építészet, történelem, elkeverve a modernitással, kirándulásokkal, szabadidős programokkal.

Tekintsd meg minta órarendünket a szabadidős programokkal, hogy lásd mit tartogat egy átlagos hét Londonban.

Minta órarend szabadidős programokkal

Vasárnap
Érkezés

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák:

Délután:
Orientációs túra

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanórák

Délután:
London városnézés

Este:
Madame Tussaud panoptikuma látogatás

Szerda

Délelőtt:
Tanórák

Afternoon:
Félnapos kirándulás a Seven Sisters sziklálhoz*

Este:
Filmest

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák

Délután:
Laser Zone

Este:
Speed Boat Trip*
(Motorcsónakos kirándulás)

Péntek

Délelőtt:
Tanórák

Délután:
National Gallery*

Este:
Búcsú est

Szombat
Egész napos kirándulás Oxford-ba
vagy indulás haza

Fontos: A megjelenített tevékenységek egy mintaprogram részét képezik. A tényleges kirándulások, időpontok és konkrét tevékenységek a tanulók számától, az időjárási viszonyoktól és egyéb tényezőktől függően változhatnak.
*Intenzív szabadidős csomag

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a londoni Harry Potter Stúdió kirándulásunkkal!
Csatlakozz ezen a varázslatos utazáshoz, amely a fő szezonban és azon kívül is elérhető.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

 • Főszezonon kívül: 27/03/2024 és 16/10/2024
 • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.


Árak és szolgáltatások

Szolgáltatások amelyeket tartalmaz az ár

Csomagáraink minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaznak a nyelvi utazáshoz. Nem kell számolgatnod. Alapjáraton az ár tartalmazza a szállást, nyelvtanfolyamot, szabadidős programokat, felnőtt felügyeletet, szintfelmérő online nyelvi tesztet, okiratot.

Tananyag, tanuláshoz szükséges eszközök

A tananyag heti 9,00 GBP díj ellenében kölcsönözheti az iskolában + 35,00 GBP kauciós díj (amelyet a tanfolyam végén visszakapsz), vagy akár meg is vásárolhatod a tankönyveket.