Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Üzleti angol nyelvtanfolyam St. Julian's

Málta Európa legkisebb állama, mégis számos meglepetéssel szolgál, mind kulturális, mind egyéb tekintetben. Az egykori brit gyarmat ma is rengeteg ősi látnivalót és felfedeznivalót tarotogat a látogatók számára.

A fővárostól nem messze található nyelviskolánk egy védett nemzeti örökség részét képező épületben. A szállások és a tanfolyam egy helyen található, ami megédesíti az itt tartózkodást. St. Julian's-ben minden szükséges komfortot megtalál és a melegben bármikor csobbanhat az udvaron található óriási medencében.

Üzleti nyelv Máltán

St. Julian's-ben a napos Málta szigetén többféle lehetősége is lesz, hogy fejlessze üzleti angol nyelvtudását.  A tanfolyamok személyre szabottak, hogy segítsék céljai és tervei elérését:

  • Egyéni tanfolyam (magánóra): a nyelvtanulás leghatékonyabb módja, mert teljes mértékben Ön alakíthatja ki a kurzus tematikáját, annak megfelelően, hogy mit szeretne gyakorolni és miben szeretne fejlődni. Az oktató az Ön terveihez igazítja az oktatást és a tanórák időpontját.
  • Csoportos üzleti nyelvtanfolyam: Fejlesztheti angol nyelvtudását csoportos üzleti tanfolyamon is. Ez esetben 4 tanórában általános angolt fog tanulni és napi 2 órában koncentrálnak majd az üzleti témákra.

 A nyelviskoláról bővebb információt talál a  máltai angol nyelviskola oldalán, ahol további tanfolyamokról is tájékozódhat.

                                     Beiratkozás üzleti angol nyelvtanfolyamra