2 hét 1780CAD-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Torontóban

A külföldi angol nyelvtanfolyam Torontóban ideális választás. Észak-Amerika egyik legtisztább és legbiztonságosabb helye, a világ legélhetőbb nagyvárosa, lakosainak vendégszeretete pedig világszerte ismert. Torontó nemcsak kulturálisan sokszínű, Kanada nevesebb egyetemeinek is otthont ad. Az etnikai változatosságnak köszönhetően Torontóban a kiváló angol nyelvtanfolyamok mellett igen élénk éjszakai élet várja a szórakozni vágyókat, az ínyencek pedig éttermek sokasága közül választhatnak. A Sprachcaffe torontói nyelviskolája az angol nyelvtanfolyam mellett szabadidős programokkal is várja diákjait, melyek során az iskolán kívül a hétköznapokban tovább gyakorolhatják a nyelvet.

A város számtalan felfedezni valóval várja a látogatókat. Az angol nyelvtanfolyam utáni szabadidőben elmehetsz egy csoportos sétára a városközpontba megismerheted a különböző városrészeket. Rengeteg múzeumot és galériát tekinthetsz meg vagy egyszerűen beülhetsz egy moziba. Kihagyhatatlan látnivaló a CN Tower, amely nagyon sokáig a világ legmagasabb tornyának számított, az Ontario Place, amely felülmúlhatatlan kulturális és szórakoztató programokkal várja látogatóit, illetve a Harbourfront, vagy a Casa Loma.

Látnivalók

edezd fel ezt a lenyűgöző kanadai várost szabadidős programjaink keretén belül. Vár a CN Tower!

Metropolisz

5 milliós lakosságával Torontó valódi világváros, ahol sosem unatkozhatsz: városnézés és hegymászás akár minden nap!

Nemzetközi környezet

Torontó Kanada egyig legváltozatosabb  multikulturális olvasztótégelye

Kikapcsolódás

Túrázás, kirándulások, városnézés, múzeumok, galériák, éttermek és sok egyéb lehetőség

Évszaktól függően különböző szabadidős programokon vehetsz részt hétvégenként: érdemes elmenni egy evezős kirándulásra a csodálatos Algonquin Provincial Park-ba, busszal ellátogatni a Niagara vízesés kanadai szakaszához, télen a Blue Mountain síparadicsoma várja a síelőket, Ottava-ban pedig bármikor eltölthetsz egy hétvégét.

Az angol nyelviskola Torontóban tanfolyamok egész sorát kínálja, amelyek segítségével gyorsan és tartósan fejlesztheted nyelvtudásod. Az általános angol nyelvtanfolyam mellett elég szabadidőd marad felfedezni a várost. A délutáni angol nyelvtanfolyam költségkímélő kurzus nem csak későn kelőknek. Az intenzív angol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik minden idejüket angol nyelvtudásuk fejlesztésére fordítanák.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Torontóba?
Az angol nyelvtanfolyam Torontóban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt felfedezhetik Kanada és a világ egyik legizgalmasabb városát. Kipihennéd a városnézés fáradalmait? Kóstold meg a kitűnő kávét az és élvezd a napsütést az Ontario-tó partján. Ezután visszatérhetsz a divatos bevásárló utcákba vagy akár a Kínai negyedbe. Fedezd fel a sokszínű várost és szerezz új barátokat! Színház, mozi, kulturális rendezvények, kirándulások és bulik várnak minden héten! Az angol nyelvtanfolyam Kanadában életre szóló befektetés: nem csak angolul tanulsz meg, hanem megismered ezt az egyedülálló várost, új barátokat szerezhetsz és felfedezheted a kanadai kultúrát. Csodáld meg történelmi városrészek és a felhőkarcolók összhangját! Fedezd fel Kanada kedvenc városát és biztos lehetsz benne, hogy a torontói angol nyelvtanfolyam a Sprachcafféval felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Torontoi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Toronto felnőtteknek

Torontoi nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Toronto fiataloknak


Angol nyelviskola Torontó

"Sprachcaffe Torontó" a nyelviskola

Modern stílusban berendezett angol nyelviskolánk Torontóban az alábbiakat kínálja:

  • Tágas, jól felszerelt tantermek
  • Közösségi terem TV-vel és DVD lejátszóval
  • Jól felszerelt konyha
  • Könyvtár és tanulószoba
  • Recepció és terasz

A Sprachcaffe Torontó angol nyelviskola angol tanfolyamok széles választékát kínálja. A maximális csoportlétszám a hatékony tanulás érdekében 14 fő.

Torontói angol nyelviskola elhelyezkedése

A nyelviskola az úgynevezett "Old Town Toronto" kerületben található, ami közel van a város központjához. Az iskolától pár percre található a Yonge Street, mely a Guiness Rekordok Könyvében is szerepel, mint a világ leghosszabb utcája. A sulitól könnyen és gyorsan elérhetők Torontó látnivalói: a CN torony, különböző sport csarnokok és a kikötő is.

Természetesen vannak látnivalók, melyek nem közelíthetők meg gyalogosan, erre megoldást kínál az iskola közelében található King metróállomás. Az "Old Town Toronto" kerületben számtalan kávézó és étterem is várja a diákokat.

Szabadidő Torontóban

A város számtalan felfedezni valóval várja diákjainkat. A tanórák utáni szabadidőben elmehetsz egy csoportos sétára a városközpontba, felfedezheted a különböző városrészeket.

Rengeteg múzeumot, mozit és galériát találhatsz itt.Kihagyhatatlan látnivaló a CN Tower, amely nagyon sokáig a világ legmagasabb tornyának számított; az Ontario Place, mely felülmúlhatatlan kulturális és szórakoztató programokkal várja látogatóit, a Harbourfront, vagy a Casa Loma.

Évszaktól függően különböző szabadidős programokon vehetsz részt hétvégenként: érdemes elmenni egy evezős kirándulásra a csodálatos Algonquin Provincial Park-ba, busszal ellátogatni a Niagara vízesés kanadai szakaszához, télen a Blue Mountain síparadicsoma várja a síelőket.

A Sprachcaffe torontói angol nyelviskolája szervezett szabadidős programokat is biztosít diákjainak.


Angol tanfolyamok Torontóban

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető.

Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Erikának csak pozitív tapasztalatai vannak. Nagyon jó viszonyban volt a tanárokkal és a vendéglátó családdal.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Risa örömmel emlékszik vissza a nálunk töltött két hétre, sok új barátot szerzett és angoltudása is fejlődött.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Swann szerint rengeteget fejlődött angoltudása és megérte a Sprachcaffe torontói csapatát választani.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Torontóban

Torontói iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk angol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az angol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe torontói tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Torontói iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. A stresszesmentes tanulási folyamat során az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a torontói angol nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak.

Diákjaink kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és a tanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, ezért gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A szituációs gyakorlatok, viták és körkérdések segítségével a megtanult szókincs rögtön hamar rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. A nyelvórák után is készséggel állnak a diákok rendelkezésére, mindenben örömmel segítenek nekik.


Szállás Torontóban

Azok számára, akik külföldön szeretnének nyelvet tanulni, a szállás fontos része a programnak. Torontóban, Kanada fővárosában is szükség van egy helyre, ahol diákjaink egy hosszú, élményekkel teli nap után kipihenhetik magukat, átgondolhatnak mindent, amit tanultak és tapasztaltak.

Célunk, hogy Torontóban mindenki jól érezze magát. Mind az apartmanban mind a vendéglátó családnál lehetőséged nyílik más emberekkel - akár helybeliekkel akár diáktársaikkal - beszélgetni, ismerkedni.

Torontóban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max. 30-60 perc busszal

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Konyha és közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 15 percre gyalog

Részletek


Szabadidő Torontóban

Szabadidő

Kanada legnagyobb városa számos tevékenységek kínál kicsiknek és nagyoknak. Legyen szó vásárlásról, éjszakai életről, városnézésről, vagy sportról Torontóban megtalálod, amit keresel.

A lélegzetelállító CN torony a világ egyik legmagasabb TV tornya és a város jelképe, mely mágnesként vonzza a turistákat. A kilátóból az egész metropoliszt megcsodálhatod, miközben az üvegpadlónak köszönhetően a talpad alatt is lelátsz a városra. Emellett Torontó gazdag kulturális élettel is rendelkezik. A múzeumok és galériák sok szépséget tartogatnak a látogatók számára

Ami biztosan kihagyhatatlan, az egy kirándulás az egyedülállóan gyönyörű Niagara-vízeséshez. Ez a csodálatos vízesés választja el az USA-t és Kanadát egymástól.

Az óriási Eaton bevásárlóközpont csak néhány percre van a nyelviskolától. Több, mint 250 üzlet, mozik, diszkó is található ebben az 1970-ben megnyílt épületben. Sportpályákat, könyvtárat, és különböző éttermeket is találhatsz az iskola közelében.


Árak és szolgáltatások

A Sprachcaffénál kedvező csomagárakat biztosítunk, ami azt jelenti, hogy az árak a legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazzák. A tankönyveket a helyszínen tudod megvásárolni az iskolában.

Torontóban különböző kurzusok közül választhatsz, többféle szállást ajánlunk ellátással vagy anélkül. Lehetséges különböző elhelyezések kombinációja is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!