Canada Adult

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanulás Kanadában

Az angol nyelvtanulás Kanadában mindenkinek ajánlott, aki szereti a biztonságot, a csodaszép természetet és a nyüzsgő nagyvárosi életet. Az Észak- Amerikai államnak a francia mellett az angol a hivatalos nyelve. A kanadai nyelvtanulás során hatékony angol nyelvtanfolyamon vehetsz részt, szabadidődet pedig izgalmasan töltheted, életre szóló élményeket szerezve. Diákjaink bepillantást nyerhetnek Kanada érdekes kultúrájába, megismerhetik az ország hagyományait és különlegességeit.

Érdemes az angol nyelvtanulás mellett kirándulásokkal gazdagítani a napokat. Nagy kiterjedésének köszönhetően Kanada Oroszország után a világ második legnagyobb országa, így látogatóit számtalan lehetőséggel várja. Itt mindenki  megtalálja számításait, akár kirándulni, szórakozni vagy kulturálódni szeretne. Fedezd fel a Niagara-vízesést, az Algonquin Nemzeti Parkot, az Ontario-tó csodálatos strandjait, és a Blue Montain sípályáit! A kanadai angol nyelvtanfolyam igazi élmény!

Nyelviskoláink Kanadában

Általános információk Kanadáról

  • Neve: Kanada
  • Terület: 9.975.000 km²
  • Népesség: 30 millió lakos
  • Főváros: Ottawa
  • Államforma: Alkotmányos Monarchia 
  • Hivatalos nyelv: Angol, Francia
  • Valuta: Kanadai dollár
  • Vallás: többségben katolikus (43%) és protestáns (29%)

Miért érdemes angol nyelvtanulást választani Kanadában?

Nem csak azért, hogy angol nyelvtudásukat fejlesszék, hanem azért is, mert Kanada egy lélegzetelállítóan gyönyörű ország. Angol nyelvtanulás közben merülj el az ország csodaszép természeti vidékeiben, kalandozz mesés tájain. Az angol nyelvtanfolyam Kanadában arra is lehetőséget biztosít, hogy a diákok megismerjék az ország sokszínű kultúráját, szokásait, az embereket és életmódjukat. Garantáltan élvezni fogod ezt a kihagyhatatlan külföldi nyelvi utazást!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus