Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti angol nyelvtanulás Máltán

Máltai nyelviskolánkban lehetősége lesz, hogy egy feledhetetlen nyaralás mellett komoly fejlődést érjen el az üzleti angol nyelv területén. Málta az egykori brit gyarmat ideális helyszín az angol nyelvtanulásra. A szigeten az angol nyelv a hivatlos nyelv és mélyen beépült a kulturális hagyományokba. A Sprachcaffe Nyelviskolahálózat évek óta biztosít hatékony nyelvtanfolyamokat máltai iskolájában. Vegyen részt tanfolyamunkon, ahol gyorsan fejlődhet, míg kellemes környezetben tartózkodik!

Földközi - tengeri fekvésének köszönhetően Málta csodaszép tengerpartokkal, egész évben kellemes éghajlattal és nyári hangulattal rendelkezik. Az itteni emberek barátságos mediterrán életmódot folytatnak és nagyon nyitottak a külföldi diákokra. Folyamatosan lehetősége lesz a nyelv gyakrolására a tanteremben és azon kívül is. Jelentkezzen és vegyen részt egy felejthetetlen nyelvi utazáson Máltán!

A máltai st. julien's-i nyelviskolában megbizonyosodhat arról, hogy kellemes és inspiráló környezetben is lehet hatékonyan tanulni. Csak az a dolga, hogy kitűzze céljait és mi segítünk megvalósítani. Egyéni órák alkalmával 100%-an az Ön igényeit tudjuk figyelembe venni. A csoportos órák alatt pedig részt vehet különböző interakciókban és szabadon kommunikálhat. Természetesen a két féle tanfolyam kombinálható is!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!