Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan!

Árajánlatkérés

Külföldi középiskolai program Kanadában vagy Angliában

Ismerd meg az észak-amerikai oktatási rendszert és tanulj angol anyanyelvű diákokkal együtt. A Sprachcaffe segít a felkészülésben, hogy olyan angol nyelvi szintre kerülj, amellyel felvételit nyerhetsz egy kanadai középiskolába. A sikeres vizsgák után akár főiskolára vagy egyetemre is jelentkezhetsz, akárcsak a kanadai diákok

Segítünk neked a jelentkezés lebonyolításában és endszeresen tájékoztatunk minden fontos utazással kapcsolatos információról. Emellett saját középiskolai mentorod lesz, aki már részt vett hasonló programban, illetve egy helyi felügyelő segítségére is támaszkodhatsz.

A nyári szünetet követően öt hónapot vagy egy teljes iskolai évet tölthetsz a külföldi iskolában. Ezalatt könnyen szerezhetsz új barátokat és ismerősöket, akikkel később is tarthatod a kapcsolatot.

Mik a követelmények?

A minimális életkor 16 év, B2-es szintű angol- vagy franciatudás kötelező illetve vízum is szükséges.

Hova utazhatsz?

Brighton, Bournemouth, Toronto es Montreal közül választhatsz.

Hogyan jelentkezz?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és a további lépésekről ezt követően tájékoztatunk. Amire biztosan szükséged lesz: tanulmányi anyakönyvi kivonatod, kézzel írt önéletrajz és iskolai ajánlólevél és természetesen Kanadában tanulmányi vízum is.