Üzleti angol nyelvtanfolyam St. Julian's

Málta Európa legkisebb állama, mégis számos meglepetéssel szolgál, mind kulturális, mind egyéb tekintetben. Az egykori brit gyarmat ma is rengeteg ősi látnivalót és felfedeznivalót tarotogat a látogatók számára.

A fővárostól nem messze található nyelviskolánk egy védett nemzeti örökség részét képező épületben. A szállások és a tanfolyam egy helyen található, ami megédesíti az itt tartózkodást. St. Julian's-ben minden szükséges komfortot megtalál és a melegben bármikor csobbanhat az udvaron található óriási medencében.

Üzleti nyelv Máltán

St. Julian's-ben a napos Málta szigetén többféle lehetősége is lesz, hogy fejlessze üzleti angol nyelvtudását.  A tanfolyamok személyre szabottak, hogy segítsék céljai és tervei elérését:

  • Egyéni tanfolyam (magánóra): a nyelvtanulás leghatékonyabb módja, mert teljes mértékben Ön alakíthatja ki a kurzus tematikáját, annak megfelelően, hogy mit szeretne gyakorolni és miben szeretne fejlődni. Az oktató az Ön terveihez igazítja az oktatást és a tanórák időpontját.
  • Csoportos üzleti nyelvtanfolyam: Fejlesztheti angol nyelvtudását csoportos üzleti tanfolyamon is. Ez esetben 4 tanórában általános angolt fog tanulni és napi 2 órában koncentrálnak majd az üzleti témákra.

 A nyelviskoláról bővebb információt talál a  máltai angol nyelviskola oldalán, ahol további tanfolyamokról is tájékozódhat.

                                     Beiratkozás üzleti angol nyelvtanfolyamra