Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Online nyelvtanfolyam – Általános szerződési feltételek

Az alábbiakban tájékozódhatsz az online nyelvtanfolyamunk szerződési feltételeiről. A kurzusra történő beiratkozással megérted és elfogadod ezen feltételeket.

BEIRATKOZÁS

Jelentkezéseddel elkötelezed magad az igényelt szolgáltatásokkal szemben és teljesíted a foglalási feltételeket. Foglalás után egy visszaigazolást és egy számlát küldünk neked. Az üdvözlő dokumentumcsomagot akkor küldjük el, amikor a kurzus teljes összegét befizetted. A számlán szereplő összeget négy héttel a tanfolyam kezdete előtt kell törleszteni.

FIZETÉS

Banki utalással: A közleménybe a számlán szereplő foglalási számot (booking number) kérjük megadni. Utalást követően kérünk, hogy küldj nekünk erről egy bizonylatot. Az utalás költségei az ügyfelet terhelik.

Bankkártyával: az utaláshoz a név, a kártya száma, lejárati dátuma és az aláírásod szükséges. Egy 2%-os díj levonására kerülhet sor.

SZOLGÁLTATÁSOK MÓDOSíTÁSA

A SPRACHCAFFE-nak jogában áll lecserélni az oktatót olyan indokolt esetben, mint például betegség. Abban az esetben, ha az iskola nem tud megfelelő tanulócsoportokat kialakítani, mivel az azonos nyelvi szinten álló tanulók száma elégtelen, kisebb létszámú és kevesebb óraszámú csoportokban kínál oktatást ( például heti 12 órában általános, heti 18 órában pedig intenzív kurzust + 6 magánórát). A résztvevők minimális létszáma 4. Abban az esetben, ha a tanfolyamot nem lehet megtartani, a SPRACHCAFFE minden befizetett díjat visszautal.

Az egyéni szolgáltatásokat módosíthatjuk is abban az esetben, ha feltétlenül szükségesek és nem olyan jelentősek, hogy a teljes kurzus tervét átírják. Amennyiben panasz merül fel a kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, azt azonnal jelenteni kell, hogy az iskola kijavíthassa a hibákat. Amennyiben a résztvevő elmulasztja jelenteni panaszait és a SPRACHCAFFE nem kap lehetőséget arra, hogy orvosolja a szituációt, visszatérítés nem igényelhető.

MEGSZAKíTÁS

A tanfolyam megszakítása lehetséges betegség vagy ünnepek esetén, az elvesztett órák viszont nem kerülnek pótlásra. 

A magánórák lemondását kérjük 48 órával kezdés előtt jelezni.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS TECHNIKAI HIBÁK

A résztvevő a kurzus napján adott időben belép a virtuális tanterembe. Ehhez minden technikai részletet megkap foglalást követően. Minden esetben szükség van stabil internetkapcsolatra, egy böngészőre vagy Andorid/iOS mobilkészülékre. Egy plug-in telepítésére is szükség lehet.

Az online tanfolyam elkezdése előtt a résztvevő a Cisco Test Meetings (https://www.webex.com/test-meeting.html) oldalán tesztelheti készülékét. Az ellenőrzést követően meg kell győződnie arról, hogy minden követelménynek eleget tesz.

A SPRACHCAFFE nem vállal felelősséget az órákon elhangzó leckék pontosságáért, aktualitásáért, sem pedig a tananyagok tartalmáért.

LEMONDÁS

A tanfolyamot bármikor lemondhatod. A félerértések elkerülése végett kérjük, hogy ezt lehetőleg írásos formában tedd. A lemondással járó költségek aszerint változnak, hogy mikor értesíted az iskolát:

  • 15 nappal a kurzus előttig: a kurzus árának 50 % -a, max. 500 EUR
  • 3 nappal a kurzus előttig: a kurzus árának 90 %-a, max. 1000 EUR
  • A tanfolyam kezdete után: a teljes összeg, azaz 100%
A SPRACHCAFFE elvárja a résztvevőktől, hogy tiszteljék a vendéglátó ország szokásait, hagyományait és szabályait. Amennyiben egy tanuló megszakítja a kurzust és nem megfelelően viselkedik az órán, a SPRACHCAFFE értesítés nélkül kizárhatja a kurzusról. A szervező fenntartja a jogot a teljes összeg kifizetésére. A lemondás miatt megtakarított összeg visszafizetésre kerül a résztvevőnek.

EITKÁTLAN FEJVADÁSZAT

A szerződő felek nem ajánlanak állást és nem alkalmazzák, direkt vagy indirekt módon egymás állandó vagy szabadúszó alkalmazottait. A szabály megszegése esetén a szerződést szegő fél egy 10.000 eurós bírság kifizetésére lesz köteles.

ELÉVÜLÉS

A szerződéssel kapcsolatos követelményeket két évig lehet megfogalmazni. Ez a periódus a kurzus utolsó napjától számítva indul. Más követelményeket nem érint ez a szabályozás.

DIGITÁLIS TARTALOMKÉSZíTÉSI JOG

A tanórákat alkalmanként rögzítik minőségbiztosítás céljából. Ha elfogadod az általános szerződési feltételeket, azt is jóváhagyod, hogy a SPRACHCAFFE szabadon felhasználhassa az órákon készült képeket, videókat és hangfelvételeket. Ezeket reklám célokra használhatjuk fel és nem járnak semmilyen díjjal, illetve külön beleegyezéssel a részedről. Bármikor jogodban van elállni a személyes adataidat érintő szerződéstől. Ha szeretnéd ezt megtenni, írj az info@sprachcaffe.com címre.

SZABÁLYSZEGÉS

A közzététtel időpontjában minden információ pontos, de folyamatosan frissíthető. Fenntartjuk a jogot arra, hogy elutasítsuk egy tanuló jelentkezését abban az esetben, ha az megszegi a szabályzatot. Az iskola minden résztvevőtől elvárja a szerződési feltételek és szabályok betartását. 

A hibázás jogát fenntartjuk.

TÖRVÉNYHOZÁS HELYE

A SPRACHCAFFE-val szemben indított, hivatalosan végzett peres jogi eljárások helye Málta. Eltérő esetben a helyi törvények érvényesek.