2 hét 1564£-tól

Amit tartalmaz: nyelvtanfoylam, szállás, szabadidős programok, felnőtt felügyelet, szintfelmérő teszt és oklevél.

Lásd az összes ajánlatot

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam London Ealing-ben fiataloknak

London egy igazán dinamikus főváros, amely a történelmi mélységek és a villódzó modernitás között vibrál, kiemelkedő kulturális gazdagsággal és általában véve, irányadó innovációval az emberi tevékenységek minden területén. Ez egy olyan gigantikus metropolisz, amelyben a világ minden tájáról érkezett emberek élnek, így nem csak a brit hagyományokkal és gyökerekkel találkozhatsz, de számos más kultúra képviselőjével is. London divatteremtő, a főbb irányzatok, trendek szülő és nevelőotthona, divatos üzletek, klubok, kulturális, zenés, művészeti események sokasága vár. London bepillantást enged a múltjába és a világ jövőjébe is, legyen az technológia, tudomány, vagy bármilyen művészeti ág.

London nyugati részén elhelyezkedő ealingi iskolánk, egy kellemes lakóövezetben található, az Ealing Broadway állomás közelében, így a városközpont és a Heathrow repülőtér is könnyen elérhető egy rövid, 25 perces metrózással. Ez az előnyös elhelyezkedés lehetővé teszi tanulóink számára, hogy nyugodtabb környezetben tanuljanak, miközben London nyüzsgő esszenciája, szinte karnyújtásnyira van.

Remek elhelyezkedés

Nyugat-London egyik kiváló a 'Queen of Suburbs'-ként (Külvárosok királynője) ismert lakónegyedében. Remek megközelíthetőséggel a Heathrow repülőtérről és London központjából. A városközpont metróval érhető el.

Multikulturalitás

Légy részese olyan nemzetközi összetételű nyelvtanuló csoportoknak, amelyeknek tagjai a világ minden részéről érkeztek. A tapasztalt oktatók, a multikulturalitás és a kommunikáció egyvelege, hatékony nyelvtanulási módszert hoz létre.

Tanítás

Az órákon nyelvtan, fonológia, szókincs gyakorlás, kulturális és társadalmi témák is várnak, a hangsúly pedig a kommunikáció alapú tanuláson lesz. A beszéd centrikus, élmény alapú oktatási módszer, sokkal hatékonyabb a klasszikus nyelvtanuláshoz képest.

Tanfolyam kínálat

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó, minden nyelvi szinten várnak nyelvtanfolyamjaink. Fedezd fel a tudásodhoz, személyedhez leginkább illeszkedő nyelvtanfolyamot. Arra az esetre is van megoldás ha gyorsan van szükséged nyelvtudásra.


Mi teszi London Ealing helyszínünket különlegessé?

Iskolánk Ealing szívében, egy történelmi viktoriánusépületben található, éttermekkel, üzletekkel körülvéve. Ealinget gyakran jellemzik a 'Queen of suburbs' vagyis "külvárosok királynője", kifejezéssel, annyira kellemes és élhető városrész, sok parkkal, zöld terekkel, ez London legzöldebb része.

A csendes lakónegyedben található iskola 30 perces metróútra van a Heathrow repülőtértől, a városközpont pedig sétálva is megközelíthető ahol már a maximális fordulatszámú város, esszenciája vár.

A tanórák kommunikáció alapúak, tartalmaznak csapatmunkát és minden féle érdekes tevékenységeket. A létesítményekben 10 tanterem, barátságos recepció szolgáltatás, szabadtéri ülőhelyek, társalgó és számítógépes sarok is található. A kis létszámú, maximum 15 fős csoportlétszám biztosítja a személyre szabott figyelmet. A tantermek audiovizuális eszközökkel fel vannak szerelve, illetve a nyelvi szintednek megfelelő olvasmányok és tartalmak széles választéka vár, hogy gyakorolhasd a nyelvet.

A városközpont 40 perces sétával is megközelíthető, illetve metróval is, a közkönyvtár pedig 5-10 percnyi sétára található. Legyen szó nyelvórákról, kulturális tevékenységekről vagy a környék felfedezésről, ealingi nyelviskolánk sokrétű élményeket biztosít minden tanuló számára.

1990-ben alapított intézményünk, a British Council akkreditációjával rendelkezik, amely garantálja az angol nyelv példaértékű oktatását. Az iskola könnyen és zökkenőmentesen megközelíthető a vendéglátó családok lakhelyeitől is.


Angol nyelvtanolyam London Ealingben fiataloknak

A London Ealing nyelvtanfolyamon a világ minden tájáról érkező emberrel találkozol majd. A nemzetközi, kozmopolita légkör pedig segíti az angol nyelvtanulást, ezt azonnal érezni is fogod. Elhivatott tanáraink is azon lesznek, hogy minél hatékonyabban tanulhasd a nyelvet. Órák után a többi tanulóval beszélgetve, pedig folyamatosan gyakorolhatod is a nyelvet. Az angol nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod, gyorsan magabiztossá válsz.

Angol nyelvtanfolyamok

Általános tanfolyam

Az általános tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Intenzív tanfolyam

Az intenzív tanfolyam, heti 30, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Workshopok

Üzleti Angol

Ez a workshop, az alapvető üzleti angol nyelvtudással ruházza fel a tanulókat, beleértve az e-mail írást, a prezentációkat, a telefonálást, a találkozókat és a tárgyalásokat. Tapasztalt tanáraink, "szükségletelemzés" révén, személyre szabott tantervet készítenek, a tanulók igényeinek megfelelően. Ez praktikus és ágazatspecifikus szókincset biztosít, így az a gyakorlatban jól alkalmazható, hisz személyre, helyzetre szabott. Magasan képzett oktatókkal folyamatosan 100%-ban kiválósági visszajelzéseket kapunk, tükrözve a kiváló minőségű órák lebonyolítása iránti szenvedélyüket.

Órarend:

 • 13:00 - 14:30 GMT
 • Kezdés minden hónap hétfőjén
 • 2 tanóra naponta, 10 tanóra hetente
 • hétfőtől, péntekig
 • 1 tanóra = 45 perc

Témakörök:

 • Nyelvtan, fonológia, szókincs, hangsúly a kommunikatív tanulási módszereken
 • Üzlettel, vállalkozással kapcsolatos témák

Tananyag:

 • Kölcsönözhető

Nyelvi szint:

 • A1 - C1

Álláskérelem és interjú

Ez a választható workshop, olyan tanulók számára készült, akik különleges állásinterjú igényekkel rendelkeznek. A jövendőbeli állásinterjúnak, munkakörnyezetnek megfelelő szókincset építünk. Olyan fontos szempontokat is lefed a tanfolyam, mint az önéletrajzírás, a személyes interjú helyzetben felmerülő témák, e-mail váltások. Magasan képzett oktatókkal folyamatosan 100%-ban kiválósági visszajelzéseket kapunk, tükrözve a kiváló minőségű órák lebonyolítása iránti szenvedélyüket.

Órarend:
• 13:00 - 14:30 GMT
• Minden hónap első és harmadik hétfőjén kezdődik
• 2 tanóra naponta, 10 tanóra hetente
• hétfőtől, péntekig
• 1 tanóra = 45 perc

Témakörök:
• Nyelvtan, fonológia, szókincs
• Hangsúly a kommunikatív tanulási módszereken
• Munkaügyi témakörök: CV írás, interjúra helyzet jelentette kérdéskörök

Tananyag:
• Kölcsönözhető

Nyelvi szint:
• A1 - C1

Kommunikációs készségek

Ez a választható workshop, a kommunikációs készségek fejlesztését célozza, érintve a hosszas beszélgetések során felmerülő nyelvi problémák kezelését, illetve a kommunikáció során felmerülő bármilyen nemű zavar áthidalását, a kommunikációs stratégiák kialakítását, hangsúlyt, kiejtést. A workshop elején felmérjük a tanuló személyes igényeit, elképzeléseit és ennek függényében alakítjuk ki a konkrét tan és ütemtervet. Magasan képzett oktatókkal folyamatosan 100%-ban kiválósági visszajelzéseket kapunk, tükrözve a kiváló minőségű órák lebonyolítása iránti szenvedélyüket.

Órarend:

 • 13:00 - 14:30 GMT
 • Kezdés minden hónap hétfőjén
 • 2 tanóra naponta, 10 tanóra hetente
 • hétfőtől, péntekig
 • 1 tanóra = 45 perc

Témakörök:

 • Nyelvtan, fonológia, szókincs
 • Hangsúly a kommunikatív tanulási módszereken

Tananyag:

 • Kölcsönözhető

Nyelvi szint:

 • A1 - C1

Nyilvános beszéd és prezentáció

Ez a választható workshop arra helyezi a hangsúlyt, hogy a résztvevők önbizalomra tegyenek szert, olyan helyzetekben amikor a nagy csoportokat kell megszólítani és előadást tartani. Tartalmazza a bemutatkozást, a hanglejtést, kiejtést, némi retorikát, előadói stílust, prezentációs nyelvezetet, beszéd dinamikát, avagy a nyilvános beszéd kihívásaira készít fel. Ideális azok számára, akik angol szóbeli prezentációt kell majd tartsanak, munkához, tanuláshoz, illetve minden olyan esetben ahol nagyobb csoportok előtt kell beszélni. Magasan képzett oktatókkal folyamatosan 100%-ban kiválósági visszajelzéseket kapunk, tükrözve a kiváló minőségű órák lebonyolítása iránti szenvedélyüket.

Órarend:

 • 13:00 - 14:30 GMT
 • Kezdés minden hónap második és negyedik hétfőjén
 • 2 tanóra naponta, 10 tanóra hetente
 • hétfőtől, péntekig
 • 1 tanóra = 45 perc

Témakörök:

 • Nyelvtan, fonológia, szókincs
 • Hangsúly a kommunikatív tanulási módszereken
 • A publikus beszédhez kapcsolódó témakörök

Tananyag:

 • Kölcsönözhető

Nyelvi szint:

 • A1 - C1

Nyelvtanfolyamaink témák átfogó skáláját fedik le, beleértve a nyelvtant, a fonológiát, a szókincset, a hangsúly pedig a kommunikatív tanulási módszereken van. Az iskolában kölcsönözhető tananyagok gazdag és változatos oktatási élményt biztosítanak. Kurzusaink az A1-től, a C1-ig minden nyelvi szintre kiterjednek. Minden oktatónk magasan képzett, elhivatott és tapasztalt. A nálunk tanító tanárok gondos válogatási folyamaton estek át, ezért minden tanárunk nagyon lelkes, készséges, mindig készek válaszolni minden kérdésére. A környezet és a felszereltség is optimális a nyelvtanuláshoz, minden segítséget megkapsz majd, mind emberileg, mind a szükséges eszközök tekintetében.


A szállásod London Ealingben a nyelvi tábor idejére

A nyelvtanfolyam hatékonyságának és a kikapcsolódás maximalizálásának érdekében a megfelelő szállás biztosítása is kulcsfontosságú. A szállás menedékként is szolgál, ahol az ember pihenhet, tanulhat, tervezgethet, feltöltődhet.

London Ealing-ben vendégcsaládoknál leszel elszállásolva, egy vagy kétágyas szobákban. Vendéglátó családoknál lakva, bepillantást lelhetsz egy londoni család mindennapjaiba, életstílusába, miközben velük beszélgetve a nyelvet is gyakorolhatod. A vendéglátó családnál a szállásod magába foglalja a reggelit, a vacsorát és csomagolt ebédet is, amelyet magaddal viszel majd a nyelviskolába és/vagy a kirándulásokra, szabadidős programokra.


További információk »

Egy vagy kétágyas szoba

Merülj el a brit kultúrában, és lakj angol nyelvű vendéglátó családoknál, egy vagy kétágyas szobákban. A szobádhoz tartozik egy ágy, egy íróasztal, illetve egy szekrény. Munkatársaink minden egyes vendéglátó családod meglátogattak és akiket jóváhagytak, azok mind biztonságos, kényelmes környéken laknak, az iskola közelében. Maguk a családok is barátságosak és örömmel fogadnak lakókat.

A vendéglátó családok mindegyike az Ealing iskola közelében található, maximum 40 perces séta távolságban. A vendéglátó család szállástípus csak 14 éven felüli tanulók számára érhető el, a 16 éven aluli tanulók pedig legfeljebb 28 napig lakhatnak a családnál.

Transzfer lehetőségek: A tanulók autóbusz vagy taxiszolgáltatások közül választhatnak, maximum 2 órás várakozással, hogy a reptérről a szállásra jussanak egyénileg, vagy megszervezhetjük, hogy a család egy megbeszélt helyen találkozzon a tanulóval, vagy magát a transzfert is, hogy a tanulót a szállására szállítsák, a vendéglátó családhoz.

Szolgáltatások

 • Takarítás: Hetente, az ágynemű biztosított. A tanulóknak saját törölközőt kell vinniük.
 • Mozgáskorlátozott hozzáférhetőség: sajnos nem áll a rendelkezésre.
 • Széf: nem áll rendelkezésre.
 • Mosoda: heti egyszer, azok számára akik egy hétnél hosszabban maradnak.
 • WiFi: elérhető.
 • Kulcs letét: nincs (elvesztett kulcs esetén 200£).
 • Különleges étrend: kérés esetén.

Felügyelet/Biztonság

 • A vezető tanárok/tanulók minimális aránya: 1:15
 • Éjszakai kijárási tilalom <16: 22:00 (kivéve az olyan tevékenységeket amelyeket felnőttek felügyelnek)
 • Éjszakai kijárási tilalom >16: 23:00 (kivéve az olyan tevékenységeket amelyeket felnőttek felügyelnek)
 • Extra éjszakák igénylés esetén lehetségesek (amennyiben hamarabb érkezel és/vagy tovább kell maradnod), erről már az utazás szervezésekor, az utazás megkezdése előtt tudnunk kell.

Szabadidős tevékenységek London Ealing-ben

Fedezd fel Londont, miközben a nyelvtudásod fejleszted, beszélgetsz, ismerkedsz, barátkozol. Az utazás izgalmak és kalandok sorozatát tartogatja, kultúra, építészet, történelem elkeverve a modernitással, kirándulásokkal, szabadidős programokkal. London kihagyhatatlan, életében egyszer mindenkinek látnia kell.

Tekintsd meg minta órarendünket a szabadidős programokkal, hogy lásd mit tartogat egy átlagos hét Londonban.

Minta órarend szabadidős programokkal

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák:

Délután:
Orientációs túra

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanórák

Délután:
Városnézés Londonban

Este:
Madame Tussaud panoptikum látogatás

Szerda

Délelőtt:
Tanórák

Afternoon:
Félnapos Seven Sisters* kirándulás

Este:
Filmest

Csütörtök

Délelőtt:
Tanórák

Délután
Laser Zone

Este:
Speed Boat hajókirándulás*

Péntek

Délelőtt:
Tanórák

Délután:
National Gallery*

Este:
Búcsúest

Szombat

Egész napos kirándulás Oxfordba
vagy Indulás haza

Vasárnap

Érkezés

Fontos: A megjelenített tevékenységek egy mintaprogram részét képezik. A tényleges kirándulások, időpontok és konkrét tevékenységek a tanulók számától, az időjárási viszonyoktól és egyéb tényezőktől függően változhatnak.
*Intenzív szabadidős csomag

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a londoni Harry Potter Stúdió kirándulásunkkal!
Csatlakozz ezen a varázslatos utazáshoz, amely a fő szezonban és azon kívül is elérhető.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

 • Főszezonon kívül: 27/03/2024 és 16/10/2024
 • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.


Prices and services for language trip to London

Szolgáltatások amelyeket tartalmaz az ár

Csomagáraink a nyelvi utazáshoz minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaznak. Alapjáraton az ár tartalmazza a szállást, nyelvtanfolyamot, szabadidős programokat, felnőtt felügyeletet, szintfelmérő online nyelvi tesztet, okiratot.

Tananyag, tanuláshoz szükséges eszközök

A tananyag heti 9,00 GBP díj ellenében kölcsönözheti az iskolában + 35,00 GBP kauciós díj (amelyet a tanfolyam végén visszakapsz), vagy akár meg is vásárolhatod a tankönyveket.