Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német nyelvvizsga előkészítő tanfolyam

A Sprachcaffe TestDAf és TELC német nyelvvizsga előkészítő tanfolyama általános nyelvtanfolyam, melynek fókuszában a nyelvvizsgára történő felkészülés áll. A tanfolyam felépítése az általános tanfolyam felépítését követi csak hosszútávú, határozott célokkal, ezért ideális olyan diákoknak, akik elmélyülten kívánják tanulni a német nyelvet.

A Sprachcaffe német nyelvvizsga előkészítő tanfolyam elvégzésével a diákok olyan nyelvtudásra és nyelvi készségekre tesznek szert, mellyel már jelentkezhetnek németországi egyetemekre is, a sikeres vizsgát követően. A nyelvvizsgák több szintből állnak és az olvasott és hallás utáni szövegértésre, írott és szóbeli kommunikációra, illetve a szókincsre és a nyelvtani ismeretekre is kiterjednek.

TestDAF és TELC előkészítők

TestDAF és TELC német nyelvvizsgák olyan külföldieknek szólnak, akik Németországban kívánnak tanulni vagy elismert nyelvi bizonyítványra van szükségük, például munkavállalás vagy német útlevélszerzés céljából. A vizsga eredménye 3 szintre osztható, melyek  a A - C1 közti nyelvi szinteknek felelnek meg a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret alapján. A Sprachcaffe Frankfurtban kínál TestDAF nyelvvizsga előkészítőt, Münchenben pedig TELC előkészítőt. A tanfolyam ára nem tartalmazza a tankönyvek árát és a nyelvvizsga díját. A kurzus hossza 8 hét mindkét esetben.

TestDAF és TELC online

Készül fel a nyelvvizsgákra otthonod kényelméből! Online tanfolyamunkon szintén kínálunk TestDAF és TELC felkészítőt.

Jelentkezz most

TestDAF nyelvvizsga dátumok 2020

TestDAF

Hely: Frankfurt
Nyelvtanfolyam indulása: Szeptember 14
Vizsgadátum: November 5

TELC

Hely: München
Nyelvtanfolyam indulása: Szeptember 14
Vizsgadátum: November 6

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!