Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Lépések a sikerhez

 • Állapítsd meg jelenlegi nyelvi szinted
 • Tűzz ki céljaidat
 • Válaszd ki a megfelelő nyelvtanfolyamot

Néhány egyszerű lépéssel elindulhatsz a siker felé és könnyedén elérheted céljaid:

Mérjük fel jelenlegi nyelvtudásunkat

A nyelvtanfolyam első napján nyelvtanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki, mely mind a szókincset mind a nyelvtani tudást méri. Javasoljuk, hogy a nyelvtanfolyam megkezdése előtt állapítsd meg, milyen szinten állsz az adott nyelvből, mi a célod a nyelvtanulással, és mennyi idő alatt szeretnéd azt elérni. Az alábbi táblázat segít neked ebbben. Kérünk, vedd figyelembe, hogy ez a táblázat a heti 30 órás intenzív nyelvtanfolyamot veszi alapul. A nyelvtanulás eredménye függ az egyéni képességektől, az életkortól, a nyelvtanulásra fordított időtől, és egyéb tényezőktől.

Jelenlegi nyelvi szint

 • Felső szint: A nyelvhasználó bőséges nyelvtani és szókincsbeli tudásának köszönhetően megközelíti az anyanyelvi beszélő szintjét.
 • Magasabb haladó szint: A nyelvhasználó magabiztosan társalog, de szaknyelv használata esetén szókincsbeli hiányosságai vannak. Folyékonyan és tisztán tudja kifejezni és alátámasztani a véleményét bármely témában.
 • Haladó szint: A nyelvhasználó nagyon jó szinten használja a nyelvet, és birtokában van az adott nyelv jellegzetességeinek. Nem csak mindennapi témákról tud beszélni, vitákba is be tud kapcsolódni.
 • Felső-középszint: A nyelvhasználó bármilyen, nem szakmai szöveget könnyen megért, és magabiztosan használja a bonyolultabb nyelvtani szerkezeteket.
 • Középszint: A tanuló képes spontán módon reagálni különböző helyzetekre, levelet írni és egyszerű újságcikkeket olvasni.
 • Kezdő szint: A tanuló képes mindennapi eseményekről beszélni, és alapvető nyelvtani szerkezeteket használni. Megért egyszerű üzeneteket, utasításokat.
 • Alapszint: Ha teljesen kezdőként indul el diákunk egy tanfolyamon, gyorsan és könnyen eljut olyan szintre, hogy megértesse magát egy hétköznapi beszélgetésben.

Ha tesztelni szeretnéd nyelvtudásod, töltsd ki online szintfelmérő tesztünket.

Határozd meg céljaidat

Fontos, hogy pontosan meghatározd céljaid és a tanfolyamra szánt időt. Mi segítünk neked a tanfolyam ideális időtartamának és intenzitásának kiválasztásában.

 • C2 - Mesterfok: A nyelvhasználó gyakorlatilag bármit képes mind szóban mind írásban megérteni. Folyékony, spontán és változatos módon használja a nyelvet, képes árnyaltan fogalmazni.
 • C1 - Haladó: A nyelvhasználó képes hosszú, összetett és nehéz szövegeket megérteni. Folyékonyan, spontán módon kommunikál. A nyelvet hatékonyan használja akár társasági, akár szakmai közegben.
 • B2 - Középszint: A nyelvhasználó képes bonyolultabb szövegek fő mondanivalóját megérteni. Viszonylag folyékonyan kommunikál, ami lehetővé teszi, hogy anyanyelvi beszélőkkel is úgy tud társalogni, hogy az mindkét fél számára élvezhető.
 • B1 - Küszöbszint: A nyelvhasználó képes általános témakörökre vonatkozó egyszerű, összefüggő szövegeket alkotni és megérteni. Képes röviden alátámasztani döntéseit, véleményét.
 • A2 - Alapszint: A nyelvhasználó képes hétköznapi helyzetekben eléforduló egyszerű mondatokat és kifejezéseket használni. Képes az őt közvetlenül érintő dolgokról beszélni.
 • A1 - Minimumszint: A nyelvhasználó képes hétköznapi kifejezéseket megérteni és használni. Tud az adott idegen nyelven kommunikálni, ha a beszélgetőtárs lassan, érthetően beszél és segítő szándékú.

A nyelvtanfolyam javasolt időtartama:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a táblázat a heti 30 órás intenzív tanfolyamot veszi alapul (1 tanóra 45 perc). A kívánt cél eléréséhez szükséges idő többek között az egyéni hozzáállástól, a ráfordított időtől és a korábbi nyelvi tapasztalattól is függ.

Jelenlegi szint és célok: C2 C1 B2 B1 A2 A1
Felsőszint 2 hét - - - - -
Magasabb haladó szint 4 hét 2 hét - - - -
Haladó szint 6 hét 4 hét 2 hét - - -
Felső-középszint 12 hét 6 hét 4 hét 2 hét - -
Középszint 24 hét 12 hét 6 hét 4 hét 2 hét -
Kezdő szint 48 hét 24 hét 12 hét 6 hét 4 hét 2 hét
Alapszint - 48 hét 24 hét 12 hét 6 hét 4 hét

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!