2 hét 1740 GBP-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol tábor Londonban, St. Margaret's-ben

A trendek szülőhelye

Londonból eredeztethető rengeteg olyan trend, amely meghatározza a világban uralkodó irányzatokat. Virágzó kultúrája és kreatív megoldásai, valamint az emberek mentalitása ugyanolyan gyorsan haladnak a korral, mint a technikai vívmányaik. London nagy multú történelmi műemlékei, nemzetközi hangulatú negyedei tagadhatatlanul olyan várossá teszik, amely mindig insipirálóan hat a látogatókra. Az angol tábor Londonban feledhetetlen élmény lesz!

Autentikus brit kollégium

Tapasztald meg, milyen lehet egy boarding schoolban élő diák élete a campuson

Ismerkedés

Sok új barátot szerezhetsz a Te korosztályodban, velük is gyakorolhatod a nyelvet

Szabadidő

Változatos szervezett programok a 14-17 évesek számára, fakultatív programok 18 év felett

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

A hagyományok bölcsőjében

Amikor a St. Margaret's-ben található kollégium diákjai nyári szünetre mennek, a campus megnyitja kapuit a Sprachcaffe diákjai számára. A London Bushey negyedében található iskolában a diákok megtapasztalhatják, hogy millyen egy valódi boarding schoolban tanulni, mely már 1749 óta létezik és a Harry Potter világára emlékeztet.

Bőséges természeti kincsek

A fákkal és zöldövezetekkel teli Bushey negyedben tett séta frissítő hatással lesz rád az angol órák után. A csodálatos környezetet nem csak az iskola ablakából kémlelheted, hanem a mellette található szállás szobái is ide néznek. Ezáltal időt is spórolhatsz és több szabadidőd marad a városnézésre és a kikapcsolódásra.

Miért utazz St. Margaret's-be angol nyelvi táborra?

St. Margaret's-ben található nyelviskolánk campusa London egyik biztonságos negyedében található, amely a szülők és diákok számára is kiemelkedő jelentőséggel bír. A közelben található Hampstead negyed London egyik patinás városrésze, míg a St. Margaret's-i iskola is az Egyesült Királyság egyik vezető boarding schoolja. Az ide érkező diákok a nyelvi tábor ideje alatt nem csak az angol nyelvet sajátítják el, hanem az angol életmódot és kultúrát is megismerhetik.

A St. Margaret's-ben található campusunk mesés, zöldövezetben, biztonságos környezetben található. Előnyös fekvésének köszönhetően könnyen a belvárosba látogathatsz. Az iskola szintén közel van a Luton reptérhez, ahová kb 30 perces utazással lehet eljutni. Az ide érkező fapados járatokka sokat spórolhat az utazó és hosszú transzferidővel sem kell számonia.

Nyitva július 8-tól augusztus 19-ig.


St. Margaret's-ben található Londoni nyelviskolánkban általános és intenzív tanfolyam közül választhatsz és a tanfolyam minimális hosszát is te határozhatod meg. Az általános tanfolyam heti 20 órájában megtanulsz magabiztosabban beszélni angolul, anélkül, hogy félnél a hibázástól. Tévedések nélkül nincs fejlődés, tanáraink pedig segítenek neked a siker elérésében. Mindkét tanfolyamon a négy alapvető készség fejlesztésére összpontosítunk. A társalgás és a hanganyag hallgatása segít a nyelvértésben, az olvasás a szókincs továbbfejlesztésében, a szövegalkotás pedig az elsajátított ismeretek rögzítésében.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra 

Kollégium

✔ Két- vagy többágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba, minikonyha, WiFi
✔ Az iskola területén található

Vendégcsalád

✔ Kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 10-35 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel

St. Margaret's-ben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz az angol nyelvi tábor során. A campuson élhetsz és a iskola tantermében tanulhatsz, ezáltal kipróbálhatod, milyen lehet egy valódi brit boarding school diákjának lenni.

Ahogyan a filmekben, itt is kollégiumi szobában alszol, együtt csoporttársaiddal és velük mész az óákra is. 2-4 ágyas szobákban kínálunk szállást.

Három különböző szobatípus vár: egyágyas kollégiumi szoba, nyitott mennyezettel, többágyas és egyágyas klasszikus szobák.

Az idő nagyrészét társaiddal együtt töltöd a kollégiumban, így valódi közösségi élményben lesz részed és sok új barátságot köthetsz. Mivel mindenki hozzád hasonló célokkal érkezik, így napi rendszerességel gyakorolhatjátok az angolt egymással is órák után.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.
Transzfer: érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) reptérre 09:00-19:00 között.

Tevékenységek

Londonban soha nem fogsz unatkozni, mert mindig új helyeket fedezhetsz fel. Elkápráztat a sokszínű kultúra, amely a fiatalabb és idősebb korosztály számára is rengeteg érdekességet tartalmaz. London utcáit járva, shoppingolás és múzeumlátogatás közben, bulizás és összejövetelek alkalmával, valamint izgalmas kirándulásokon merülhetsz el az angol nyelvben. A város lüktetése és a látványosságok feledhetetlenné teszik az angol nyelvi tábort. St. Margaret's nyugdt környezetébe megpihenhettek, a belvárosba tett kirándulások alatt pedig közösen élhettek át kalandokat.

Kirándulások

Nyelvi táborunkban minden nap új izgalmakat tartogat számodra. A nyelvi utazás megismertet a brit nagyváros rejtelmeivel és segít, hogy minden nappal egyre magabiztosabban beszélj angolul. Szervezett kirándulásainkon egyszerre lesz részed szórakozásban és erőfeszítés nélküli, természetes módon történő nyelvtanulásban.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:

Szintfelmérő és tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:

Orientáció: az iskola bemutatása és a környék ismertetése

Este:

Welcome party, bemutatkozó est: ismerd meg a tanulótársaid

Kedd

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
National Gallery

Este:
Bowling Night

Szerda

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Pimrose Hill & Regents Park/Hyde Park

Este:
Szabad este

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
British Museum

Este:
Quiz Night*

Péntek

Délelőtt:
Tanórák: társalgás, nyelvtan, olvasás és hallás utáni szövegértés, írásbeli gyakorlatok

Délután:
Westminster túra: Big Ben, London Eye, Westminster Abbey*

Este:
Vásárlás az Oxford Street-en

Szombat

Egész napos kirándulás Brightonba

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Érkezés/Szabad program

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a Harry Potter Stúdió kirándulásunk alkalmával, Londonban.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

  • Utószezon: 27/03/2024 és 16/10/2024
  • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.

Intenzív szabadidős program:

Te is a leghíresebb varázslótanonc rajongója vagy egyszerűen csak vonzanak a filmvilág kulisszái? Mindössze 180 £ Font felár ellenében bepillantást nyerhetsz a Warner Brothers Studios díszleteibe, és átélheted a "Harry Potter készítése" túrát, amely az eredeti filmes kellékekbe kalauzol. Olyan további kirándulások és tevékenységek várnak rád, mint például hajókirándulás vagy egy utazás a London Eye-on. Utóbbi csomagot csak 120 £ felár ellenében kínáljuk.

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!

Fish & Chips, Pizza és sok egyéb étel közül választhatsz a St. Margaret's campusán, ahol nem csak a nyelvet, hanem az angol diákok életmódját is megismered. Érkezéskor orientáción veszel részt, ahol bemutatják az iskolát, a kollégiumot és a környéket, hogy átfogó képet kapj Bushey külvárosi negyedről. A welcome party alkalmával jobban megismerheted a többi tanulót és első naptól fogva otthon érezheted magad a nyelvi táborban. Miután jobban megismerted a campust, ahol laksz, napi kirándulásokra viszünk Londonba. Ellátogatunk például a British Gallery-ben, A Harry Potter Studióba, London történelmi városrészeibe és a shoppingolás sem marad ki a programból. London belvárosa mellett Oxfordba is szervezünk utazást. Ez a város sokak számára ismerős a filmekből és te most élőben is láthatod, milyen is valójában.

Angol nyelvi tábor Londonban, St Margaret's-ben – Árak és szolgáltatások

Vegyél részt londoni U20-as nyelvi táborunkban és merülj el a brit kultúrában! Kedves tanáraink segítenek felfedezni az angol nyelvet és órák után is gyakorolhatod azt a többiekkel. A Sprachcaffe minden napra szervez valamilyen szabadidős programot is, ami nem csak a város megismerését teszi lehetővé, hanem diáktársaidat is jobban megismerheted.

További érv a U20 program mellett, hogy gondoskodunk szállásodról és ellátásodról is. A lenti táblázatban megtalálod az ifjúsági nyelvi tábor csomagárait.

Utazz és tanulj Londonban, töltsd a szünidőt multikulti környezetben!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!